Jüri Ratas: Keskerakonnale kambaka tegijad on valusalt vastu näppe saanud

“Viimasel ajal kostub eriti Tallinna valimistest rääkides järjest rohkem sõna “kambakas”. Keskerakonnale ärategemisest räägivad konkureerivad erakonnad järjest valjemalt. Nende soov on üks – kukutada pealinnas Keskerakond ja kõige populaarsem linnapeakandidaat Mihhail Kõlvart. Selle osas on meie vastus väga konkreetne: ei lähe läbi!” ütles Eesti Keskerakonna esimees Jüri Ratas erakonna volikogu istungil peetud kõnes.

Jüri Ratase sõnul mäletavad võimalikku uut nelik- või viisikliitu pealinna elanikud väga hästi. “Aastatel 1999-2001 nimetati seda tabavalt – seitsme päkapikku koalitsioon. Nüüd saame veelgi kindlamalt tõdeda, et midagi head Tallinna inimestele sellest ei sündinud,” meenutas Jüri Ratas.

Keskerakonnal tuleb üksinda asuda võitlusse poliitilisel tandril ning edu saavutamiseks on vaja kõigi meie praeguste ja tulevaste toetajate panust, tõdes Jüri Ratas. “Öeldakse, et suuri laevu saadab kajakate kisa. Keskerakonna puhul peab see paika – oleme vanim ja suurim erakond Eestis. Poksiringis mees-mehe vastu võideldes meid ei murra, sestap tuleb oponentidel jõud koondada,” märkis Jüri Ratas. “Aga meenutagem, et seda on proovitud varemgi, kuid tulemuseta. Keskerakond pole murdunud. Keskerakonnale kambaka tegijad on valusalt vastu näppe saanud. Võit kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna jaoks saanud ühtaegu meeldivaks traditsiooniks kui ka kohustuseks. Sel aastatuhandel on Eestimaa rahvas alati kohalikel valimistel meid kõige kõrgemalt usaldanud.”

“Paljuski hinnatakse valimisi pealinna tulemuste põhiselt,” jätkas Keskerakonna esimees. “Tallinna volikogus oleme saavutanud absoluutse enamuse juba viis korda järjest. Tasuta ühistransport, pensionilisa, julged investeeringud inimeste elukeskkonda ja palju muud on linlaste jaoks saanud harjumuspäraseks. Ka uued algatused on tallinlastele meelt mööda olnud, näiteks kaasav eelarve, kogukondade aiad ja linna merele avamine. Paraku leidub jõude, kes need linlaste jaoks loodud hüved päevapealt ära lõpetaksid. Kuigi sellest ei võidaks ju keegi.”

5 kommentaari
  1. Triin 3 aastat ago
    Reply

    Reetsid toimiva ja hea valitsuse ja läksid koalitsiooni Eesti hävitajatega, kes 17 aastat näitasid, et tegu on üdini ignorantsete, ülbete egomaniakkidega, kes süüdimatult kasutavad kgb, elikke võtteid, kes võimu nimel on hävitavad riigi ühtsuse, ässitades inimesi üksteise vastu, lõhestades nii ühiskonna. Teie olite see inimene, kes need salastajad taas võimule tõid, seepärast ei pea ka teid enam inimeseks, kes ühendab ja rahu loob, mida oleks kõige rohkem vaja, sest pidev stress hävitab lõpuks ka terve organismi.

    • triinule 3 aastat ago

      Aa mis Sa stressad nii palju, elu ei ole nii must-valge nagu Sulle tundub. Pole see Ratas kedagi reetnud, tal polnud muud valikut. Ja vägisi ei saa siin ilmas midagi. 101 piires saab arvutusi teha igaüks ja kui poleks KE koos oravatega võimule läinud, siis oleks seda Isamaa ja sotsid teinud. Siis sõimaks Triin siin ilmselt Isamaad reeturiteks. Ratas pole nüüd küll ühiskonna lõhestaja, see on nüüd küll ilge vale Triinu sulest. Vaata kasvõi presidendi valimiste ümber toimuvat ja katsu natuke avatuma pilguga analüüsida. Ratas on neist kõige ausam ja siiram ja tundub et ka Kallas on asjast aru saanud et Kaljulaidil pole seda toetust kuskilt võtta. Näis kas EKRE-l jagub esmaspäeval Riigikogus niipaljugi mõistust, et Karis Riigikogus ära valida. Kui ei, siis võin näpuga just nende peale näidata, et saite Kaljulaidi tagasi, mida otsima läksite oma Põlluaasaga.

  2. Eda 3 aastat ago
    Reply

    Kambaka tegijad Keskerakonna vastu on haledad läbikukkujad. Vaid keskerakondlik valitsus Tallinnas on olnud edukas. Ka varem on võetud ette alatuid võtteid et Tallinn üle võtta aga õnneks pole läbi läinud nende püüdlused. Kui suurte valedega aeti Savisaar linnapea kohalt minema–sellele on kohutav isegi mõelda. kunagi tahtis linnapeaks saada kurikael Kross ja on teisigi tahtnus kes ei vääri seda kohta. Tallinn on olnud kaua õigetes kätes ja loodame et meie pealinnas valitsevad ka edaspidi keskerakondlased.

  3. Kodanik 3 aastat ago
    Reply

    Kas valimised on juba läbi,et kukk kireb?

  4. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Keskerakondlased on liiga ausad et teistele kambakat teha ja aega pole selleks ka sest nende jaoks on tähtsam töö meie inimeste heaks. Keskerakondlased saavad hääli tubli töö eest mitte nagu mõned kes mõtlevad välja valesüüdistusi et kõrvaldada segajaid nende võimule.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.