Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu online TV-s

Üleilmse COVID-19 leviku tõttu toimub tänavu Tallinna Ettevõtluspäev 6. oktoobril esmakordselt virtuaalselt.

Selleks luuakse veebilehele ettevõtluspaev.tallinn.ee spetsiaalne online-TV keskkond, kust saab päeva jooksul jälgida ligi kolmekümmet erinevat saadet.. Päeva peateema on RE:start, julgustades kõiki edasi liikuma ja muutunud maailmas uusi lähenemisviise leidma.

Abilinnapea Aivar Riisalu sõnul ettevõtluspäev oma olemuselt ei muutu – nii nagu eelnevatel aastatelgi, tuuakse huvilisteni ligi 30 erinevat üritust, mis pakuvad põnevat ja harivat sisu erineva profiiliga külastajale. “Kuna ettevõtluspäevalt käib tavaliselt läbi kuni 3000 inimest, siis ilmselgelt tuli meil tänavu läheneda sellele hoopis innovaatilisemalt ja lõime ettevõtluspäeva online-TV,” rääkis Riisalu.

17. Tallinna Ettevõtluspäeva peateema on RE:start, mis inspireerib ja julgustab kõiki edasi liikuma ja muutunud maailmas uusi lähenemisviise leidma. Restartida aitab päevajuht Urmas Vaino, kes juhatab päeva sisse ja teeb lõpus ka kokkuvõtteid. Vaino juhtida on ka paneeldiskussioon “Teekond uude normaalsusesse”, kus ta arutleb esinejatega, kuidas muutunud olukord enda kasuks muuta, kuidas leida julgus, et tundmatusse astuda, keda kaasata ja millest loobuda?

Ettevõtlussaadetes astuvad üles valdkonna eksperdid ja ettevõtjad, kes räägivad sellest, kuidas kohaneda järskude muutustega töökeskkonnas ja teha ümberkorraldusi tootmises. Millised on võimalused ettevõtluse toetusteks ja koostöövõimalused teadus- ja arendustöödeks.

Ettevõtluspäeval osalemine on kõigile tasuta ja programmiga saab tutvuda siin: ettevotluspaev.tallinn.ee/programm .

Tallinna Ettevõtluspäev kulmineerub 7. oktoobril, mil tehakse teatavaks selle aasta Tallinna ettevõtlusauhindade konkursi võitjad.

Koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia ja SA-ga Eesti Rakenduskõrgkoolid tunnustatakse eriauhindadega parimaid rakenduslikke teadustöid.

Igasügisene Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu 17. korda. Selle eesmärk on väärtustada ettevõtlust ja julgustada inimesi viima ellu oma lennukaid ideid. Tallinna Ettevõtluspäeva korraldab Tallinna Ettevõtlusamet.

1 Kommentaar
 1. Paremal 12 kuud ago
  Reply

  kõrval vilgub vahel nn Erakonna videokanal. Miks seal igivana Ratta Jurka tulemise asemel ei näidata Kesk-TV-d?
  Ei peagi ta 24 tundi ööpäevas töötama, kuid kindlal kellaajal saaks anda hommikusi uudiseid, tutvustada päevakava, näidata mõnd kena lugu ja vastu õhtut kokkuvõte päevast ja läbikukkunud kavadest ning põhjustest, milles vigu tehti. Samuti kutsutaks eluolulise üle vaidlema. Samuti saaks veebis näidata kõike hiljem. Varem sõita ka mööda Eestit ja lindistada vajalikud lõigud, valdkonda arutledes saaks need välja lasta.
  Kuid kindlasti ei tohiks Kesk-TV-d risustada üldiste udukõnedega, milles panustatakse, tõhustatakse, suurendatakse ja muu taolise sisutu sopaga, seda kuuleb enne valimist nagunii et öökima paneb.
  Kahjuks pole enam Ummela Marti, tema oleks suutnud selle Kesk-TV käima panna. Kuid teised tegijad on ju olemas. Ning rahakott pole mitte Kõlvarti Kimmi, vaid Ratta Jurka käes. Mida te vahite, ega õnn iseenesest sülle kuku, TÖÖD ON VAJA TEHA!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.