Viljandi linna keskerakondlased soovivad Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Keskerakonna Viljandi linna osakonna juhatus otsustas esitada erakonna esimehe kandidaadiks Jüri Ratase.

Juhatuse liikmekandidaatideks esitatakse järgmised nimed: Jaak Aab, Tanel Kiik, Taavi Aas, Helmut Hallemaa, Mihhail Kõlvart, Yana Toom, Kersti Sarapuu, Jaanus Karilaid. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitatakse Kalle Klandorf.

„Häid, töökaid, tublisid inimesi on Eesti suurimas erakonnas palju, mistõttu oli valiku tegemine küllaltki keeruline,“ ütles Viljandi linna osakonna esimees ja erakonna asutajaliige Helmut Hallemaa.

Viljandi Linnavolikogu saadikurühma ning eelarve- ja arengukomisjoni esimees tunnustas Keskerakonna poolt juhitud valitsusliite tehtud töö eest. „2016. aasta sügisel oli skeptikuid palju, kuid viimasel neljal aastal tehtud sammud on viinud Eesti elu edasi. Tegelenud on mitmete probleemkohtadega, millest Reformierakonna varasemad valitsused kahetsusväärselt mööda vaatasid,“ ütles Hallemaa. „Sealjuures on just Keskerakond vedanud sisulist haldusreformi, olnud eestkõneleja valdade-linnade toetamisel ning seda kinnitavad ka teod – valitsusse pääsedes taastati kohalike omavalitsuste tulubaas, kuid ka nüüd kriisi ajal tehtud 130 miljoni euro suurune toetus omavalitsustele teede korrashoiuks, uuteks investeeringuteks jne.“

„Erakonna vaates on vaja tugevdada jõudu kohalikul tasandil, seda eriti linnade-valdade volikogude valimiste eelõhtut silmas pidades,“ rõhutas Hallemaa.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinnas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.