Liimets rääkis Borrelliga visiidist, Venemaast ja EL-i ühtsusest

Eva-Maria Liimets Foto: valitsus.ee

Välisminister Eva-Maria Liimets rääkis  Euroopa Liidu välisasjade kõrge esindaja Josep Borrelliga telefonitsi Borrelli visiidist Moskvasse, Venemaa küsimustest ja Euroopa Liidu ühtsusest. 

Liimets kinnitas, et Eesti riik jätkab euroopalikel väärtustel põhinevat välispoliitikat ning toetab Euroopa Liidu ühtsust ja solidaarsust, edastas välisministeerium. „Transatlantiline ühtsus ja koostöö jäävad meie välis- ja julgeolekupoliitika keskmesse – loodame, et koostöö Euroopa Liidu ja USA uue valitsuse vahel süveneb ning see on konstruktiivne ja sisuline,“ sõnas Liimets.

Ta rõhutas ka vajadust jätkata konsensusliku välis- ja julgeolekupoliitikaga, keskenduda EL-i globaalse rolli tõhustamisele ning EL-i ja NATO koostöö süvendamisele.

Kõrge esindaja Moskva visiidi kohta ütles Liimets, et Moskva vaenulikud hoiakud Euroopa Liidu suhtes polnud meie jaoks üllatus. „Oluline on, et me EL-is sellest õiged järeldused teeme ja vastavalt ka tegutseme ning hoogustame koostööd USA ja Ühendkuningriigiga, muu hulgas ka Venemaad puudutavates küsimustes.“

„Kuu lõpus toimuval välisasjade nõukogul peab Euroopa Liit otsustavalt vastama Navalnõi vangistamisele ning kehtestama seotud isikute suhtes piiravad meetmed,“ sõnas Liimets.

16 kommentaari
  1. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Mis suhtumist te siis ootate. Venemaa-vastane tegevus käib. USA ja EL saadavad oma äranägemise järgi isegi uusi presidente riikidesse. Kas peaks USA,st eeskuju võtma kuna seal valimiste ajal rahvas möllas tänavatel. Mis õigusega topitakse Venemaale ja Valgevenele peale oma arvamust, miks sekkutakse Venemaa siseasjadesse. Venemaal toimusid presidendi valimised rahulikult aga meil ei saa rahvas isegi presidenti valida. Navalnõil on mitmed kuriteod hingel ja ta ei sobi Venemaa presidendik ja mis puutub mässude organiseerimisse siis ta ässitas tänavale õpilasi ilma maskideta. Jube inimene. USA-l on endal palju tegemist sest just seal on palju rahulolematuid Kas Brüsselis on saadikutel igav et topivad oma nina teiste riikide siseasjadesse. Eesmärgiks on vaid Venemaa nõrgendamine. Mis see teiste asi on mis Venemaal toimub. Vene intelligents on väga rahul oma eluga, ei laima teiste riikide poliitikuid, Venemaal suhtutakse kõigisse rahvustesse hästi.

    • Nõus 4 aastat ago

      Täiesti nõus!Eesti asjamehed ja -naised vaadaku oma korrumpeerunud valitsust, jätku Venemaa ja Valgevene rahule.Venemaa kallal irisemine pole kellegile kunagi head toonud, eesti kutsikakari aga arvab, et nemad näksivad karu ja see tõmbub valust kössi.
      Kriminaalne keskkamp aga hoidku üldse omamokk koomal: enne oli ta valitsuses juhtiv jõud, nüüd ripub reformikaakide lõa otsas, need aga irvitavad ja lasevad keskkriminaalse endise ministri vaat et kinni panna (kus ta koht olekski!)

  2. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    JÄTKE VENEMAA RAHULE JA SAMUTI VIHAVAENU ÕHUTAMINE. VÄLISPOLIITIKAS TULEB SEADA SISSE HEAD SUHTED, ARENDADA KAUBAVAHETUST RIIKIDE VAHEL JA KULTUURI. MIS TE KORRALDATE TÄNAVA RAHUTUSI.Mitmetes riikides on need segamas inimeste elu. See pole üldse teie asi kes on Venemaa president. Ega neue Ilves ponud ka mingi hea president . Enne valimisi korraldati Rüütli lapselastele orgia et rahvas teda ei valitaks. Nii et meil on ka vastavaid kogemusi,See kuidas Reformierakond võimule sai on omaette lugu, see toimus järk järgult vabastades teed valesüüdistuste abil võimule aga meie sekkume Venemaa poliitikasse. Ilma teiste sekkumiseta saav Venemaa palju paremini läbi ja kust üldese võetakse õigus seda teha.

  3. Ahaa 4 aastat ago
    Reply

    Miks soovitas Ratas Liimetsa välisministriks Ja pealegi ta pole keskerakondlane.Tema tegevus on vstuvõtmatu. Kas me selleks astusime EL-u et olla kaasosaline Venemaa-vastases tegevuses.Vähemalt jätku ta kirjutamine Kesknädalas ajakirjanike hooleks ja las keskerakondlastest ajakirjanikud avaldavad oma arvamust.Kahju et ei ole enam Meedia keskpunkti kust me saime teada mis tegelikult toimub.Meie riigi välispoliitika on nagu mitmetel teistel riikidel ebaõiglane, õel aga õnneks meist ei olene midagi.

  4. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Meil tõuseb kogu aeg koroonahaigete arv aga ei osteta seda Venemaalt.See on nii näme. Minu tuttav eestlasest arst Peterburis ütles et see on parim seerum mille tagajärjel pole keegi end halvasti tundnud, EL on üks organisatsioon mis keelab riikidel seda vaktsiini osta kui alatu see on . Ma ei teagi millega seal Brüsselis tegeletakse peale sekkumise teiste riikide siseasjadesse.Vahepeal nad tegelesid põgenike laiali jagamisega ja nende hulgas olid ka isislased kes korraldasid tapatalguid eurooplastele. NATO ei teinud midagi et seda ära hoida, Venemaa aitas vabastada Süüria isislastest. See Venemaa-vastane tegevus on alatu ja sekkumine Venemaa suseasjadesse alatu. Mina leian et Venemaa vaktsiin on parim ja sellest keeldumine on kuritegu sest haigus levib tohutu kiirusega ja seda tuleb peatada.Ma paneks Navalnõile veel ühe aasta otsa vangis olla et ta kutsus lapsed tänavale müllama ilma maskideta ja hiljem oli haigestumisi. Ma lihtsalt ei mõista kuidas on võimalik teistel riikidel solutada sisse presidendikandidaate. Iga riik otsustab ise keda oma rahvas häälteenamusega valib.

