Viktor Vassiljev: isegi nõukogude võim ei suutnud meid soomlastega tülli ajada

Pildil Viktor Vassiljev. FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Kui faktidele mitte sealt-, vaid siitpoolt lahte vaadata, siis siseminister astus tagasi enne, kui peaministri kannatus oleks katkenud. Aga tõele au andes Eesti sisepoliitilised probleemid, Helsingin Sanomate jaoks nii põletavad, sellega, jumal tänatud, otsa ei saa. Ega heimonveljet meile ometi külmunud poliitilist seisakut soovi.

Poliitika on arenev nähtus, Eestis ja Soomes nii nagu teisteski demokraatlikes riikides. Seejuures poliitika teeb teinekord järsemaid haake ühes ja teises suunas, ilma selleta pole edasiminekut. Mart Helme ei öelnud küll kahjuks midagi originaalset ei USA presidendivalimiste ega mõlema presidendikandidaadi kohta. Ta kordas vaid seda, mida neil päevil mitmetes väljaannetes kirjutatud. Aga kui Soome lehelugejad seda soovivad, küll ta siis ütleb, meil siin Eestis on sõna vaba. Ning pagulaste, seksuaalvähemuste ja kliimapoliitika vastaseid arvamusliidreid leidub maailmas mujalgi. Ja olge mureta, Helmeid on meil veel.

Eestlased on Soomele alati olnud tänulikud kaasa elamast meie muredele ning pakkumast erinevatel ajajärkudel erinevat ja väga vajalikku abi. Täname ka muretsemast, et kavandatav rahvahääletus võib lüüa kiilu Eesti liberaalide ja konservatiivide vahele. Kindlasti kasutab EKRE seda oma huvides, kuid tähtsam on ju see, et ilma vastasseisuta ei saa tõmmata nendesamade liberaalide ja konservatiivide vahel selget piiri ega kaardistada rahva eelistusi. Märksa hullem oleks ju liberaalid, konservatiivid, loomaarmastajad, kliimaaktivistid ja kanepisõbrad kõik ühte patta panna, vaikima sundida ning siis sosinal üksteiselt küsida – kas sellist Eestit me tahtsime?

Ei ole üks, kaks ega kolm Helmet midagi sellist, mis meid soomlastega tülli ajaks. Isegi nõukogude võim seda ei suutnud. Ka lugupeetud ajalehe väite, et teatud lauseid on tagatubades kuuldud ka Soome poliitikute suust, aga eestlased peaksid oma maja korda tegema. Täname märkuse eest! Olete meid ennegi õpetanud, kuidas üks põhjamaine rahvas peaks elama, oleme ikka ära kuulanud, aga teinud väheke omamoodi. Peame põhjanaabritest lugu, kuid oleme siiski eestlased.

9 kommentaari
  1. Äkki 4 aastat ago
    Reply

    Viki selgitab, mis ajast on Soomes või Eestis rahvas võimule saanud? isegi kui keegi tahab midagi anda rahvale otsustada, siis toimub kohe klaperjaht lipu all “Rahvas on loll ega tea midagi.” Ainult mingite bandiitide ainuvõim rahva üle ja seda nimetataksegi temokraatiaks ehk rahvavõimuks.
    Võibolla Viki häbeneb bandede ülemvüimutsemist tunnistada sewllepärast, et ta ise on samuti võimutsemas ehk võimubandiit?
    Muus aga Vikile etteheiteid pole. Oleme põtradega ikka sama tõugu ja sammamoodi ka möurame. Erineme vahest selels, et meie juba tajume, kuidas mutukad meid rõhuvad, põtradel seisavad hädatapud alles ees.

