Jüri Ratase kommentaari Norstati erakondade toetuse kohta.

Jüri Ratas

Jüri Ratas: „Kasvav toetus on suur tunnustus Eestimaa elanikelt ning näitab, et meie pingutused parandada inimeste toimetulekut ja leida lahendusi COVID-19 vastases võitluses lähevad inimestele korda.

Aitäh igale inimesele, kes meie meeskonda toetab! Viimastel nädalatel oleme seisnud selle eest, et riik aitaks inimestel ja ettevõtetel kasvavate energiahindadega toime tulla. Samuti oleme püüdnud tagada, et pandeemiaga võitluses oleks suurem rõhk motiveerimisel ja toetamisel. Algusest peale on Keskerakond töötanud selle nimel, et Eestimaal oleks kõigil hea elada. Töötame sel eesmärgil nüüd ja ka edasi.

Keskerakond sai kohalikel valimistel taaskord parima tulemuse ning see annab meile võimaluse mitmetes omavalitsustes oma lubadusi ellu viia ja Eesti elu edendada. Keskerakond seisab selle eest, et inimesed tunneksid end hästi igas Eestimaa nurgas.“

4 kommentaari
 1. praegused vaktsiinid ei suudagi ära hoida koroona levikut 4 kuud ago
  Reply

  Koroona levik on Soomes jõudmas pandeemia aja kõrgeimale tasemele. Praegused vaktsiinid ei suudagi ära hoida koroona levikut, ütles selle peale terviseameti peaarst Hanna Nohynek.

  Soomlased on hämmingus, sest alles eelmisel nädalal täitus suur eesmärk 80-protsendilise vaktsineerituse osas, mis pidi olema piisav, aga nakatumiste arv on tõusnud pandeemia aja kõrgeimale tasemele. Samuti kasvab kiiresti haiglapatsientide arv. Inimesed ei saa aru, mis toimub.

  Miks siis epideemia olukord ei parane, kui vaktsineeritus kogu aeg tõuseb? Kas Soomes valiti vale tee, kui loodeti liigselt kahele doosile ja rõhuti võimalikult paljude inimeste vaktsineeritusele kahe doosiga?

  • Päike kuumeneb aja jooksul ning seda ei väära ükski kliimakonverents 4 kuud ago

   Ei lähe üht miljardit aastakestki, kui maakera on muutunud inimesele täiesti elamiskõlbmatuks – Päike nimelt ei püsi paigal, vaid kuumeneb aja jooksul ning seda ei väära ükski kliimakonverents.
   On heaks tooniks põlastada kosmosesse kippuvaid miljardäre-rikkureid nagu Jeff Bezos, Elon Musk ja Richard Branson, kuid pikas vaates ajavad nad õiget asja. Meil, meie järglastel tuleb kolida Marsile või kaugemalegi. See on vältimatu. Tulevased põlved vaatavad neile meestele tänuga. Ka Eestis tuleks juba uurida Marsi gloobust ja seal sobivat kohta otsida, kuhu võiks tulevikus rajada neo-Revali või uus-Tartu.

 2. Raport 4 kuud ago
  Reply

  Prantsusmaa katoliku kirikus on 70 aasta jooksul seksuaalselt kuritarvitatud 330 000 poisslast
  Elagu Eesti LGPT+

 3. to Päike kuumeneb 4 kuud ago
  Reply

  MILLEKS RÄMPSU MUJALE LEVITADA ?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.