Riigikogu esimees arutab Pärnus selle suve väljavaateid

Jüri Ratas

Täna töötab Riigikogu esimees Jüri Ratas Pärnus. Suvepealinnas keskendub ta küsimusele, kuidas saame lähenevat suve piiranguteta veeta. Samuti arutab, mida veel saab riik teha, et inimestele jaguks tööd ja Eesti turismisektor kriisist taastuks. Veel uurib Jüri Ratas, kuidas edeneb suvepealinnaga seotud liikluse arendamine.

Jüri Ratas kohtub muuhulgas Pärnu Haigla, Eesti Töötukassa ning Hotell Estonia töötajatega. Samuti külastab valmivat Pärnu lennujaama, perspektiivset Rail Balticu peatust ja ehitatavat Pärnu julgeolekumaja. Lisaks vastab ta Pärnu elanike küsimustele.

Valdav osa kohtumistest toimub välitingimustes. Kõikjal järgitakse koroonaviirusevastaseid reegleid.

16. aprill 2021

Riigikogu esimehega kohtumistel osalevad Riigikogu liige Marko Šorin, linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik ja linnapea Romek Kosenkranius.

8.30 – 9.00        Pärnu Linnavalitsus                       

9.10 – 9.30         Pärnu Lennujaam, seejärel Pärnu jalgpallihall

9.45 – 10.15      SA Pärnu Haigla                           

10.15 – 10.30    Ristiku Tervisekeskus

10.40 – 11.10    Töötukassa

11.20 – 11.40    PPA ja Päästeamet                        

11.50 – 12.00    Pärnu Raja Lasteaed

12.10 – 12.25    HUB ja Forwardspace

12.30 – 12.55    Pärnu Linnakodaniku Maja                                       

13.00 – 13.10    Pärnu promenaad

13.15 – 13.45    Hotell Estonia ning Kaubandus- ja Tööstuskoda

13.50 – 14.20    Rail Balticu ehitus                          

14.30 – 15.20    Pärnu väärikatega veebikohtumine

15.30 – 16.00    Pärnu noortega veebikohtumine

4 kommentaari
  1. Soomes ruulib poliitikas kohalik EKRE 4 aastat ago
    Reply

    Soomes kasvab kohaliku EKRE, rahvuskonservatiivse põlissoomlaste erakonna toetus. Värske reitingu kohaselt toetab põlissoomlasi 21,6 protsenti valijatest.

    Valitsuserakonna sotside toetus aga langes esimest korda koroona aja jooksul alla 20 protsendi piiri ja on viimase, aprillis läbi viidud küsitluse järgi 19,7 protsenti, vahendab Helsingin Sanomat.

    Kolmandal kohal on teine opositsioonierakond koonderakond 16,2 protsendiga, neljas keskerakond 11,4 protsendiga, viies rohelised 10,0 protsendiga ja kuues vasakpartei 7,8 protsendiga.

    Põlissoomlaste toetus on püsinud üle 21 protsendi juures aasta algusest alates. Erakonna toetus on ligi 13 protsendipunkti kõrgem kui eelmiste kohalike valimiste ajal 2017. aastal. Soomes pidid kohalikud valimised toimuma algselt eeloleval pühapäeval, 18. aprillil, aga need lükati seoses koroonaga edasi 13. juuni peale.

  2. KUUM: USA tõmbas oma sõjalaevad Mustalt merelt Venemaa ähvarduste peale tagasi 4 aastat ago
    Reply

    USA tõmbas oma laevad Mustal merelt tagasi pärast seda, kui Venemaa ähvardas USA-d eemale hoidma sellest piirkonnast. Enne seda pidi USA saatma Mustale merele kaks oma sõjalaeva, et vastata Vene vägede koondamisele Ukraina piiri äärde.

    Nüüd kardetakse, et Venemaal on vabad käed järgnevate nädalate jooksul Ukraina ründamiseks. Ukraina valitsus kardab, et Venemaa vallutab Ukraina ära, vahendab Daily Mail.

    Ukraina on kutsunud Lääneriike sekkuma, kuna Venemaa on koondanud Ukraina piiri äärde ligi 80 000 sõjaväelast. Ukraina palub Läänelt praktilist abi, kuna „sõnadest ei piisa”.

    Türgi teatas, et kahe USA sõjalaeva läbipääsu taotlus tühistati ja põhjuseid ei toodud. Selle asemel kehtestas USA president Joe Biden Venemaa vastu täiendavad sanktsioonid selle eest, et Venemaa sekkus USA valimistesse ja häkkis sisse USA valitsusasutustesse. Biden saatis välja 10 Vene diplomaati, osa neist arvatakse olevat luurajad, ning kehtestas sanktsioonid kokku 32 asutuse suhtes, mis arvatakse olevat seotud USA valimistesse sekkumisega. Samuti kehtestati sanktsioonid 8 isiku ja asutuse suhtes, mis arvatakse olevat seotud Krimmi hõivamisega. Samuti keelati USA firmadel kaubelda Vene võlakirjadega, mis pärsib Venemaa võimet raha laenata.

    Samuti kasutas Biden eri „diplomaatisi, sõjalisi ja luurekanaleid”, et vastata teadetele selle kohta, et Venemaa pakkus pearaha USA sõjaväelaste tapmise eest Afganistanis.

  3. Ratas seisab rahva poole pepuga. 4 aastat ago
    Reply

    Tema antud lubadustest ei ole ühtegi täitnud. Isegi kella keeramine ei ole toimunud ja ei toimugu. Ratas on oma sõna peremees. Tahab annab, tahab ja võtab tagasi.
    Kui temast saab president, on häda lahti.
    Reeturitele reeturi palk.

    • mnjah 4 aastat ago

      eks EKRE paandunud toetaja jaoks ongi maailm teistsugune ja tagurpidi. Ega seda covidit pole ju ka teie jaoks olemas, seda nägime Toompeal toimunud meeleavaldustelgi. Mis mure sul Ratasega on, see mees vähemalt tegutseb koguaeg, ükskõik mis ametit parasjagu peab. Helmed ajavad vaid sooja õhku suust välja ja ässitavad valeinfoga inimesi ülesse. See ongi nende võimete lagi, mis ei vii meid edasi, vaid ikka tagasi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.