  2. Joe 4 aastat ago
    Reply

    Meil on Soomelt palju õppida. Soome ei topi oma nina teiste riikide siseasjadesse vaid tegeleb oma rahva heaolu nimel. Minu teada pole Soomes ka sellist erakonda nagu meil on Reformierakond kus tegeletalse heade töötulemuste saavutamise asemel alatute valesüüdistuste väljamõtlemisega tublide inimeste suhtes. Ja imelik et reformierakondlased võivad kõike öelda karistamatult aga paljud ei või. Demoyraatiat peaks ka veel õppima edukatelt Euroopa väikeriikidel. Mitmetes riikides nagu ka USA-s lähevad valimised väga kärarikkalt. Ma ei usu et Soome poliitikud käivad sel ajal seal sõprust sobitamas. Ei toimu Soomes ka vihavaenu õhutamist Venemaa vastu. Praegune Venemaa pole meile midagi halba teinud ja hea läbisaamine on palju tähtsam kui relvastumine ja NATO kohalolek. Eks Soomes saadakse aru et isegi ohu korral ei läheks ükski riik Venemaa vastu sõtta ja Soome on küll sellest aru saanud. Olgu meie soov endale selles suhtes liitlasi leida ükskõik kui suur see ei aitaks nagunii. Lõpetagem siis sõjamängud ja suuname raha oma riigi vajaduste tarvis nagu teevad seda edukad väikeriigid sest sõjanduses väikeriikidest ei olene nagunii midagi. Meie valitsuse sisepoliitika on palju edukam ja hoolivam meie inimeste suhtes ja ei saa võrreldagi reformistide tegevusega kus vaesus aina kasvas kuid välispoliitika jätab soovida paremat.

  3. Sa dr. vasta küsimustele :
    Miks homode huuled on lillat värvi ?
    Miks homode lihaste toonus on madal ?
    Miks homod ei tohi anda verd ?
    Miks homodel puuduvad homogenitaalid ?
    On olemas mees- ja naissuguelundid aga homosuguelundeid pole olemas.
    Miks ei eksisteeri homoseksualisti geeni ?
    Homoseksualisti geenides puudub geen mis muudab isiku homoseksualistiks.

    • Homoseksualism on nakkushaigus.
      Homoseksualismi aktivistid levitavad seda nakkust ,homopandeemiat.
      Nad kraatsivad hammastega mittehomo peenisesse bakterid ja siis mittehomost saab homoseksualist 48 tunni jooksul.
      Koolimaja toaletis homoaktivistid kraatsivad laste peenisesse bakterid ja siis lapsed haigestuvad homoseksualismi …neist saavad homoseksualistid…

      Oh kooliaeg,
      oh kooliaeg millal sina tuled
      Koolimaja peldikus lastest saavad peded

      Homoseksualism on ravitav ravimtaimede abil millised parandavad immuunsust.
      Toore Võilille juurika abil saab terveks kindlasti.
      Muidugi enam ei tohi olla kontaktis nakatunud isikutega.
      Homoseksualismi sümptomid on lillad huuled, madal lihaste toonus,krampis huulte lihased mis hoiavad ees “naeratust” jpms.
      Milline on homo käepigistus ?
      Homo käepigistus on vedel ja vastik, tülgastav,masendav.
      Samasoolisi ei eksisteeri.
      Millised on homo suguelundid ?
      Neid pole olemas. On olemas mees-, ja naissuguelundid aga homosuguelundeid pole olemas. Pärasool ei ole suguelund.

      1)
      Miks homode käepigistus on vedel,vastik,tülgastav,masendav ?
      2)
      Miks homode lihaste toonus on madal
      ?
      3) Miks homodel puuduvad homogenitaalid ?
      On olemas mees-, ja naissuguelundid
      aga homoseksualistide genitaale pole olemas. Pärasool ei ole suguelund.
      Seega,kuna puuduvad homogenitaalid siis samasoolisi ei eksisteeri.

    • Teatavasti homoseksualiste kutsutakse lilladeks nende huulte värvuse pärast.
      Kuid,miks on homode huuled lillat värvi ?

      Homoseksualismi puhul ei ole tegemist samasoolisusega
      aga on nakkushaigusega.
      Homoseksualistid kraabivad hammastega mittehomode peenisesse viiruse ja siis varsti neil ilmuvad haiguse sümtomid:
      1)Lillad huuled.
      2)Põselihased lahevad krampi ja hoiavad ees pidevalt irvitust(naeratust).
      3)Huuled muutuvad paksuks,vedelaks,paistetuvad ja huulte lihased on halvatud.
      4)Hääl muutub pardi taoliseks, ebardlikuks.
      5)Käed hakkavad zestikuleerima p e de moodi.
      6)Taguotsa augu ümber tekib sügelus,punased punnid.
      7)Lihaste toonus muutub viletsaks. Homode käepigistus on vedel,pehme,vastik,masendav.
      8)Keha kattub vastiku tundega,
      tekib selline muretu tunne ja ükskõiksus,et enam pole vahet millisesse auku topid oma riista.
      9) Tekib naisteviha.
      10) Unes näed homoseksuaalseid vahekordi ja saad sellest orgasmi.

