Keskerakonna peasekretäri kommentaar Riigikohtu otsuse kohta

Mihhail Korb

Keskerakonna peasekretäri Mihhail Korbi kommentaar seoses Riigikohtu tänase otsusega:

„Keskerakond austab Riigikohtu otsust ja maksame nõutava summa ära vastavalt kohtuotsusele, samas taotleme maksegraafiku koostamist.

Oluline on märkida, et antud juhtum puudutab aastatel 2014-2015 tehtud rahalisi toiminguid. Keskerakond on välja öelnud, et erakonna rahaasjad peavad olema selged ja läbipaistvad.

Keskerakonna asjaajamine ei pea mitte ainult olema juriidiliselt korrektne, vaid sellena ka näima. Oleme juhtumitest teinud omad järeldused ja juhatus võttis vastu otsuse, et erakond enam sularahas arveldusi ei tee.“

3 kommentaari
 1. Raha 4 aastat ago
  Reply

  oli vist üle 100000, täpselt enam ei mäletagi, Alzheimer ei luba. Kus nüüd rahastajad bandiidid on? Kui bandes on 10000 liiget, siis igaltühelt korjatagu 10 eurot ja võlg tasutud. Ilma mingi ajatamiseta nagu sm Korb siin nutab.

 2. Nojah 4 aastat ago
  Reply

  Kas koroonaviirus hakkab taganema ja teine viirus mis tuleb Reformi tagatoast hakkab jälle levima. Keskerakondlik valitsus andis raha kuhu oli vaja. Kas E.N.Kross on tagastanud suured summad mida ta sai riigikassat. Kas sadama afääris tegutsenud reformierakondlased on tagastanud miljonid mis seal mängus olid. Paistab et õigusmõistmine on veel ikka reformierakondlaste hallata, samuti kui peavoolumeedia. Kas tõesti ei saada aru kui palju halba on teinud meie riigile ja rahvale Ansipi ja Rõivase valitsused.Reformikatel oli nüüd aega välja mõelda uusi süüdistusi, eelmised läksid juba igavaks, eriti naeruväärne olid korruptsioonisüüdistused . Et võimule saada ilma töötulemusteta rikuti inimeste tervist.Meie riigi sisemine viirus tegutseb ja sellest jagu ei saa.

 3. Soo 4 aastat ago
  Reply

  Miks alitsus eu või raha abda nendele kes seda vajavad. Ansipi ja Rõivase valitsemise ajal vaesus aina kasvas ja nad ei hoolinud sellest et sajad lapsed läksid näljastena magama.Mis õigusega reformistlike valitsuste ajal anti palju raha Ukrainale , ainult on arusaamatu mille eest. Läheks kaua kui kirjutaks kõike mis valesti tehti. Lasku siis praegusel valitsusel rahulikult tööd teha sest praegu tehakse kõik mis võimalik inimeste heaks.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.