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Muidugi on platsebo ehk toimeaineta vaktsiin kõige ohutum.

      Ja ilmselt ei pane Vene vabamüürlased-juudid oma Sputnik-V (V on küll ilmselgelt tagurpidi 3-nurga sümbol, mis on pool juudi 6-nurgast) sisse seda kõige hullemat e-valimistel sinu meelt muutvat kiipi, mida aktiveeritakse 5G selle sageduse spektri osaga, mida Riigikogu, eesotsas RSR Möldri ja Ref Everausiga endiselt keelata ei tahtnud (kasvõi esialgu igaks juhuks, et inimeste kahtlusi hajutada, kuni pole selge, et ei hämata edasi mass-vaktsiinimiseks ehk -kiipimiseks).

      Selge on aga see, et, nagu USA-s ja EL-is, nii on ka Venemaa suurtööstuses, suuräris ja poliitikas vähemalt 50% juute ja nendega kokku vähemalt 80% juudistatud vabamüürlasi ning nende poolt äraostetuid ja nende sugulasi.

      Eesti on nii väike, et 900 000 pühimõttelise pärismaalasena võime me nad endi hulgast välja sõeluda ja häbipostis normaalseks kasvatada, kui me oma piire kinni hoiame. Kuid ei Läänest ega Vene poolt EI SAA meile tulla vaktsiin, mille eesmörk ei ole meid zombistada.

      Vaadake kasvõi neid Elavad Surnud seriaale, mis meile juba aastaid seda ette kuulutavad ja meie alateadvust püsiorjuseks töötlevad.

      Kui kevadel olid Iraanist, Hiinast, itaaliast, Inglismaalt, USA-st tundemärgid, et Mossadi ja nende kohalikest käsilastest militaar-politseiüksustesse immutatud Gladio-B liikmete kaudu võidi, rahvuslasi valitsustesse valinud pärismaalastele kättemaksuks, levitada suunatult, kunstlikult tehtud eriti tugevat viirust, siis suve lõpust EI OLE isegi uudiste-“covid”-propagandast KUSAGILT tegelikult ilmnenud, et oleks liikvel niisugune MISKI VIIRUS, mida gripiga jm viirustega ühismarkerite määramise teel (gripp oleks ju nagu peaaegu täielikult statistiliselt kadunud) võiks nimetada “covid-19” või misiganes nimega JA MIS OLEKS EELNEVATEST (EPIDEEM)VIIRUSTEST NIIVÜRD OHTLIKUMALT NAKKAV JA SURMAV, ET INIMESTE ORGANISMID ÜLE MAAILMA PEAKSID SELLEGA HULGA KAUEM JA HULGA TULEMUSETUMALT TOIME TULEMA.

      VÕIKS IKKA LUGEDA SISULISELT, RAHULIKULT LÄBI JÜRI LINA INTERVJUU, ÕHTULEHES, 9.10.2020 JA MITTE SAATA ENDA SUGULASI JUUDISTATUD EESTI ARSTLATESSE TESTI, ENNE, KUI TE TÕESTI EI OLE VEENDUNUD, ET NEID SEAL HOOPIS SUPERBAKTERITE KESKKONNAS SURRA EI LASTA JA SIIS 2 MINGI VIIRUSE OSAKESE MÄÄRAMISE TEEL (1000 haigestavast) COVID-SURNUKS EI TUNNISTATA.

      LIHTSALT, ET JUUTIDE ÜLIAKTIVISEERUNUD JA SÕGEDAD KÄSILASED, VABAMÜÜRLASED, RIIGIKOGUS SAAKSID MEIE MAAD-METSAD-TÖÖSTUSE JA UGRI PEREMEHEÕIGUSE SIIN OMA VÄLISKÄSILASTEGA ÄRÄ JAGADA JA MEID, PÄRISMAISE RAHVUSENA, VÄLJASURETADA. NAGU SEE PRAEGU ASMERI TIMBERI, MAA-AMETI, (KESKERAKONNA ROHEOSAKONNA PEA JA MAAKOGUSSE, VABAMÜÜRLASTE POOLT MEELITATUD TÕELISED KIHELKONDLASED REETNUD, METSAJUUDISTUSE MAAILMAORGANISATSIOONI, FSC-D EESTIS JUHTIVA) REA RAUSI, RMK-SSE END SISSE SÜÜNUD ORAV-LGBT-HIPI JUUTLA EESTVÕTTEL JA RIIGIKOGU ERAKONDADE LADVIKUTE MAHAVAIKIMISEL NING HEAKSKIIDUL TOIMUB.

      Kui tavaliselt maskita linnastunud tänaval või, veel hullem, kontoris või ostukeskuse sabas viibival inimesel toimub loomuliku kopsude ja sisikonna ventileerimise protsess, milles me hingame loomulikul teel ja takistamatult välja neid viirusi ja baktereid, mille kogunedes organism me ei suudaks nendega enam toime tulla ja haigestuksime kohe,
      ..
      SIIS SEEVASTI INIMENE, KES ON PIKALT VANGISTATUD KILEÜLIKUNDA JA MASKI, EI SAA ENAM ORGANISMI KOGUNENUD, TEATUD TÜÜPE VIIRUSEID VAJALIKUL MÄÄRAL VÄLJA HINGATA JA NEID TÜÜPE VIIRUSEID KOGUNEB TEMASSE KUMULATIIVSELT LIIGA PALJU JA TAL ON HULGA SUUREM OHT HAIGESTUDA SEDA TÜÜPI VIIRUSTESSE, KUI ILMA MASKITA.

      KUI INIMESED ON SUNNITUD KAUBANDUSKESKUSTE SISSEPÄÄSUDE JUURES JA BUSSIPEATUSTES, SISSE JA VÄLJA TULLES IGAL POOL MASKI ÄRA VÜTMA, SIIS NENDES KOHTADES TEKIVAD HIRMSALT SUURED KOGUSED TEATUD TÜÜPI VIIRUSTE PAHMAKAD KORRAGA, KUST MASKI PÄHEPANEVAD INIMESED SAAVAD NEED SUURED PAHMAKAD VIIRUSEID ENDALE, SEAL PÄEHEPANDAVA MASKI ALLA, MIS HAKKAVAD MASKI ALL ERITI INTENSIIVSELT JA SUURE TÕENÄOLSUSEGA KOHE HAIGUST TEKITAMA, SEST EI PÄÄSE LÄHEMAL AJAL VÄLJA.

      SEE ONGI EFFEKT, MIS HULGA ROHKEM RAHVAST HAIGESTAB JA TAPPA VÕIB.