      Kui viirusesse nakatunud isik hakkab ennast ravima siis paljud sümptomid kaovad varsti.
      Homoseksualismi haigust ravivad :
      1)Võilille juurika tee.
      Parima tulemuse annab kui otse põllult toores juurikas koos lehtede,varrega ja õiega koos otse kaanega teepotti panna. Pesed puhtaks,tükeldad ja valad keeva vee peale. Kui tee on joodud siis siis saab kasutada leotisena s.o. valad külma vett peale ja hoiad mingi aja kui veele tekib mahla maitse. Nii saab paarist juurikast mitu päeva kuni nädal aega juua kosutavat võilille leotist.

      Miks homoseksualistid ei tohi anda verd ?
      Miks homo huuled on lillad ?
      Homoviirusest…

      Ma tean neid isikuid :
      1) Seda homo kes kraapis viiruse mittehomo peenisesse.
      2)Seda mittehomo kelle peenisesse kraabiti homoviirus.
      3) Isikuid kes leidsid,et nende majakaaslane muutus pe d eks…
      Loodetavasti saan ma panna need inimesed kokku ja tuua avalikkuse ette kui tunnistajaid homoviiruse olemasolu kohta.

      Lugu oli sedasi:
      Maani purjus mees tatsas kodu poole. Pargis talle tulid vastu kaks neidu kes pakkusid endid ja lubasid teha 20 euro eest suuseksi. Purjus mees andis raha aga siis neiu virutas rusikaga munadesse ja ei teinud suuseksi,jooksis minema. Eemalt vaatasid seda pealt kamp inimesi. 1 meesterahvas eraldus neist ja liikus purjus mehe poole ja pakkus minna nurga taha sest tahtis imeda peenist. Siis mindi nurga taha.Ta pani purjus mehe peenise oma suhu ja ei hakanud imema aga hoopiski kraapis hammastega…siis purjus mees taipas,et homo ei otsi ega ka tahagi pakkuda naudingut aga tahab levitada viirust siis purjus mees tahtis murda homo kaelaluu aga oli liiga purjus ja sai peksa hoopiski …
      Peale kaklust homo ütles mittehomole:” Arvatavasti-loodetavasti nüüd sinagi said selle viiruse. ” Viirusesse nakatunul 24 tundi hiljem ilmnesid homoviiruse symptomid…

      Viirusesse nakatunud mees otsis abi haiglast,Dublinis The Mother hospital-st. Palus teha seksuaal haiguste testi ja vere testi, jutustas mis temaga juhtus,millised muutused toimusid tema organismis peale seda kui homo kraapis ta peenist. Arst koputas otsa ette ja ytles,et homo on olla normaalne,homoviirust ei eksisteeri. Viirusesse nakatunu vihastus ja selle peale arst kutsus turvamehed…
      P.S.
      See mittehomo kelle peenisesse kraabiti homoviirus on endine politseiametnik. Teatavasti politseisse tööle homosid ei võeta.

  4. Peavoolu meedia ja poliitikud aina sonivad. Ka dr. Vassiljev sonib.
    Kuidas ravida terveks haiget ühiskonda ?
    Ühiskonna hoiab haigena kapitalism ja liigkasu pangandus hinnatõusu ehk inflatsiooni loomise abil :

    Kui hinnatõusu ehk inflatsiooni ei tekitataks siis metsa ei raisataks.

    Miks raiutakse metsa vastutustundetult ?
    Vastus :” Sellise “majandamise” tekitab inflatsiooni loomine ehk puudulikkuse põhine riigikord .Kui inflatsiooni ei loodaks siis kaoks puuduse põhine majandus ja puuduse põhine ühiskond,ning puuduse
    põhine elatustase-kaoks praegune ilma heaoluta elu nii rikastele kui vaestele. Selline puuduse põhine maailm
    toidab finantspüramiidi tipus olijaid ehk siis Rothschildi perekonda kellele kuuluvad koik keskpankad.
    Inflatsiooniga imetakse Eestist miljardeid eurosid liigkasu panganduse kasumi tarbeks.
    Inflatsiooni tekitatakse sisendhindade tõstmise abil. Sisendhindadeks on kütuse,elektri,toorainete,toidu,ehitusmaterjalide jms. hinnad.
    Nii kuis tõstetakse elektrivoolu hinda siis automaatselt kerkivad hinnad teenustele ja toodetele.
    Inflatsiooni likvideerimiseks riik peab kodanikele tagastama raha mille on kasseerinud Eesti Energia elektriarvete kaudu ja enam mitte esitama elektri arveid kodanikele sest Eesti Energia on riigiasutus mille omanikuks on koik Eesti kodanikud.
    Eesti tarbeks piisab kolmest tuulepargist millede tuulikud on 200 meetrit pikad sest seal on tuult alati.
    Teine variant on päikesepaneelide jaam. Eesti tarbeks piisab Sirtsu soo suurusest päikesepaneelide jaamast.

