Narva abilinnapeana alustab tööd Sergei Gorlatš

Sergei Gorlatš

Narva Linnavolikogu tänasel istungil kinnitati linnavalitsuse koosseis, abilinnapeaks valiti fraktsiooni Kesk liige Sergei Gorlatš. Tema peamisteks tööülesanneteks on linnamajandusameti, arenduse ja ökonoomika ameti ning arhitektuuri- ja linnaplaneerimise ameti töö koordineerimine.

“Narva linnas viiakse ellu mitmeid infrastruktuuri- ja ehitusprojekte nagu näiteks Narva raekoja rekonstrueerimine, Rahu ja Kerese tänavate rekonstrueerimine ning gümnaasiumide, põhikoolide ehitamine ja rekonstrueerimine. On vaja tagada, et need projektid viiakse ellu dünaamiliselt ja viivitusteta. Lähiajal tuleb hakata ette valmistama projekte õiglase ülemineku fondi jaoks. Samuti ei tohi unustada linnamajandusega seotud jooksvaid küsimusi,” lausus Sergei Gorlatš, kes näeb Keskerakonna ja valimisliidu Meie Narva võimuliidus suurt potentsiaali.

Narva Linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat ütles, et linnamajandus on elanike jaoks niivõrd oluline valdkond, mis nõuab täiskohaga töötava inimese panust. “Sergei Gorlatš on sihikindel ja kohusetundlik inimene, kes saab oma tööga kindlasti korralikult hakkama. Viimastel aastatel on Narva plaanipärane areng pidurdunud, uuel koalitsioonil on tahe ja üksteisemõistmine suuri asju korda saata,” rääkis Tatjana Stolfat, kes kuulub samuti Keskfraktsiooni.

Narva Linnavalitsuse liikmetena jätkavad kultuuriosakonna juhataja Viktoria Lutus, sotsiaalabiameti juhataja Jelena Vassiljeva ja rahandusameti juhataja Jelena Golubeva.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.