Keskerakonna Tartumaa piirkond: erakonna esimehena jätkaku Jüri Ratas

Keskerakonna Tartumaa piirkonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase.

Juhatuse liikmekandidaatideks esitatakse järgmised nimed: Marika Tuus-Laul, Kersti Sarapuu, Jaan Toots, Taavi Aas, Siret Kotka, Alar Nääme ja Marek Kullamägi. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitatakse Vladimir Šokman ning revisjonikomisjoni liikmeks Olev Raju.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinnas.

1 Kommentaar
  1. Aastaid 7 kuud ago
    Reply

    tagasi lugesin läbi kõik sõjajärgsed Edasid kuni 1960ndateni. Ning praegu meenuvadki 40ndate lõpu ja 50ndate alguse kiidukõned ja üleskutsed toetada partei ja valitsuse kandidaate sm Beriat,. Stalinit, Malenkovi ja muid pursuisid. Möödunud on 70 aastat aga mitte midagi pole muutunud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.