    Juba 2009 aastal Jarmo Tuisk kirjutas:”
    Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit krooni, mis teeb 7500 krooni iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitas Jarmo Tuisk küsimuse.

    Kui riik ise toodaks elektriautosid ja jagaks neid kodanikele omahinnaga siis riik saaks rikkamaks igal aastal 10 miljardi euro võrra. Sellise summa Eesti kulutab vene bensiini ja diisli ning maagaasi peale.

    • Inglismaal puudus inflatsioon ja see toetas majanduse jätkuvat kasvu.
      Andro Roos :” Mõtteid parteidele maksukoorumuse radikaalse vähendamise elluviimiseks (aga ärge lootkegi, parteidel ei jätku mõistust ja mune):

      Alates aastast 973 toimus Inglismaal raha ümbermüntimine iga kuue aasta tagant. See toimus järgnevalt: kuninglik rahapada muutis iga kuue aasta järel olemasolevad vaegväärtuslikud mündid maksevahendina kehtetuks, kogus need kokku ja müntis uue välimusega müntideks. Seda aga nii, et iga nelja vana mündi vastu andis välja ainult kolm uut münti ehk 25% vähem. Iga kuue aasta tagant korrigeeris kuninglik rahapada ka ringlusse lastavate müntide koguarvu, lähtudes otsuse tegemisel järgmise kuus-aastaku planeeritavast riigi üldisest rahavajadusest reaalmajanduse käitamisel. Sellel ümbermüntimisel oli kaks peamist mõtet. Esiteks toimis ümbermüntimine riigi alamatele ühe ja ainsa maksuna. Maksumääraks oli seega 25% kogurahamassist 6 aasta peale ehk 4,17% aastas ehk 0,35% kuus. Teiseks positiivseks nähtuseks ümbermüntimise juures oli see, et kuni münte ümber vermiti, ei kaotanud valuuta ise väärtust, st puudus inflatsioon ja see toetas majanduse jätkuvat kasvu. Selline ümbermüntimisel põhinev süsteem kattis õige pea lisaks Inglismaale terve Lääne-Euroopa.”

      Kas leidsite Andro Roosi tekstist selle lause ?:

      puudus inflatsioon ja see toetas majanduse jätkuvat kasvu.

      Plussenergia majades puuduvad elektri katkestused ja elektriarved.

      Kuidas saab elektrit tasuta ?
      Peale tasuvusaega päikesepaneelid ja tuulikud annavad elektrit ja kütet tasuta.

      Tasuvusaja mõiste:
      Tasuvusaeg on periood, mis näitab, kui kaua läheb aega projekti esialgsete kulude tagasisaamiseni.

      Kuna tuul puhub tasuta ja päikene paistab tasuta,ning tuulikutel ja päikesepaneelidel pole hoolduskulusid(tuulikute vanematel mudelitel on hoolduskulud minimaalsed,uutel pole) siis:
      Peale tasuvusaega päikesepaneelid ja tuulikud annavad elektrit ja kütet tasuta.

      Mida enam tõstetakse fossiilsete kütuste ja müüdava elektri hinda seda rutem tasuvad ära päikesepaneelid ja väiketuulikud,ning elektriautod jpt. taastuvenergia allikate ekspluateerimise seadmed.

      Strandberg ütles:
      Kui 130 m2 suuruse hoone energiakulu
      on 300 kWh/m2 aastas, vajab see võimsust
      10 kW (kilovatti); sama suure energiat
      säästva hoone puhul on sama näitaja aga
      vaid 1 kW!

      Kui ühe
      hoone või korteri maksimaalne energiatarbevoog
      oleks 1–2 kW, kerkib paratamatult
      küsimus, kas selle katmiseks on vaja kindlasti
      liituda suure energiavõrguga või tsentraliseeritud
      energiatootmissüsteemiga. Minu
      seisukoht on, et tuleviku talumaja võiks olla
      oma energiavarustuses maksimaalselt autonoomne.
      Selleks on piisavalt energiavooge,
      kasvõi päikest-tuult.