      LISAKS PIDEVALT UUDISTEST, FILMIDEST JA TEATRIETENDUSTEST, BUSSIDE KÕLARITEST JA KOOLIDEST TULEVALE HIRMUTAMISPROPAGANDALE, ET ME KOHE SUREME. MILLESSE? Maskikandmisesse. Vanavanematest eemale hoidmisesse ja oma ugri tavapärases suulisel ja kehakeelelisel moel vanavanematelt kultuuri üle MITTE võtmisesse, sest vanavanemate surmamiseks võtab juudistatud riik vastu HAIGLAS KIIRE EUTANAASIATESTAMENDI SEADUSE, SELMET LASTA TEADJATEL ÕPETADA, ET ÜLEMÄÄRASTUNUD VIIRUSTE HULGA KORRAL SAAB ORGANISMI TURGUTADA RAHVAPÄRIMUSLIKULT KASVÕI KÜÜSLAUGU VÕI VÕILILLEGA (mille kasvatamist, muuseas, PRIAgi kirjade järgi toetab)?

      19 aastat tagasi oli mu Neonatoloogia maailmakorüfeest õppejõud Pedas, Adik Levin, üpriski aus juut (teenis küll tavaarstist mitu korda rohkem, aga mis siis, sest ta oli ka ausalt andekas?) ja kurtis mulle, et rahvusvahelistel konverentsidel tulevad talle uksest ja aknast sisse suurte arstimikorpide esindajad, et ta hakkaks nende reklaamnäoks. Aga tema, aus poiss, on keeldunud, kuigi enamik Eesti arste mitte.

      Nuud laseb LGBT-majandusjuudistuse lipulaev, Õhtuleht sel sõgestunud juudil pea ülepäeviti kirjutada, artikleid, milles ta ei ole mitte poole sõnagagi seletanud, kuis ta Med.Dr.Phil-ina osakab seletada seda, miks kogu “covid”-juutla med-propagandistid ei oska ega taha seletada, et 2 viiruseosa järgi millegi määramine pole adekvaatne, et ei tohi ja Maa peremeesrahvustest pärismaalasi juudivangistada seetõttu, et Vantaa “covid”-koer või, Navalnõi Eestisse ravile kutsumise jutuga, end avalikult vabamüürlaseks naeruvääristanud “covid”-“kloun”, Popov, need 2 osa viirust sul leiab, ei tohi ehtada lennujaamadesse neegreid massiliselt automaatselt sisselaskvaid viiruse-e-pass-väravaid (mida AK-homo-juutla, 10.02.2020 meile, pärismaalastele, juba reklaamib), mida pärismaalasest piirivalvur kontrollida ei saa.

  5. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Mida võiks tahta tõeline vaps?

    Ilmselt oleks mõistlik saavutada oma peremeestest põlishõimude poolt riigi ise juhtimine ja lähinaabritega nii head suhted, et seda vabadust säilitada?

    Viimase 30 aasta ainsaks tõeliseks riigipeaks olnud Arnold Rüütel ütles 2001 valimiste eel EMI-s tudngitega kohtudes, et Eestil on viimase 800 aasta jooksul iseseisvust 1920-1940 ja alates 1990-(2001…).

    Täpsustavalt ütleks, et 1920-1934, mil Päts riigipöördega vapsid vaigitas ja 1937 Luksemburgis oma Poliitilise politsei agentidel me juhi, Artur Sirki surmani viia lasi. Ning 1994-2004, NL vagede lahkumisest kuni Eurojuutla alla müümiseni. Ülejaanud aja on juutla ligi 800 aastat meid lollitanud ja orjadena pidanud.


    (Euroopa tähendab juudimaailmajagu ja Rooma pandeemia-usk on juudistatud alates sellest, kui Konstantinus enam kristlasi lõvidele ei söötnud)

    Minge küsige Reinsalult sundüürnike miljoneid saanud kirikuisadelt, kas nad laidavad Püha tooli kuuletumist ADL maailma esisionistile, Foxmanile, kes rääkis oma 1998 Sionistide Kongressi kõnes, et on õnnelik, et varsti häbeneb iga valge mees endasuguseid lapsi saada

    (vaadake praeguses Eesti avalikus ruumis ringi ja mõelge, miks rahvusreeturid Riigikogus ei taha, et iga päev ei tuleks meediast laviinina Padari piparkoogi Sisse ja ETV+ Moskva neegreid, vaheldumisi laviini 3-nurkseid juudistuse-sümboleid kasutavate nutuvabamüüri firmade reklaamidega).

    Või Riigikogus Püha Tooli toetusrühma mõne kuu eest asutanud Vassiljevi, Lotmani, Sibula ja LGBT-Loone käest.

    https://www.liveinternet.ru/users/5010089/post233047090/

    http://birthofanewearthblog.com/how-the-kabbalist-jews-took-over-the-roman-catholic-church-through-the-jesuit-order/

    Kas Eesti Olümpiakomiteed nõukogust juhtiva Eesti peamassooni, Toomas Tõnise, Terrase, Ühtegi, kirikuõpetaja Jaan Tamsalu või Arvo Pärdi käest on teist keegi kuulnud, et nad tahavad anda eesti ugri maarahvuslastena pühaliku paganlikku vannet, et astuvad vabamüüri ristirüütlite ja Eestit seega 800 aastat anastanute seltskonnast välja ning loevad nuudsest iga vabamüürlast eesti ugriluse hävitajaks ja rahvusvaernlaseks?

    Kasvõi Sõõrumaa, ei paneks enam Armeenia Mossadi tankisti, Pushinjani seljakotti selga, ega ei jõlguks enam reklaamis Patarei vangla ees, nagu paadialune, et LHV-juutlalt “covid”-riigilaenu orjusse veel rohkem matse meelitada.

    Kui Mart Helme tuli Moskvast saadiku kohalt tagasi, siis hakkasime tema ägedaid avalikke esinemisi nägema, nagu ta oleks Mossadi variisikuna seal kõva palka saanud, nagu Navalnõi, ja nagu Kreml oleks teda kõik need aastad Butõrka vanglas hoidnud, mitte ta poleks olnud oodatud saadik uhketel vastuvõttudel. Jutu kontrast äsjase Moskvas aastaid räägituga oli üüratu ja täiesti mõistetamatu.

    Aga oma elukutseks diplomaatia valinud ongi üsna kiiresti muutunud tavapäraselt põhimõtteliselt parajasti võimulolevate ministrite ja Valitsuste nukkudeks. Seda peetaksegi tavapärase mugandunud karjääridiplomaadi klisheeks.

