Kuu karikatuur

5 kommentaari
  1. Nii 4 aastat ago
    Reply

    Need poliitikud keda reformierakondlaste suuvoodrid ajakirjanijanikud taga kiusavad peaksid kandma maski ka kui viirust pole. Ausat ja hoolivat inimest võib tappa ka valesüüdistus või laim mida nii ohtralt levitavad mõned reformierakondlased. Aga tervist rikuvad küll ja segavad tööd. Peavoolumeedia ajakirjanikud oskavad nii peenelt vahele võtta ja siis küsitletu sõnu keerata omale sobivasse vormi.

  2. Ele 4 aastat ago
    Reply

    Mina ei pea maski kandma kui ei ole kui enam pole viiruse levikut sest kõrvalvaatajana ma lihtsalt ei loe ega vaata peavoolumeedia saateid ja artikleid kuna hoian oma närve. Aga refomierakondlastele ja nende kaasmõtlejatele võib kahtlasena tunduda inimene kes kannab maski kui pole enam viirust sest reformierakondlased seda kandma ei pea sest nad pole ohus. Ma ei usu et Ülikoolis õpetatakse valede ja laimu edestamist. Ma lugesin et ausad Postimehe ajakirjanikud kirjutasid et neile öeldakse ette millest nad peavad kirjutama ja keda laimama. Eks muidugi neid löödi töölt minema.

  3. Sedasi 4 aastat ago
    Reply

    Meie riigi üks parimatest ajakirjanikest oli mart Ummelas kega kiusti ja laimati ilmaaegu.Ta oli tark, õiglane ja aus. Kui meil oleksid temataolised ajakirjanikud siis poleks vaja maski taha peituda et pääseda laimus ja ebaõiglusest.Kuidas küll nende ajakirjanike südametunnistus ei piina kes edestavad reformierakondlaste laimu ja valesid tublide inimeste suhtes rikkudes nende tervist ja segades nende tööd.

  4. Elle 4 aastat ago
    Reply

    Reformierakondlaste ja peavoolumeedia ajakirjanike laimukampaania poolt kannatanutr inimeste arv on peaagu sama kui koroonasse haigestunuid. Rasked haigused mõlemad. Enesekaitseks peab maske kandma.

  5. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Õnneks pole koroonahaigusesse keegi meie maal siiani surnud, aga reformierakonna tagatoast tulevat laimukampaaniat pole igaüks suutnud taluda ja see viirus võib tappa.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.