      Plussenergia maja
      Plussenergia maja tähendab, et maja toodab rohkem energiat, kui hoone kasutamise käigus kulub, ning energia ülejäägi võib hoone omanik energiavõrku tagasi müüa.
      Eesti oludes eeldaks sellise uudse mõtteviisi realiseerimine seadusandluse muudatust, mis võimaldaks kodu ja väiketarbijatel toodetud elektri ülejääki energiavõrku tagasi müüa.

      Mina ütlen:
      Selleks,et mitte maksta kodukulusid tuleb hoone energiatarbevoog viia 1-2 kilovatile,selleks on mitmeid variante,proovigem erinevaid sest kes teab milliseid ehitusmaterjale te leiate prahikastist,eluaseme energiatarbevoo viimiseks 1-2 kilovatile pole tarvis neid k6iki variante :
      1) Esmalt oleks tore kui saaksite soojustada hoone seinad p6huga.
      2)ise ehitada tuulikute ja erinevate päikesepaneelide hübriidid s.o. ehitad õllepurkidest päikesepaneeli mis kütab õhku,
      3) ehitad päikesepaneeli mis kütab vett,
      4)ehitad tuuliku mis kütab vett aga elektrit ei tarvita,
      5)ehitad tuuliku mis pumpab vett aga elektrit ei tarvita,
      6)ehitad katusele asetatava väiketuuliku(etem on kui ehitada mitu tuulikut mida omavahel yhendada paralleelselt) mis toodab elektrit ja
      7)päikesepaneeli mis toodab elektrit.
      8)Lisaks sellele tuleks ise ehitada biogaasi ja biosoojuse,maasoojuspumbad jpms värgid-tuleb viia elektri tarbimine nulli lähedaseks:
      Renoveerida maja plussenergia majaks jne.

  5. Niisama lihtne kui on organiseeida vaesust terves riigis on lihtne organiseerida rikkust terves riigis.
    Vene ajal idi oote ja kodutuid ning kodukulusid polnud.
    Vene ajal id ioote ei toodetud.
    Vene ajast ja ammugi praegusest riigikorrast saab luua palju etema riigi :
    http s:/ /w ww.thevenusproject.co m/
    1)NSVL-s polnud kodutuid sest eluase oli tasuta.
    2) Puudusid kodukulud sest toasoojus ja gaas toidu valmistamiseks oli tasuta.
    3) Polnud puudust kannatavaid inimesi,toitu jagus piisavalt ja oli odav.
    4) Polnud vaja maksta Eluaseme laenu terve elu sest pankasid ei eksisteerinud.
    5)Spordisaalid ja huvialaringid olid tasuta.
    6) Haridus oli tasuta ja palju etem kui Oxfordi oma.
    7)Elu oli rahulik ja muretu sest kusagile polnud kiiret.
    8) Inimesed olid õnnelikud.
    9) Inimesed puhkasid Musta mere aares,transport sinna oli poolmuidu. Ka Eestis oli palju kuurorte,tuntud oli Pärnu kuurort.
    10) Traktoristide pidustused ja eriti veel pulmad olid rahvarohked.
    Pikad lauad vaarusid roogade raskuse all. Kaasajal saab ainult unistada sellistest pidustustest ja vaadata vaid Hollywoodi filmidest kuidas Itaalia maffioosod panevad pidu pikkade laudade tags kus on sadu inimesi-nii kuis NSVL-s traktoristid panid pidu.
    11) NSVL-s ehitati kosmoselaev SSI millisest USA suudab vaid unistada sest neil puuduvad teadmised ja raha sellise ehutamiseks.
    12) NSVL-i juhtisid juudid kes tapsid maha 66 miljonit inimest.
    Vaata otsingust Aleksandr Solnzenits6n 66 millions people killed by Jews Bolsheviks.
    13) NSVL ei lagunenud aga reorganiseeriti EL-ks.

    Kuidas saavutada finantsvabadus ?
    Pangad inflatsiooni tekitamise abil hoiavad inimkonda orjuses ja finantssõltuvuses.
    Finantsvabaduse saavutamiseks ei tule endast rohkem anda ja imeda endast mahlu pankade tarbeks. NSVL-s ja Süürias
    rahvas oli finantsvaba. P.Koreas ja Kuubal rahvas on finantsvaba.
    Inflatsiooni tekitajad on Riigi reeturid ja neid karistatada Karistusseadustiku vastava paragrahvi alusel
    Toogem kohtu ette need kes kruvivad üles
    elektri ja kütuse hindu inflatsiooni tekitamise otstarbel. Eesti Energia vangi.
    Eestit on viimased 28 aastat juhtinud Riigi reeturid. Inflatsiooni tekitamise abil teenitakse keskpankadele kasumit ja tehakse kohalikule majandusele korvamatut kahju.
    Eesti riiki on juhtinud super vaimuhaiged.
    Elektri müümine hoiab Riigi vaesuses sest inflatsioon viib ressursid,raha riigist välja
    Inflatsioonita majanduse puhul raha jääb riiki.

