Ratas: koalitsioon jätkab toimekana

Peaminister Jüri Ratas märkis, et valitsuskoalitsiooni esimene tööaasta on kulgenud toimekalt ning nii ka jätkatakse. 

“On olnud kiire, toimekas ja ka kindlasti keeruline aasta. Ja kindlasti läheb koalitsoon edasi kindla ja toimekana,” ütles Ratas, tänades oma koalitsioonipartnereid EKRE-t ja Isamaad, aga ka oma koduparteid Keskerakonda.

Rahvastikuminister Riina Solman erakonnast Isamaa lisas, et valitsuse töövõime on kõrge ja läbisaamine on hea. “Ja kui aasta aega tagasi loodeti igast pilgust ja sõnast välja lugeda erimeelsusi, siis tänaseks on see tegelikult ka välisvaates muutunud juba ühtseks arusaamaks, et valitsuse koostöövõime on kõrge,” lisas Solman.

Rahandusminister Martin Helme EKRE-st tänas samuti koalitsioonikaaslasi, kuid ka opositsiooni, kes on Helme sõnul teinud rohkem kui keegi teine, et see valitsus kokku hoiaks. “Minu arvates oleme kõrge moraali ja hea töövõimega valitsus ja mind mina vaatan tulevikku väga julgelt,” ütles Helme.

BNS

6 kommentaari
  1. Õige 4 aastat ago
    Reply

    on, et just KaKa ja InSa banded on oma lausvihkamisega teinud kõiuk, et see vastuoluline ollus koos püsiks. Kuid ässitajad pole oma vigadest õppinud ja nii võib see moodustis veel 3 aastat vastu pidada. Üha selgemalt võtab KaKa Etkari koha üle, et üht lahingut võita aga siis istuda põõsas ja ainult kraaksuda. Kui praegune kolmik suudab Eesti hoida puhtana muslimitest ja neegritest ning suruda siit välja paremat elu otsivad slaavlased, siis on nende toetus tagatud, sest üle hüppavad ka seni vahepealolnud.

  2. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Seal kus on Keskerakond on ka parim valitsus. Ei ole kerge valitseda meie maad kus võimu nimel reformierakondlased laimavad ja kleebivad külge tublidele inimestele valesüüdistusi et neid kõrvaldada teelt võimule. Ei ole kerge vallitseda peale Ansipi ja Rõivase valitsusi kus tehti palju vigu ja vaesus aina kasvas. Ega ükski erakond ei taha Reformierakonnaga koostööd teha. Valitsuskoalitsioonis on erinevad erakonnad ja tubli et leitivõimalus koostööd teha. Keskerakond on alati peamiseks pidanud inimeste heaolu kindlustamise. Isamaa on muutunud paremaks peale seda kui sealt lähkus E.N.Kross ja neil on nüüd tubli esimees. Mul on kahju et sotsid pole valitsuses. Kunagi oli Rahvaliit kes oleks kõige paremini sobinud Keskerakonnaga kui see aeti alatult laiali. Edu praegusele valitsusliidule.

  3. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Parandan vead–peab olema leiti võimalus, lahkus, kuid.

  4. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Peaasi et Reformierakonda pole valitsuses.Eks peaminister teeb palju selleks et koostöö sujuks ja arvan et ka järelandmisi koalitsioonipartneritele. Aga tähtis on meie elu Eestimaal muutuks kõigile inimväärseks. Praegu võitleb valitsus üksmeelselt selle eest et koroonaviirus kaoks ja saaks edasi minna . Väga palju head on valitsus teinud meie riigis ka enne koroonat.Kui oleks võimul olnud kogu aeg keskerakondlik valitsus oleks me elu palju parem vabas Eestis.

  5. Joe 4 aastat ago
    Reply

    Mõned erkondlased et hääli saada peavad halvustama venelasi ja ka mustanahal sest meil leidub alaväärtuslikke inimesi kes neid ei salli. Keskerakondlased seda ei tee ja nad saavad hääli vaid tubli töö eest. Vememaal näiteks suhtutakse kõigisse rahvustesse hästi ja isegi USA-s. Olen käinud Peterburis sest mul on seal tuttav eeslasest arst kes on abielus ukrainlasega. Venemaal on palju ukrainlasi ja ega nad kodumaale küll minna ei taha. Käisime kirikus kus teenistus toimus eesti keeles ja mitmel kontserdil. Venemaa intelligents on kõrgel tasemel ja mõnede eestlaste mõne rahvuse halvustamine näitab nende labasust ja kasvatamatust.

  6. vana 4 aastat ago
    Reply

    Keskerakonna inimlikus, Isamaa isamaalisus ja EKRE kindlakäelisus – need olgu Teie valitsuse kaljukindlad alused Eesti riigi valitsemisel järgnevatel aastatel kogu ühiskonna heaks.
    Ja kui Te niimoodi jätkate, siis ka opositsioonist hakkab Teiega andekaid inimesi liituma.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.