    Teine asi on misiganes võõra anastusvõimu ajal poliitvangis istunud. Eriti. Kui nad on põhimõtteliselt tipp-poliitilisi sobinguid mitte teha julgevad ja seega elupõlised opositsionäärid.

    Nagu 2018 veebruari Tartu Rahu Tallinna konverentsi muutsid oma misiganes tuvastamatu alternatiivpundi Riigikokku pürgimise reklaamiks Jüri Estam ja Andres Inn, naidates ekraanilt oma täiesti seosetuid Youtube´I videoed, kus antakse valimatult sõnalist turmtuld kõigi tänapäeva Eesti poliitikute pihta. Neile sekundeeris muidu mõistusepäerane ja nüüdseks lahkunud endine poliitvang, Kalju Mätik, jõudest jutuga otsapidi millegipärast Kremli võimu kukutamissoovi juurest selleni, et miks Venemaa asustustihedus on suurusjärgu võrra madalam, kui (juudi)Euroopas. Ma ei hakanud talle seekord vastu väitma oma sotsiaalteadlase seisukohalt, et kliima ei tule allpool Baltikumi laiuskraade lihtsalt looduslikult ise toime üle 30 inimese asustustihedusega ruutkilomeetri kohta, sest pigem tahtsin temaga vesteldes ise tema muid suuri kogemusi kuulata. Ka IRL-i omanikust interjuudi, Heleniuse ustav sõdur, Riigikogu “Kojamees” sekundeeris ustavalt niisuguse Tartu Rahu käsitluse pundile.

    3.02.2021 Õhtulehes on aga NL poliitvang Nikluse sekretär, Rein Vanja, keda olla 2.02.2021 Tartus Tartu Rahu miitingutelt minema ajanud 2 koolidirektorit ja linnavalitsuse mees, sest nad pidasid kohatult poliitiliseks tema plakatit: Koondume Tartu Rahu kaitseks.

    Mis on selle plakati sisu?

    Kui ma kuulen, et Mart Niklus on taas, peale vastset Eesti juutide poolt koostöös, ühelt-teisele riigipööret, aktiveerunud oma kirjutustegevuses, siis kas niisugune üleskutse tähendab toetust 23.01.2021 IRL-I Patarei juutla peahomole, Metlevile, kes, meilt Eestist ESM-i poliitvarastatud 15 000 000 000 varastatud eurost, mitme tuhande euro eest oli teinud sotsiaalmeedias mitu nädalat eeltööd, et saada liikvele Eesti venelaste masse, kes lõpuks rõõmustasid selle üle, et miski Eestis isamaaliseks peetava MTÜ juht tahab neid Tallinna ja Narva kesklinna OMA meelt avaldama kutsuda.

    (avalikeesti.ee, nr 3, lk 6, lõpus, hoiduda õhinasse sattumast katteta rahaga võõranastuse õhutamisest)

    Kui ma nägin 23.01.2021 Vabaduse väljaku ja Vene saatkonna vahel horde oma rahvusmääratlusetuid, vene keelt rääkivaid noori, seletasin Vabaduseristi ees 20 minutit, Metlevi poolt mulle vargsi kallale ässitada püütud politseile, miks ma üksikpiketeerijana ei pea kartma, et Metlevi sõgedaks aetud rahvamass mulle kallale tungib, sest mu plakatil ma näen Navalnõid ja Tihhanovskajat õigustatult Magadanis, Hodorkovski kongis, pidin 2-le vene reporterile ja Postimehe omale seletama, miks niiöelda kelleiganes “Putini palee” ei saa maksta 1 000 000 000 dollarit, vaid pigem 20-30 000 000, pidin seletama, et et.wikipedia.org-is on selge sõnaga kirjas, et Auleegioni Orden on vabamüürlaste rüütliordu, mille juht, Macron allub Rottsildide pandeem-juutlale ja mida Eestis juhib Kallaste pere, sest selle staatus on kindlasti päritav, kui pärija avalikult sellest lahti ei ütle ja tegutseb pandeemsionistla vaimus või kui teda teiste orduvendade poolt ordu siseseaduste alusel maha ei notita,

    SIIS ma pigem näen, et Estami ja Nikluse seltskond on, kas teadvustatult või alateadlikult muutumas taas, Terrase, Ühtegi, Vaheri militaarmassoonia ja oravlasse millegipärast pagenud endise rahvuslase ja sakslase, Ants Laaneotsa (Langholtzi, vt 1933. aasta nimede eestinduse raamat) tõhusaks nukuks, nagu Kaljulaid, ning õnnetutest ja veel oma rahvusidentiteediga setodest (mitte, et setode veres ei oleks siinkandis kõige enam tsuhhoni ehk dzuudi ehk juudi verd) tahetakse usna pea kas ühe või teise (juudi)impeeriumi

    (tavapäraselt on juutide osa maailma rahvastikust keskmiselt 0.2 %, EL, Vene ja Eesti tänapaeva poliitvõimu ja äri ladvikutes geneetilisi juute ca 50 % ja mõistuslikult juudistunuid ja seega omarahvust hävitavaid 70-80 %)

    poolt lõplikult hooga ule sõita, selleks, et saada pärismaalaste, viimasemana loodustaastes isevõimelisena seni säilinud, 1/7 Maakera osa (Ida-Ugrilat ja Kaug-Ida, ühisnimega Venemaa) Foxmani hallide kardinalide rassi kätte lagastatavaks, katteta raha eest sisseostetavate tulnuk-orjadega mitmekordselt üleasustatavaks, siis MUUTA KA SEE KIIRESTI KÕRBEKS ja kolida, koos allesjäänud sobivalt “covid”-vaktsiin-kiibitud, kuulekate orjadega edasi järgmisele ohver-planeedile JA KORRATA SEDA SÕGEDAT LOODUSTE TAPPU SENI, KUNI UMBLOLLISTATUD PÄRISMAALASED KÄITUVAD NAGU ELAVAD SURNUD.

    (miks küll saadavad viimasel ajal pea kõik EL rigid pidevalt oma ala kohale kosmosesse oma ala täppisjälgimissatelliite jai igas veebireklaamis vaatab meile vastu arvutianima mäng Avasta Uus Planeet?)

    2019 detsembri lõpus toimus EKRE hallatava Konservatiivide Klubi tavapärane iga kuu viimase neljapäeva istung tavatult rahvusraamatukogu 7. Korruse eraldi saalis. Esinejaks oli Ülo Vooglaid, kes esitles oma värskelt trükitud raamatud, mis küll millegi tavatuga tema eelnevatest ei erinenud ja ta oli isegi sunnitud vabandama oma asjakohatute seletuste eest, kui selle märkuse tegin.