    Miks tapeti Muammar Gaddafi ?

    * Riigis oli hea elujärg ja majanduslik õitseng
    * * Igaühel oli õigus elamispinnale:
    * * * Kinnisvaraäri ja vahendus oli keelatud
    * * * Intressivaba laen korteri ostmiseks
    * * * Noorpaar sai pere rajamiseks $64000 elamispinna soetamiseks
    * * * Korterti üürimine tasuta
    * * * Tasuta elekter
    * Üliodav bensiin, 1 liiter maksis $0.14
    * Tasuta haridus ja meditsiin
    * Sünnitoetus vanematele $5000
    * Lastetoetus $1000 aastas
    * Minimaalne töötukindlustus $730
    * Sulges riigis NATO baasid
    * Medõe palk alates $1000
    * Ühekordne äri alustmise toetus $20000
    * Madalad maksud ja lõivud
    * SKP elaniku kohta $14000

    1)NSVL-s polnud kodutuid sest eluase oli tasuta.
    2) Puudusid kodukulud sest toasoojus ja gaas toidu valmistamiseks oli tasuta.
    3) Polnud puudust kannatavaid inimesi,toitu jagus piisavalt ja oli odav.
    4) Polnud vaja maksta Eluaseme laenu terve elu sest pankasid ei eksisteerinud.
    5)Spordisaalid ja huvialaringid olid tasuta.
    6) Haridus oli tasuta ja palju etem kui Oxfordi oma.
    7)Elu oli rahulik ja muretu sest kusagile polnud kiiret.
    8) Inimesed olid oennelikud.
    9) Inimesed puhkasid Musta mere aares,transport sinna oli poolmuidu.
    10) Vesi oli tasuta.
    11) Pulmad olid rahvarohked,sadu inimesi.

    Finantsvabadust pakuvad rahaühistud.

    Tuntuim on Tartu-Hoiulaenu yhistu Andro Roosi juhtimisel.

    Andro Roos : ” Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust.”

    Andro Roos : ” Niikaua kuni eksisteerib riigiväline intressiga keskpank ja tema raha, seni ei saa olla ka vaba turumajandust ega tõhusust.”

    Elu asemel laen…
    Eluasemelaen…Elu asemel laen…Eluasemelaen…Elu asemel laen…Maksad laenu terve elu…oled sama ori kui siberisse küüditatud sunn io ri kes sai
    25 pluss 5…25 pluss 5…25 pluss 5…
    Laenu ju maksad terve elu-orj ad panka terve elu…
    Vanasti mõisate aegu sulane tegi mõisnikule tööd,iga nädal ta sai oma maja tarbeks ühe palgi,ligemale kaks aastat kogus palke ja siis tegi kolmepäevased talgud ja sai omale maja s.o. vaid kaks aastat or just aga nüüd on 25 pluss 5…25 pluss 5…25 pluss 5…

    P.s. vene ajal eluase oli tasuta.

    Noore ja värske isana ajavad mind kõige rohkem närvi pangalaenud |
    Loe lugu :”
    Otto Oliver Olgo | Noore ja värske isana ajavad mind kõige rohkem närvi pangalaenud.

  6. Delfi vaimuhaige moderaator kustutab selliseid kommentaare :
    Esimene kommentaar :”Miks homode huuled on lillat värvi ?”
    Teine kommentaar:” Miks homode lihaste toonus on madal ?”
    Kolmas kommentaar:” Miks homod ei tohi anda verd ?”
    Neljas kommentaar:” Milline on homode käepigistus ?”.
    Viies kommentaar :” Miks homodel puuduvad homogenitaalid ?”.
    On olemas mees- ja naissuguelundid aga homosuguelundeid pole olemas.
    Pärasool ei ole suguelund.
    Kuues kommentaar:” Miks ei eksisteeri geeni mis muudab indiviidi homoseksualistiks ?”.
    Seitsmes kommentaar :”Miks homod ahvatlevad mittehomosid homoseksuaalaktile ? “

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.