Tallinna linnavalitsus nimetas ametisse Kesklinna vanema

Monika Haukanõmm

Tallinna linnavalitsus nimetas tänasel istungil Kesklinna vanema ametikohale Monika Haukanõmme, kelle ametiaeg algab 14. septembril.

Alates 2019. aastast on Haukanõmm olnud Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse juhatuse esimees. Aastatel 2015-2019 kuulus ta Riigikogu XIII koosseisu. Aastatel 2010-2015 oli Monika Haukanõmm Eesti Puuetega Inimeste Koja juhatuse esimees ja aastast 2017 on ta Eesti Paralümpiakomitee president. Aastatel 2005-2010 töötas Haukanõmm Sotsiaalministeeriumis hoolekande osakonna nõuniku ning eakate ja puuetega inimeste poliitika juhina. Monika Haukanõmm on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaaltöö erialal 1998. aastal.

Tallinna Kesklinna ja Tallinna Kesklinna Valitsuse põhimääruse kohaselt kuulab linnavalitsus enne linnaosa vanema ametisse nimetamist ära ka linnaosakogu arvamuse. Eile, 8. septembri õhtul tutvus Monika Haukanõmme kandidatuuriga Kesklinna vanema ametikohale linnaosakogu ja otsustas teda ühehäälselt toetada.

Tallinna Kesklinna vanema ametikohale nimetatakse Monika Haukanõmm käesoleva linnavalitsuse volituste ajaks.

2 kommentaari
  1. Mooniga 2 aastat ago
    Reply

    Moonika juhtum tõestab taaskord vana tõdemust: et rahakotile ligi pääseda, peab pugema ÕIGESSE bandesse.

  2. virulane 2 aastat ago
    Reply

    Pole kuskil juttu Haukanõmme parteilisest kuuluvusesr. Ei saa olla, et on parteitu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.