Fotouudis: valitsus alustas Sagadis eelarvearuteludega

Foto: Jürgen Randma/Riigikantselei

Sagadi, Lääne-Virumaa, 9. september 2020 – Alates tänasest kogunevad valitsus ja koalitsioonierakondade fraktsioonide esindajad kahepäevasele seminarile Sagadisse, et jätkata arutelusid järgmise aasta riigieelarve ning riigi eelarvestrateegia (RES) aastateks 2021–2024 koostamise üle. 

Sel sügisel koostatakse üheaegselt nii järgmise aasta riigieelarve eelnõu kui ka järgmise nelja aasta eelarvestrateegia. Eelarvestrateegia eesmärk on planeerida tegevusi ja raha pikemaajaliselt, pidades silmas valitsuse prioriteete, tulevikuprognoose ja üleilmseid trende. Riigieelarves kajastuvad järgmise aasta konkreetsed kulutused ja tulud.

Riigieelarve ning eelarvestrateegia peab valmis olema hiljemalt septembri lõpuks.

Eelarvestrateegia arutelu toimub Sagadi mõisas, Lääne-Virumaal.

1 Kommentaar
  1. Miks 2 aastat ago
    Reply

    ei valitud Suure-Lähtru mõisat? Oleks saanud natukenegi Mardile kantida.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.