    Selle koosoleku ajaks oli juba, seoses uue Ülo Vooglaiu uue raamatu kirjastamisega

    (ilmselgelt vabamüürlaste poolt, sest Ü.Vooglaid on Vatikani ülemvõimu vabamüürlaste Rooma Klubi tunnustatud liige ja tema poeg, SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks ning Objektiivi uudisportaali omanik, Varro Vooglaid teeb küll avalikult tunnustatud ja tänuväärset tööd Eesti LGBT-ga rahvustapmise vastu, kuid on samas patriootidelt teadlikult kogunud 2000 eurot teisele vabamüürlasele, Indrek Tarandile kinkimiseks ja rahvuslaste tegevusest sellel teel saamatu mulje jätmiseks ning on koos Objektiivi Järviga näiteks Rakvere keskväljakul, Katoliku ristirüütlite lipu all, annetusi kogunud, seega sisult avalikult vabamüürlaste riitust pidanud, millised tegevused viitavad selgelt, et ta ei kavatse oma isalt päritavast vabamüürlase staatusest lahti öelda)

    poogitud talle külge korraldaja ja kontrollija, endine Eesti Raudtee Infra

    (firma, mille abil loodetakse rööpad Aecomi MRP RB tippvabamüürlasele, Tiit Pruulile poliitmüüa ja kõiki Balti mere siinsete pärismaalaste hõimude põlisalad jäädavalt pooleks lõigata ja me riigid ka sel moel kiirelt hävitada)
    ..
    üks juhtidest, kellega oli meil pikem jutuajamine ning kes teatas,

    (vastuseks mu väitele, et 2 elektrifitseeritud rööpmepaari raudtee, mõistlikult raha lugedes, ehitamine maksab 1 300 000 eurot kilometer ning rongid ja jaamad lisaks 25 %, kui see tegevus peaks üldse rahvuse majanduslikuks isepüsimiseks vajalik olema),

    et temateada on selleks summaks 10 000 000 eurot kilometer, (seega ta plaanib panna sellegi plaanitava 200 kilomeetri kohta vähemalt 2/3 raha vabamüürlastele kõrvale.

    Enne seda koosolekut olin avastanud Tallinna Ulikooli avalikus ruumis ohtralt levitatud lendlehti, mis on ilmselgelt anastusjuutla poolt mõeldud Ahvlast Eestisse poliitostetud neegerorjadest tudengite siiajäämist õhutama, kuna nende lendlehtede pealkiri sõnas: Women In Sudan (naised Sudaanis) ja sisu rääkis härdalt neile ja meile, inglise, eesti ja araabia keeltes, et UN

    (vabamuuriordu, sest Guterres on tippvabamüürlane, ta tegi 19.06.2019 Davosi maailma Majandusfoorumi juhist tippvabamüürlasega “covid”-leppe ja maailma avalikkust sellest ei hoiatanud, kuigi see hoiatamine oleks olnud loogiline, kui covid oleks tõesti nii ohtlik, kui meedia ja äraostetud peamiselt juudiarstid seda meile lauspajatavad ning kui see vabamüürlaste seltskond peaks olema seatud poliitiliselt meid misiganes covidina tuvastatavast (saladuslikult selmet haihtunud gripist) või must viirusest säästma; Jüri Lina: Vabamüürlased on praegu…, Õhtuleht, 9.10.2020-10, jyrilina.com)

    teatel on 86,6 % 15-49-aastastest Sudaani naistest umberlõigatavad

    (mis on tavapäraseks saanud Ahvla Islami tava, olukorras, kus Lääne juudid ja nende massoonidest käsilased on massiliselt Ahvlast tulnud endale selhulgas naisorje röövima, sest niisugusel juhul ei taha naine vähemalt igalt vangistuseski ettejuhtuvalt mehelt pidevalt füüsilist lähedust)

    ja sisult, et meie 900 000 (Soome poliitsunnitud orje arvestades 800 000) ugri pärismaalast peaksid seega haletsema, et Läänemaailma juudid ja nende vabamüürlased ei saa Ahvlat ka looduslikult kiirelt hävitada ning selleks, et nad saaksid, peavad Ahvla naised laskma end meilt eurojuutide poolt ESM-i
    poliitröövitud rahaga Eestisse ostma, siin oma röövijate orjadeks jääma ning selle vältimise üheks eelduseks olevast ümberlõikamisest selleks ära ütlema, et neil poleks hiljem võimalust oma rahvustraditsioonide hoidjate poolt poolehoidu enam saada ning neil poleks seega enam mingit lootust ja tahtmist peremeestena oma rahvusmaale naasta.

    Ma kirjutasin toona sellele lendlehele juurde: Aaviksoo Taltechi, TLÜ Pagulaskeskuse ja UT Kasekamba kink neile, kelle lapsed neis ajupesulais neegritega paljunevad.

    Jagasin neid täpsustustega lendlehti negatiivse näitena sel Vooglaiu (vabamüüri käsilaste) labiviidud Rahvuslaste Klubi koosolekul ja klubikaaslased võtsid neid kibeda huumorina vastu.

    Uks mees aga tegi sellepeale, et panin tema kõrvale toolile pataka neid lendlehti ja palusin tal võtta ning ülejäänu edasi anda, väga tigedat nägu ning palus mul need tagasi võtta ja mitte seal levitada.

    Olin selle käitumise peale üllatunud ja jätsin näo meelde. Hiljem Rottsildi vabamüürlaste ordu Eesti liikmete nimekirja selgitades, ilmnes, et see mees on ilmselt Mart Helme poolt, eurodiplomaadist endise tema kolleegina, volitatud ka Rahvuslaste Klubi ideoloogiliselt kontrollima. Otsustades ta toonase tegevuse järgi klubi istungil, vältima igasugust rahvuslust õhutavat tegevust, mida nemad pole, mingi oma diplomaatilise etiketi kohaselt, sobivaks lugenud.

