Fotouudis: peaminister külastas Kaitseliidu Harju malevat

Stenbocki maja, 19. juuni 2020 – Peaminister Jüri Ratas külastas täna kaitseliidu Harju malevat, kus ta tunnustas kaitseliitlaste ja naiskodukaitse panust koroonakriisi lahendamisel, sai ülevaate võidupüha tähistamisest sel aastal ning kaitseliitlaste tegevustest ja koostööst. 

„Kaitseliidu, naiskodukaitse ja terve sõjalise riigikaitse toetus tsiviilstruktuuridele oli COVID-19 pandeemia ajal väga oluline. Näiteks aitas eriolukorras piirijulgeolekut tagada 1153 kaitseliitlast ning erinevates kohtades oli abiks üle 300 naiskodukaitsja. Te olete oma pühendumuse ja valmisolekuga olnud eeskujuks kogu ühiskonnale,“ sõnas Ratas.

Veel oli kohtumisel juttu tänavuse aasta võidupüha sündmustest. „Sel aastal tähistame võidupüha küll vormilt teisiti, kuid sisult ikka meid ühendava rõõmupäevana. Võidutule viivad maakondadesse laiali noorkotkad ja kotkajuhid ning iga eestimaalane saab soovi korral sellest osa teleülekande kaudu. Kiidan kaitseliitu võidupüha läbiviimise eest väiksemas mahus,“ lausus Ratas.

Peaministri võtsid Harju malevas vastu kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi, Harju maleva ülem kolonelleitnant Eero Kinnunen ning kaitseliidu küberkaitseüksuse ülem Andrus Padar.

1 Kommentaar
  1. Ajalugu 2 aastat ago
    Reply

    kordub taas. Ka puutini Voova käib enne valimisi mööda relvarühmitisi ja kuulutab, et Venemaa on rahu kants, sest tema koostöölepinglane Jurka Eestimaalt allub talle ilma ähvardamatagi. Mitte nagu Kostja Josebile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.