Siret Kotka: kui Keskerakond Väike-Maarjas valimised võidab, olen valmis asuma vallavanemaks

Hans Kruusamägi ja Siret Kotka

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Siret Kotka ning vallavolikogu esimehe kandidaat kohalik suurpõllumees Hans Kruusamägi.

Vallavanema kandidaadi Siret Kotka sõnul on ta otsustanud kandideerida oma koduvallas, sest kohaliku elanikuna on ta väga hästi kursis Väike-Maarja peamiste murede ja vajadustega ning toetanud järjepidevalt piirkonna arengut. “Riigikogu saadikuna on minu üheks prioriteediks alati olnud Väike-Maarja valla arengusse panustamine – olgu selleks näiteks Simunasse või Väike-Maarjast Müürikule rajatud kergliiklusteed. On heameel, et praeguste arengute kohaselt on suur tõenäosus, et järgmisel aastal saab ehitada kergliiklustee ka Müürikust Triigini, mida kohalikud elanikud väga ootavad,” lausus Kotka.

Siret Kotka sõnul seisab ta Väike-Maarjas selle eest, et valla eakatele võimaldatakse tasuta ujumisvõimalus ning eakate heaolu parandamiseks tuleb ehitada valda uus eakate teenindusmaja. Olulise otsusena nimetas Kotka ka koostöös riigiga lasteaia kohatasu kaotamise. “Kõigile lastele peab olema tagatud võrdne ligipääs haridusele ning selle kõrval, et meil on tasuta kooliharidus, tuleks vaadata lapse haridusteed alates lasteaiast. Lasteaia kohatasu kaotamisega on võimalik peredel säästa arvestatav summa, mis annab peredele suurema kindlustunde,” lisas Kotka.

Vallavolikogu esimehe kandidaadi Hans Kruusamägi sõnul on ta otsustanud kandideerida, sest see on ainuke võimalus rääkida kaasa kohaliku elu arendamisel. “Inimesed peavad end hästi tundma igas Eestimaa nurgas ning seisan selle eest, et Väike-Maarjas oleks loodud head tingimused nii elamiseks, töötamiseks, liikumiseks kui ka vaba aja veetmiseks. Kohalikku elu tuleb järjepidevalt toetada, et maapiirkondades säiliks asustus, ettevõtlus ja töökohad,” lausus Kruusimägi, kes pälvis 2007. aastal rukkikuninga tiitli.

Siret Kotka sõnul on Keskerakond erakond, kes tõepoolest soovib Eesti heaolu parandada. “Keskerakond on alati seisnud maainimeste eest ja riigis võimul olles eraldanud kohalikele omavalitsustele täiendavaid rahasid. Meie põhimõte on jätkuvalt, et kohalik omavalitsus on inimesele kõige lähemal ning näeb kõige paremini, kuhu ja kuidas panustada, et inimeste heaolu tõsta,” rõhutas Kotka. “Kas minust saab Väike-Maarja vallavanem, sõltub sellest, kas Keskerakond võidab valimised vallas, aga ma olen valmis Riigikogust lahkuma.”

11 kommentaari
  1. Siiani on olnud Keskerakonna jutt alati paljulubav. 3 aastat ago
    Reply

    Tegelikult ei ole nad teinud muud kui lubadusi andnud. Reetmine ja valetamine on olnud igapäevased.

  2. Nagu 3 aastat ago
    Reply

    mina mõistan, ona Siret aru saanud, et keskbande rüpes ta enam kõrgemale ei lenda ning valib pikemaks ajaks pehmemat maandumist. Kuid arusaamatuks jääb, miks peab vallas peamine olema mingi kergeliiklustee rajamine.
    Vaja on hoopis terve valla perede majanduslik seis üles tähendada ning vaadata 10 aasta peale ette, milline on nende väljavaade. Just sinna suunata toetused, ning isegi mitte rahas, vaid abilistes inimühikutes. On ju Väike-Maarjaski töötuid, las nad saavad tööd abilistena, mitte neile ei maksta, et nad ei töötaks. Siret nii lihtsaid asju vaevalt et mõistab.

  3. Siret Kotkale Tõnis Keldsar. 3 aastat ago
    Reply

    Juba ammu pöördusin Teie poole, et mind erakonna nimekirjast kustutatakse. Tuleb välja, et see siiski nii ei ole. Pidevalt tulevad minule Teie mullikesed ja reklaam. Lõpetage see. Olin Savisaare ajal Keskerakonna austaja kuid nüüd on sellest erakonnast saanud sulide kamp, kes reedab, valetab ja ka varastab. Häbi sellesse erakonda kuuluda.
    Palun kustutage lõpuks mind sellesse häbistavasse erakonda kuulumine. Mina ei taha mainitud omadustega erakonda kuuluda.
    Palun mu soov rahuldada ja kui tulevad veel postitused, kaeban kohtusse.

  4. Siretikene. 3 aastat ago
    Reply

    See, et tood sinna õnne jne. on jama. Ei ole need kergliikluse teed sinu tegemine. Need tulevad ka ilma sinuta. Tühi lutt ja mulin , rahvas sind uskudes, kaotab. Istu oma pesas edasi. Kaua see küll ei kesta, kuid sind siin vaja ei ole.
    Eks paistab kui kaua sinu suur põllumees sind kannatab. Sa oled tüütu.

  5. Siret 3 aastat ago
    Reply

    Miks peate olema ikka kuskil tavainimesest kõrgemal kohal?Kas te ei tahaks näiteks teha sotsiaaltöötaja rasket tööd või proovida kassapidaja ametit kuskil poes?

    • Ta 3 aastat ago

      ei saaks seal hakkama.

  6. Praegune tema kallim on süles kandja ja seljas vedaja suur põllumees. 3 aastat ago
    Reply

    Temal ei ole igav kui Siret lähemale tuleb. Äkki saab temast kulbiliigutaja. Kitselüpsja ju oli.

  7. Nii 3 aastat ago
    Reply

    Siret Kotka saab väga hästi hakkama ja on väärikas vallavanem. Tal on suured kogemused parimatest aegadest mil Keskerakond oli tubli erakond. Kotka on töökas, tark ja õiglane. Teda valivad meie parimad inimesed kes tahavad edu ja arengut.

    • Nii on kirjutatud Sireti enda poolt. 3 aastat ago

      Kes ikka koera saba kergita? Ikka koer ise.

  8. nime ei ütle 3 aastat ago
    Reply

    ma tahan ka saada vallavanemaks! vald pole oluline, petserimaale ja narova taha palun mitte pakkuda.

  9. Parem rahvale kui ei saa valitud. 3 aastat ago
    Reply

    Toompea puhtaks saamatutest piruka sööjatest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.