Keskerakonna Haabersti piirkond esitas Jüri Ratase erakonna esimehe kandidaadiks

Keskerakonna Haabersti piirkonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmeteks soovitakse näha kandideerimas Jaak Aabi, Kersti Sarapuud, Jaan Tootsi, Mihhail Kõlvartit, Kalev Kallot, Lauri Laatsi, Vladimir Sveti ja Yana Toomi.

“Haabersti piirkonna juhatuse arvates peab Jüri Ratas jätkama erakonna esimehena, sest ta on tõestanud ennast targa, suure töövõime ja tulevikku suunatud vaatega poliitikuna,” ütles Haabersti piirkonna esimees Juhan Hindov.

“Jüri on andnud Keskerakonnale koos oma meeskonnaga uue hingamise. Ta soovib ja innustab kõiki erakonna liikmeid panustama aktiivselt Eesti inimeste elujärje parandamise nimel,” jätkas Hindov. “Jüri läbirääkimiste ja kompromisside leidmise oskus on viinud Keskerakonna riigi juhtivaks valitsuserakonnaks, kus on edukalt tegutsetud. Erakonnale oluliste probleemide lahendamise kõrval jõuab Jüri Ratas kuulata erakonna liikmeid, süüvida nende probleemidesse ja aidata neid tulemuslikult lahendada. Ja ikka tuleb ta erakonna üritustele, surub kõigil kätt ja innustab toetava sõnaga. Oluliste kampaaniate ajal tuleb Jüri ja on koos erakonna liikmetega väliüritustel, mis innustab erakonnakaaslasi aktiivselt tegutsema. Hea mees, Haaberstile ta meeldib!”

Keskerakonna aukohtu esimehe ametikohale peaks kandideerima Kalle Klandorf ja revisjonikomisjoni liikmeks soovitakse näha kandieerimas Enn-Toivo Annukit.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.