Mailis Reps juhib õpetajate kogu ning Ülle Juht volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni

Keskerakonna volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni ning õpetajate kogu ühisel koosolekul valiti komisjoni esimeheks Ülle Juht ja aseesimeesteks Kairi Jakobson ning Eevi Paasmäe.

Ülle Juht on Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse direktor ning Valga Vallavolikogu kultuuri-, spordi- ja noorsootöö komisjoni liige. Samuti Keskerakonna volikogu liige. Kairi Jakobson on Tallinna Rahumäe Põhikooli direktor ja Keskerakonna volikogu liige. Eevi Paasmäe on Keskerakonna volikogu liige.

Keskerakonna õpetajate kogu juhina jätkab haridus- ja teadusminister ning Keskerakonna juhatuse aseesimees Mailis Reps.

1 Kommentaar
  1. Et 1 aasta ago
    Reply

    need Ülle, Kairi ja Eevi ej jääks oma kohale olesklema, peaks nad ette võtma täiendi haridusseadustesse, et MITTE ÜHESKI koolis ei tohi läbi viia EI OTSE ega KAUDE poliitilist ajuloputamist. Ning et mis tahes kooli juht ei tohi olla kuulunud MITTE ÜHTEGI poliitilisse bandesse vähemalt viimased 5 aastat!
    Siis ei juhtuks taolisi poliitjamasid nagu nüüd aegajalt välja urgitsetakse. Ikka on mingi juht või õps poliitiliselt kallutatud ja töötleb lapsi kellegi huvides. Aitab niigi kallutatud ühiskonnaõpetusest ja ajaloost.
    Hariduse loodusõnnetus ehk harimatusminister Mailis ju ise millegagi hakkama ei saa, tema oskab ainult pildile ronida. Ja Jurka külje all saab ikka hea koha sokutatavate nimekirjas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.