Keskerakonna Viimsi osakonna juhiks valiti Annika Vaikla

Keskerakonna Viimsi osakonna erakorralisel koosolekul valiti esimeheks Annika Vaikla. Viimsi abivallavanemana töötav Annika Vaikla peab esmatähtsaks tugevale meeskonnale panustamist ja Keskerakonna toetuse suurendamist.

“Hea meeskonnatöö ja tahe koostöös Viimsi elu edendada, on märksõnad, mis mind tegutsema kannustavad,” ütleb Annika Vaikla. “Olen valmis panustama oma aega ning energiat osakonna arengusse, eesmärgiga leida Keskerakonnale Viimsis enam toetajaid ja kõlapinda. Panustame oma programmiliste lubaduste elluviimisele ja võtame üheks prioriteediks koostöö Tallinna linnaga – seda eriti transpordi valdkonnas.”

Viimsi osakonna aseesimeheks valiti Raimo Tann, juhatusse kuuluvad veel Kristiina Sillaste, Ene Lill, Annely Rennit, Erki Korp, Ilja Ban, Eingard Tops, Ville Vellend, Kristjan Mark ja Oksana Šelenjova. Revident on Leho Rehemäe.

1 Kommentaar
  1. Kuskilt 2 aastat ago
    Reply

    oli lugeda, et Annika olevat endine pedesots, kuid võimujanus üle hüpanud. Aga pole viga, küll nad su samuti välja õpetavad.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.