Tallinna linn toetab Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu tegevust

Foto allikas: Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit

Tallinna linn otsustas lisaeelarvega toetada Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu tegevust. Eelarve kinnitati Tallinna linnavolikogus 22. juunil. Linna poolt saadud tegevustoetus võimaldab liidul edasi lükata liikmesmaksu tõstmist ning annab peredele kindlustunnet tulevikuks.

Tallinna abilinnapea Betina Beškina sõnul on linn alati prioriteediks seadnud, et igal lapsel oleks täisväärtuslik lapsepõlv. ,,Tallinn on alati oluliseks pidanud, et kõikidel lastel oleks head ja arendavad kasvutingimused,’’ selgitas Betina Beškina. ,,Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liit teeb selles osas väga head tööd ning meil on suur rõõm liidu tegevus rahaliselt toetada. Oleme veendumusel, et see toetus läheb õigesse ja vajalikku kohta. Liit on professionaalselt üles ehitanud toiduabi suurperedele. Tegemist on teenusega, mis on suurtele peredele hädavajalik ning see on liidu poolt väga hästi korraldatud. Tallinn on aastaid toiduabi jagamisel toetanud ka Toidupanka ning mul on hea meel, et nüüd oleme teenuse osutamisel abiks ka lasterikastele peredele,’’ lisas Beškina.

TLPL juhatuse liige Lea Vaabel sõnas, et antud tegevustoetuse saamisesse on panustanud nii linnavalitsuse ametnikud kui ka mitmed TLPLi vabatahtlikud. Vaabeli eriline tänu kuulub ka Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti juhile Raimo Saadile. ,,Mul on väga hea meel, et Tallinna linnaga on tekkinud tulemuslik ja usaldusväärne koostöö. Koos suudame väga palju rohkem ära teha nii meie liikmesperede kui ka kõigi Eesti suurperede heaks.” ,,Tegevustoetuse suurus on 15 000 eurot ning see on ette nähtud liidu ruumidega seotud kulude katteks. Täname linnavalitsust hea koostöö eest!’’ lisas Lea Vaabel.

1 Kommentaar
  1. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    tallinnas tehakse kõik õigesti kuna Tallinnat juhib Keskerakond.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.