Keskerakonna Harjumaa piirkond esitab Jüri Ratase erakonna juhi kandidaadiks

Keskerakonna Harjumaa piirkonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Juhatuse liikmekandidaatideks esitatakse järgmised nimed: Jaak Aab, Yana Toom, Mihhail Kõlvart, Tanel Kiik, Kersti Männik, Taavi Aas, Mailis Reps, Vadim Belobrovtsev ja Anneli Ott.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitatakse Harri Lugu ning revisjonikomisjoni liikmeks Eingard Tops.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinnas.

1 Kommentaar
  1. Mäletan 8 kuud ago
    Reply

    kunagist pila parteiliste valimiste kohta NSVL-is.
    Sm Brežnev on külas edukatel põlduritel Põhja-Kaukaasias. Pannakse kõvasti pidu ja ollakse kõvasti täis. Et pead natuke lahutada, läheb Leonid Iljitš värskesse õhku jalutama. Naudib oma suurt kodumaad ja kaukasuse mäeahelikku. Vastu tuleb üks kohalik mägilane, lammas kaenala all. Sellest pidavat šašlõkki tehtama.
    Leonid tervitab mägilast ja küsib, kuidas mägilane ka valida mõtleb. Too vastab, et valimisega mingit muret pole. Näiteks, kumma lamba valiks Leonid? Leonid imestab, kuidas nii et kumma, üksainus lammas ju ongi? Mägilane naerab, et ega temasugustelgi valimisel teist valikut ole.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.