Raplamaa piirkonda juhib edasi Mailis Reps

Raplamaa piirkond

Keskerakonna Raplamaa piirkonna aastakonverentsil valiti juhiks tagasi erakonna aseesimees ja Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Mailis Reps.

Aseesimeesteks nimetati Peeter Kustmann, Virve Õunapuu ja Väino Sassi.Juhatusse valiti veel Jüri Võigemast, Aleksander Kuruson, Annika Rannamets, Kaja Asuküla, Mare Soosalu, Malle Miilmann, Mati Mäe, Jüri Valdoja, Arne Maiste, Ilmar Jürnas ja Juri Zolotarjov.

Volinikeks valiti Aleksander Kuruson ja Peeter Kustmann ning revisjonikomisjoni liikmeteks Mare Veiand ja Lembit Raag.

4 kommentaari
  1. Triin 3 aastat ago
    Reply

    Jah—-selline ongi meie “Täieline “Eesti Vabariik. Varas ja ametiseisundi kuritarvitaja on kõrgel rahva rahakotil edasi iluleja ja “suur juht ja õpetaja”, aga lause “Jooksku Rootsis” on nii ohtlik, et selle ütleja tuleb kuude kaupa maatasa tampida. Suurvargad ikka tõllas (Reps oleks pidanud ise taanduma riigi esinduskogust, kui tal vähegi südametunnistust oleks..aga pole ju ja miks peakski kui terve see valitsus koosneb sulitsejatest) ja väiksed tegijad ikka võllas. Issand kui põhja on meie riik viidud.

  2. kommunist 3 aastat ago
    Reply

    Mida siin imestate? Kõik on ju tehtud leninlikult!

  3. See on Ratase poolt muudetud Keskerakonna pale. Valed, varastamised, laimamised. See on nende pale. 3 aastat ago
    Reply

    Kahju, et Õiglane Savisaare poolt loodud erakond kaaperdatud sulide poolt.

  4. robert 3 aastat ago
    Reply

    Ainus võimalus näidata et meie riigis kehtib mingigi eetika on võimalus valimistel mitte hääletada bensuvaraste ja kohvitajate poolt Nii lihtne see ongi

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.