Eha Võrk jätkab Naiskogu presidendina, Aasta KENA-ks valiti Ülle Juht

Keskerakonna Naiskogu KENA aastakoosolekul valiti presidendina jätkama Tallinna abilinnapea ja Keskerakonna juhatuse liige Eha Võrk. Aasta KENA tiitli pälvis Valgamaa kohaliku elu edendaja ja presidendi Valgetähe IV klassi teenetemärgi kavaler Ülle Juht.

KENA juhatusse valiti veel Mailis Reps, Anneli Kööba-Orlov, Marina Riisalu, Lilian Altmäe, Merike Tuhkanen, Ülle Juht, Ester Tuiksoo, Heli Raevald, Siret Kotka, Kersti Männik, Anneli Tumanski, Gert Üprus, Erna Podanjova, Reet Trei, Yana Toom, Teresa Kipper, Greta Silberg-Käärik, Lemmi Vaher ja Signe Tiitsoo.

KENA eesmärkideks on ühiste seisukohtade kujundamine naistele olulistes poliitilistes küsimustes; osaleda Keskerakonna programmi ja poliitikate kujundamisel ning elluviimisel koostöös Keskerakonna teiste struktuuriüksustega; kaasa aidata KENA liikmete ühistegevusele; KENA liikmete tegevusvaldkondadest tulenevate ühishuvide esindamine ja kaitsmine.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.