    Sellega on ka arusaadav, miks Mart Helme juhitud Siseministeerium ei ole, Odini Sõdalaste juhi, Jaanus Buraki palve peale, nende avalikuks rahvuslikuks tegevuiseks aastaks neile 10 000 eurot eraldanud ja miks sisult Reformierakonna vabamüürlaste käsilane, politsei juht, Elmar Vaher

    (kes sai oma tavapärase palgastatud tegevuse eest piiri kaitsel, alates märtsist 2020 Mart Helmelt suure erakorralise preemia ja jäädavalt 3000 eurosele põhipalgale lisaks 3000 eurot politseiinspektori tasu, nagu ta oleks 2 korda võimekkamaks läinud)

    saatis Odini juhtide koosolekule oma Põhja Prefektuuri Lastekaitsetalituse juhi, Reimo Raiveti kolleegiga, et nad üritaksid politseile meie hulgast koputajaid värvata

    ning on selge, miks politsei ei hoiatanud Odineid ette, et EKRE-st väljaheidetud massoon, Maria Kaljuste ja Kajuste 2017 valimisite valimisliitu “Meie Tallinn” Reformierakonna vabamüürlastelt saadud rahaga finantseerinud Ojuland leppis ka oma Reformi rahastatud Eesti200-ga kokku 9.12.2018. Vabaduse väljaku Kaljuste poolt korraldatud nn Rändeleppe vastasel miitingul sisult Mossadi diversiooni korraldamises, mille eesmärk oli umbloll Saksast pärit sots, koos oma lapsega lastekärus otse Osinite sülle suunata, et võimalusel Odinid lükkaksid lastevankri ka umber. Toona sai oma kaameraga selle järelkäiamiseks ETV-s kondi hambusse sionistide juut, Pealtnägija Mihkel Kärmas, kes muudkui hiljem tegi järelsaateid sellest, et Burak on kinni istunud. Selle alusel on ilmselgelt alusetute väärteo- ja kriminaalasjade järjekordsete lõputute treimiste teel, Reformi vabamüürlaste Elmar Vaher vabanenud Odinist avalikus ruumis ja Ka-Ka Valitsuse ajal on seega meil ka reaalne oht vabaneda väga kiirelt igasugustest eestu igri rahvuse tunnustest, kui me ie tee süsteemselt ja kategooriliselt Elmar Vaehrile selgeks, et tema üle hakatakse väga pikalt rahvuslaste poolt rahvuslikult kohut mõistma, kui ta oma põhjendusteta treitud kuriteoasjade eest avalikult vabandust ei palu ja nende hüvitamist ei korralda.

    Kes pole veel lahtimõtestanud, siis üleüldised ülemaailmsed (ÜRO vabamuurlaste) inimõigused ja Euroopa inimõigused või USA inimõigused või Vene inimõigused on juutide poolt loodud niiöelda varjatud koodiga ja tähendavad sisult, et kohalikud indiaanlased, ugrid, setod, tshuvashhid, burjaadid või kesiganes pärismaised selle paiga peremeeshõimud peavad laskma end juutidel (naiteks sobiva “covid”-meedia-lauspropagandaga), ilma mingi sisulise analüüsita ja oma rahvuskultuuri eelistamata, ära hävitada ja leppima sellega, et juudid tulevad meile koos misiganes oma orjadega ning sigitavad siin pajuiganes oma misiganesvärvi jarglasi.

    Nii kirjutab ka 5.02.2021 Õhtuleht, artiklis: Välisminister…, et Mart Helme ja Toivo Tasa kolleeg, sisult OravaRatta poolt välisministri kohale potsatanud ustavast diplomaadist ja näikse ilma igasuguste rahvuslike ajudeta, Eva-Maria Liimets edastab sisult, et Euroopa (juudi)inimõiguste kohus on andnud hinnangu, et Venemaal välisagendina pikki aastaid kohalikke hästi toimivaid suurfirmasid, massoonide abiga põhja lasknud Navalnõi tuleks vabastada. Ilmselt on Ka-ka valitsus võtnud seega Ukraina ja Lati juutla seisukoha ja keelanud oma ministritele ja nende nõunikele Vene telekanalite vaatamise ja analüüsimise, mis on elementaarne moodus, sõeluda välja vaid mulje jaoks tekitatud ja tõelist infot. Veme tv-d nimelt näitasid selgelt 23.01.2021 võõrjuutla poolt kinnimakstud Navalnõi rahutuste, sisult Mossadi eriopi kaadreid, kus ei saanud olla mingit montaazhi selles suhtes, et isegi mittekaasosaliste kaamerad salvestasid selle, kuis üks Mossadi Gladio-B erivaljaõppega demonstrant-diversant hüppas provokatsiooniks politseiveerus eesolevat rahvamassi tõrjuvale politseinikule hoogu votes selga, kõrvalseisva liikluspolitseinikuga rahulikult vestelnud mees andis sellele ootamatult vastu hambaid, rahvamass hüppas teel vastu sõitnud sinise vilkuriga mustal autol kõik klaasid puruksnii, et miski sellest vigastas juhi näo verele.

    (Terroritegusid panevad toime võimud ise, ajaleht Rahvuslik Teataja, 1-7 number, 2017, lk 10-11, küsige Tallinna Keskraamatukogu keldris asuvast ajakirjanduse saalist, hoidlast tuuakse)

    Kuna Ansipiga seotud eurojuudi vabamüür valmistas kuid ette 2017 aprillimäsule õhutajaid, lastes Linteril õhutajatele raha tassida, et Ansipi vabamüür saaks Eesti majanduse endisest veel tugevamalt eurojuutla sõltuvusse lükata ja ma olin sunnitud 26.04.2021, peale 1,5-tunnist selle vastu barrikadeerimist, esimesena Pärnu mnt 11 politseiosakonna hoovilt sellele märatsevale ja teadvusetuks hullutatud rahvamassile vastu sõitma,

    siis ma teen Liimetsale ettepaneku, et kui Eestis riigi ärapööranud kaesolev Ka-Ka Valitsuse vabamüür jõuab järjega selleni, et hakkab siin taas kodusõja eelset seisundit korraldama,
    ..
    siis Liimets prooviks, kuis on ilma oma turvameesteta minna läbi selle rahvamassi ja võtta, ilma neid selleks ettevalmistamata, nende ees sõna, neid rahustamaks või sõita läbi selle summa autoga.

    Kui see juutide käsilasest suurvaras, Navalnõi vabastataks või kui Tihhanovskajal lastaks sõeluda vabalt Eurojuutla, Rottsildi sorosla ja Valgevene vahet, nagu Putinil oli tööõnnetus vabastada veel hullem Hdodrkovski

    (kes tõi seda paludes silmakirjalikult põhjenduseks, et ta tahab minna oma varsti sureva ema juurde, kuid kes tahtis juba aastaid tagasi teha Venest väljaspoolse juutide vabamüürlaste heaks Venes riigipööret ja kes on nuud investeerinud vähemalt 50 000 000 000 omaltpoolt Vene naftaärist varastatud dollarit USA-sse ja Euroopasse tulnukalinnade ehitusse ning Eesti vabamüürlaste juurde tehtud “riikiku” visiidiga kuulukse saanud ka loa rahastada kurikuulsat Odessa juutide maksuvaba piraadisadama tulnukamagala, Porto Franco laiendust Tallinna ja ilmselt ka Helsinkisse)

    siis on vägagi tõenäoline, et ugridel ei ole peagi enam mittemingit peremeheõigust meie maadele ei siinses Lääne-Ugrilas ega Ida-Ugrilasse jäänud ugri hõimudel seal kuni Uuralini. Venemaa äravallutanud Lääne juutidel oleks hulga lihtsam omavahel kokku leppida Ugri pärismaa kiires loodushävitamises, kui leppida kokku praeguste juutidega Vene ladvikus.

