Keskerakonna virtuaalkohtumised

Neljapäeval, 22. aprillil kell 18.00 toimub virtuaalne kohtumine erakonna esimehe, riigikogu spiikri Jüri Ratase, kultuuriministri Anneli Otti ning riigihalduse ministri Jaak Aabiga.

Muu hulgas räägime Keskerakonna eesmärkidest riigi eelarvestrateegia aruteludel, valikutest piirangute leevendamisel ja kindlasti poliitilisest olukorrast. Osalejatel on võimalik küsida otse-eetri ajal küsimusi või edastada need kirjalikult ette registreerimise ajal.

Palume koosolekule end registreerida hiljemalt 21. aprillil aadressil konverents@keskerakond.ee. Registreerinutele saadetakse 22. aprillil Zoomi link, millega saate liituda. Palume liituda oma täisnimega! Zoom on programm, mida ei pea eraldi alla tõmbama ning liituda saab oma veebilehitseja kaudu.

1 Kommentaar
  1. Jüri reetis EKRE 11 kuud ago
    Reply

    Maailmas ammu teada. Võimu nimel reedetakse rahvas ja erakond.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.