Keskerakonna Jõhvi osakonna juhiks valiti Aleksei Naumkin

Aleksei Naumkin ja juhatus

Keskerakonna Jõhvi osakonna üldkoosolekul valiti esimeheks Aleksei Naumkin, senine juht Martin Repinski ei kandideerinud. Juhatusse kuuluvad Naumkini kõrval veel Jevgeni Fedorenko, Natalia Abel, Andrei Raudanen ja Andrei Luškin.

“Tänan Martinit senise pühendunud töö eest, tema panust on võimatu alahinnata,” lausus Naumkin. “Kohalike omavalitsuste valimistulemused näitasid, et Keskerakond on Jõhvi vallas jätkuvalt populaarseim erakond. Saadud viis mandaati näitavad kohalike inimeste tugevat toetust. Oleme Jõhvi toonud mitmeid suuri investeeringuid ning paljud projektid on valmimisjärgus või käivitamisfaasis.”

Kohalike omavalitsuste valimistel Keskerakonna nimekirja parimana 204 häält kogunud Naumkini sõnul soovib ta organisatsiooni tugevdamise kõrval pöörata suuremat tähelepanu kaasavale poliitikale. “Korruptsioonil ei ole poliitikas kohta,” kinnitas Naumkin. “Jõhvi arendamine peab olema avatud ja läbipaistvad ning vallavalitsus peab lisaks kohalike elanike arvamusele arenguprotsessidesse kaasama ka ettevõtjaid ja riigiasutusi.”

2 kommentaari
 1. KUUM: Inglismaal suri koroonasse 45-aastane kahe doosiga vaktsineeritud arst 5 kuud ago
  Reply

  Londonis suri koroonasse 45-aastane kahe doosiga vaktsineeritud arst, kes oli oma töös tegelenud koroonapatsientidega.

  Dr. Irfan Halim suri Royal Bromptoni haiglas Londonis 14. novembril pärast 9 nädala pikkust võitlust viirusega, vahendab Daily Mail.

  Arst oli enne seda täiesti terve, tal polnud mingeid kaasuvaid haiguseid. Ta sai vaktsiini jaanuaris, aga haigestus 10. septembril. Ta ei jõudnud veel saada kolmandat doosi, mida hakati meedikutele jagama 16. septembril.

  Arsti abikaasa rääkis, et mees oli täielikult vaktsineeritud ja kasutas kõiki võimalikke kaitsevahendeid. Mees polnud midagi rääkinud kolmandast doosist ja ilmselt ta seda ei saanud.

  Abikaasa ütles, et mehe surm seab kahtluse alla vaktsiinide tõhususe, aga praegu pole tal aega selle peale mõelda, kuna ta on murest murtud.

  • Midagi on viltu: Taanis ja Islandil on Põhjamaadest kõige kõrgem vaktsineeritus, aga kõige hullem koroona olukord 5 kuud ago

   Põhjamaades on kõige hullem koroona olukord Taanis ja Islandil, kus viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on vastavalt 739 ja 599.

   Maailma terviseorganisatsiooni WHO andmetel on näiteks Rootsi nakatumiste tase vaid 110 ja Soomes 212 ehk kordades madalam kui Taanis ja islandil.

   New York Timesi ülevaate kohaselt on aga Taani ja Islandi vaktsineeritus Põhjamaade hulgas kõige kõrgem, vastavalt 76 ja 78 protsenti elanikkonnast.
   Kui seni on räägitud, et vaktsineerituse tõus aitab nakkuse levikut piirata, siis reaalsus on vastupidine: nakkus levib rohkem seal, kus on kõrgem vaktsineeritus. See näitab, et vaktsiinide või vaktsineerimisega on midagi viltu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.