    Eestis on Metodisti kirik (mille maja on ka ilmselge juudi-3-nurk) väljastanud vähemalt viimase 5 aasta jooksul sadu ja ilmselt tuhandeid juudi-ID-kaarte, ilmselgelt ka inimsetele, keda on pettuse teel, ajupesuloengutega sunnitud arvama, et ta on juut, kuigi tal ei ilmne mingeid juudi geneetilisi tunnuseid, on vaid sotsiaalsed juudistatuse tunnused, kuna Ülemnõukogu ja Riigikogu on aastakümneid sundinud meid kõiki järgima juudistatud (üldinim)seadusi. Ilmselt on neid juudi-ID-kaarte väljastatud ka muud kirikud, kus tegutseb massooniloozh ja sundinud eestlasi seega loobuma meie ugri kultuurist.

    Jüri ja Rein Ratas on teadupärast baptistid. Otsige veebist üles Saaremaa lehe artikkel baptist Hando Hennost, kelle isa on Saaremaa baptisti preester. Kui lugeda seda, kuis Hando kijutas, et ta pürgib vabamüürlikke salatsemismeetodeid kasutades 2012 presidendiks ja lugeda ta kommentaare artiklile, siis on ilmselge, et baptistlikkuses on mingi sotsiaalselt ebaadekvaatse pandeemia kood. Seega on seletatav ka Jüri ettekujutus, et ta saab ajada ugri rahvuslikku poliitikat, müües end (vist pooleldi ebateadlikult) Reformiga seotud (Bilderb)orgia klubi vabamüürlastele maha.

    Hando Henno on müünud tunandeid naivistlikke maale, paljud on usna head. Küsimuseks on, et kas ta on saanud müüa kümneid või sadu maale üle ookeani Ameerikasse, kui ta pole saanud kasutada selleks vabamüürlikke sidemeid.

    Hando on asunud elama Käinasse. Käinas elab ka Eestist Maailmakoristustalguid alustanud Rainer oma juuditarist naisega

    (kes korraldab Hiiu inter-Folki, mitte ei korralda eeskujuks Hiiu regivärsipidu, täpselt samamoodi nagu ei korralda rahvuslikku Viljandi regivärsipidu vabamüüristatud seto orjad, eestikeeli Kaubandus-Rünnak, Lokivuplid või Viljandi rahvapidu),

    kes lasi umbes 10 aastat tagasi mitmetuhandetonnise vanarehvihunniku Raadi lennuvaljale kokku vedada remmelgakaitsja suurfirmal ja ei ole selle eest kavatsenud siiani tagada raha maksmist. Sellepeale havitas Reformi vabamüürlaste Maksuamet hoopis remmelgakaitsja firma ära. Hiljem kavatses ÜRO vabamüüri palga peal Ahvlast sisult orjade ostu korraldaja, Siim Kiisler (Vooglaiu lemmikus, vabamüürlase Rooma klubis aastaesineja) pesta Raadi lennuvälja päikesejaama toetusi välaja, koos Soome firma Fortumiga, ehitades hinnanguliselt 25 000 000 eurot maksva jaama 40 000 000 euro eest. See äri näikse nuud maha müüdud olevat äsja Nikluse asemel Tartu aukodanikuks saanud Neinar Selile. Fortumit on sealhulgas umbes 10 aastat tagasi kaitsnud sisult eurojuudistuse eest heaseisev Soraineni advokaat, Allar Jõks, kes peaks siiani olema kohtunike aukohtu juht.

    Teadupärast on Mailis Reps vähemasti hea tuttav Jõksiga, sest Mailise endine mees on töötanud samuti selles sisult eurojuudistuse advokaatlas.

    Samas ei ole vähetähtis, et just Jõks oli valitud vabamüürlaste poolt hästirahastatud NO 99 teatri Saku Suurhalli etendusega unistatavaks presidendikandidaadiks. Siis, kui 2011 tehtud Seenelkäik filmis kuulutasid vabamüürlased sisult avalikkusele ette (seenevälu stseenis ütles Edgarit kujutava Aadu Kägu naine, Elina Reinold, et sel väljal ei ole ühelgi seenel jalga ära lõigatud), et nad hakkavad 2015 Edgaril poliitilise hävitamise põhjendusel jalga ärä lõikama.

    Alates Eestis jaanuaris 2021 toimepandud juutide juba kahtlematust avalikust kokkuleppelisest riigipöördest, ei ole OravaRatta vabamüürlased pidanud üldse enam oluliseks, et Riigikogus oleksid neil mitte vaid, poliitiliselt meilt röövitud rahaga, kohale ostetud juutlased, vaid vähegi ka ostu-e-häältega isegi moepärast kohale venitatud saadikud. Korobeinik, pede Sooäär, enne Boroditsh bussikoondises. Siis Narvas võimu vabatahtlikult LBBT-SDE-Raikile ja Reformi poolt umbkeelsele ostetule mängimine. Korobeinik ka Parnu volikogu ees ja eesti oma mafiooso vastu narkohangeldaja, juut Kosenkranius linnapeana. Samas Pärnumaa vallas Vabadussõja Võidusamba kõrvale alatult tõmmatud Eurojuutla lipp, mille Moskas Mis, Kus, Millal? multikulti-meeskonnas edutult mälumängu mängimas käinud Korobeinik heaks kiitis.

    Põlluaas v6ttis idealistliku kunstnikust patrioodina Riigikogust ja Vabadusristi (ja viletsuse?) juurest maha kõik Eurojuutla lipud. Selle eest suur tänu talle vapsidelt.

    Kuid kas sellest on reaalmajanduses kasu, kui ta andis koos Riigikogu 91 juudiga ja juudistunud nukuga, ametnikust välisministri kohale paigutatule lapsikut eeskuju, et vaid lippude lehvitamise keelamisega saab ka majandust rahvuse kontrolli all hoida, kui nad hääletasid samas Valgevene võõranastusele allutamise poolt?

    23.08.2020 küsisin Põlluaasalt, et miks ta arvab, et keegi patrioodist muu riigi juht peab aitama meid anastuse eest kaitsta, kui meie, riigina tahame teises riigis pärismaist presidenti kukutada. Toona soigus Henn mingist Euroopaga Valgevenesse demokraatlike valimiste tagamisest ja Pärnaste päästis ta omaarust häbist, tehes mulle märkuse, nagu ma oleks ebaolulise teemaga nende tähtsale jutuajamisele vahele seganud. Seesama Eve Pärnaste, kes EKRE Konservatiivide Klubi istrungil esinedes seletas põhiliselt sellest, millega KGB teda ülekuulamisel toitis, seesama Pärnaste, kes ei taha endale tunnistada, et Mormoonid ja Jehovistid on meie ühiskondi mitmekümneaastase Mossadi eriopiga juudivallutada püüdvad FBI kaastöötajad ja kui ta on kaasosaline nende poolt Lagle Pareki autopagasnikus väntsutamises Tartust, labi Virumaa Tallinna, siis ta on nende kaasosaline eesti naiivse patrioodi piinamises vabamüürlaste poliitmale heaks. Seesama Pärnaste, kes ei taha tunnistada, et 1980-te lõpus talle tegutsemiseks USA-kate kingitud 10 000 dollarine sülearvuti ei ole lihtsalt toredate välismaalaste või väliseestlaste kink ning varem või hiljem nõutakse selle eest oma rahvuse hävitamise tagamist ja kogu loodusressursi kinkimist pandeem-juutllale.

  6. Soo 4 aastat ago
    Reply

    EL on tõepoolest ühtne kui on vaja Venemaale käkki keerata. Pole meie EL olles rikkamaks läinud sest kõik oleneb valitsusest. Ansipi ajal vaesus aina kasvas ja võeti vastu üks vale otsus teise järgi.Pole riikidel vabadust otsustada mis neile head on. Kogu aeg sekkutakse teiste riikide siseasjadesse mitmetes riikides on provotseeritud tänavarahutusi.Saadetakse isegi välaspoolt inimesi rahutuste tekitamiseks ja riigi nõrgestamiseks nagu seda tehti näiteks Venemaal ja Valgevenes. Mis õigusega. Jube mis toimub. Tahaks küll teada mida NATO on head teinud. Süüria aitas vabastada isislastest Venemaa, Armeenis ja Azerbaidzani sõja aitas lõpetada läbirääkimiste teel Venemaa. Venemaa on lahkelt nõus jagama oma vaktsiini ka teistele aga oh häda EL ei luba las inimesed surevad. Halvustatakse Venemaa vaktsiini kuigi see on parim ja paljude riikide teadlased on seda ka kinnitanud. Venemaa tahab kõikide riikidega hästi läbi saada aga jätkem ta vähemalt rahule. Venemaa pole käinud naftariike pommitamas ega Kapitooliumi ründamas. Seda on teinud USA Ja seda ei tea mis sealtpoolt veel tulla võib.iga riik peab olema vaba ja otsustama ise mis talle hea on. Muidugi Brüsselis viibivatel saadikutel on kasud sees aga tavainimestel pole EL-us olemisest midagi head loota.

  7. Kas 4 aastat ago
    Reply

    Liimets seda selgitas, mida tema euroopalike väärtuste all mõtleb? Kas rahva pedestamist ja riikide islaamistamist? Ning kuidas siis vastuolusid lahendada. Kas relva jõul?

  8. Sergei 4 aastat ago
    Reply

    El- on läbi ajaloo Venemaa kallale roninud- Poola, Prantsusmaa, Saksamaa koos kõikidega, kes praegugi EL-is lõugu lõksutavad. Kui euroopakad vastu hambaid ära saavad siis õpivad kõnelema. Venemaal enamusele ei lähe mitte nn. euroopa väärtused peale. Kuigi pedesid jm. väärakaid on sealgi. Sest 30 a (suurelt välis jõududega )on ajusid loputatud – Euroopa väärtused- metslased läbi ajaloo-

  9. Oi 4 aastat ago
    Reply

    Kommentaar ei pea nii pikk olema sest keegi nagunii ei viitsi seda lugeda.

  10. Euroopa väärtused 4 aastat ago
    Reply

    lõid lihuniud sakslased.
    Teisel kohal venemaa kallal kraaksujad on ameeriklased. Sakslased on alustanud üle 200 sõja. Ameeriklased viisid vabaduse Jaapanisse, visates neile kaela kaks aatompommi. Uurige asja, kas Ameerikal on ka aastat mil nemad ei sõdi ja tappes vabadust ja õnne laiali viinud.

  11. Sergei 4 aastat ago
    Reply

    Ootan põnevusega esmaspäevast Navalnõid kiitvat (Nats, rassist, juudivihkaja ,varas ( isegi prantsuse suurfirmat petnud) ja kodumaa reetur) ja Putini lossi saadet- siis saab teada- kuidas meie ajakirjanikud ikka ja jälle nn. enda tõtt peale suruvad. On kogemus kuis nad omas riigis nn . korruptsiooniga võitlevad !!!

  12. Sergei 4 aastat ago
    Reply

    Kõikidele lollpeadele- Ei saanud Eesti vabaks- Vaid Eestilt võeti Venemaa ära.
    Pole enam ka Venemaal Eesti sadamaid, raudteid vaja- lõgistage aga hambaid ida poole ja lakkuge …………
    Isegi Tiit vähi on öelnud……

  13. to Sergei 3 aastat ago
    Reply

    Molodets Sergei! Pravdu govoris.
    Aga ühe vea tegi Vene ikkagi – LOOMAKAITSET EI OLNUD EGA SEDA POLE EDASI ARENDATUD. VÕI ON ARENDATUD? Putin igatahes on loomasõbralik ja seepärast olen mina tema suhtes sõbralik.

  14. Soo 3 aastat ago
    Reply

    Lausa naeruväärne on kuidas meie väikese riigi mõned tegelased arendavad vihavaenu Venemaa vastu . Tuntakse kaasa neile kes Venemaa rahu rikuvad. Ei lasta oma rahval valida presidenti vaid topitakse vägisi lõhestajad riiki. Meie välisminister on silmade välkudes tunneb kaasa korratuste tekitajatele. Kas ka Brüsselis pole muud teha saadikutel kui rahutusi tekitada. Peaks hoopis arendama kasulikke majanduse sidemeid. Naeruväärne oleks see välispoliitiline tegevus kui ta poleks nii alatu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.