Eesti Kodukaitse Ajaloo Selts andis Edgar Savisaarele medali

Foto allikas: Edgar Savisaare Facebooki leht

Eesti Kodukaitse Ajaloo Selts andis veteranpoliitikule Edgar Savisaarele tänumedali. 

Savisaar kirjutas sotsiaalmeedias, et medali andis talle üle endine peaminister Tiit Vähi, kes tal külas käis. Medaliga tunnustas selts Savisaare panust Eesti taasiseseisvumisel 30 aastat tagasi. “Mulle oli eriliseks auks, et medali andis üle peaminister. Seda juhtub harva, kui üks peaminister kinnitab medali teise peaministri rinda,” kirjutas Savisaar.

Eesti Kodukaitse Ajaloo Selts on Tallinnas avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mis kogub Eesti Kodukaitse ajaloolist pärandit ning korraldab üritusi ja Eesti Kodukaitse endiste liikmete tunnustamist.

BNS

7 kommentaari
  1. Jane 3 aastat ago
    Reply

    Soovin Eestimaa kõige hoolivamale ja targale inimesele kelleks on Edgar Savisaar küike head uueks aastaks. paljus tänu tema tegevusele saime me vabaduse, ta oli parim linnapea. See ülekohus mis talle tehti reformierakondlaste poolt meenutab stalinistlikke kuritegusid. Eks ei meeldinud tema häältesaak ja Tallinn taheti üle võtta. Inimene istus ratastoolis olles paranemas raskest haigusest ja vaatas pealt kuidas kapo rüüstas ta kodu, pärast tassiti ta kohusse pidevalt vaatamata tervislikule olukorrale. Maailmakuulus selgeltnägija ütles vaid et see oli poliitiline süüdistus. Üks poliitik kes keeldus tema vastu tunnistamast söödi poliitikasy välja. Eksnaine kattis Edgarit oma laimuga ja arvatavasti koos Krossiga kes tegutseb nüüd vaikselt eks ole üht-teist hingel. kui savisaar oli haiglas Eestimaa parimad inimesed palusid tema eest kirikutes, ja oma südames. Haruldane inimene on Edgar Savisaar. Kõigele lisaks on ta mitmete raamatute autor ja üks tema majandusalane uurimus sai välismaal kõrge hinnangu osaliseks. tTa on parimatest parim ja väärib vaid austust ja lugupidamist.

  2. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Selline tunne on et meie armas ajaleht Kesknädal on tagasi kui näed siin artkleid parimatest keskerakondlastest. Kurbust tekitab et asjaolu et harva võtavad siin sõna need kelle arvamust tahaks kuulda. Pole enam Tallinna TV-d ja saadet Meedia keskpunkt kust saime teada mis tegelikult toimub. Kus on suurepärased keskerakondlastest ajakirjanikud. Peavoolumeediat lugeda ei taha ega kuulata.Keskerakonnas on palju tublisid poliitikuid aga neid näeb nüüd harva. Edgar Savusaare arvamused oleksid väga tähtsad sest ta on kõigi aegade parim poliitik aga on ka teisi keda nüüd harva kuuleb ja näeb. Välisminister on haaranud siin juhtpositsiooni oma mõttetute kaasatundmistega, meie raha saatmistega teistele riikidele ehkki vajame ise abi, sekkumisega teiste riikide siseasjadesse ehkki keegi meiega nagunii ei arvesta ja seega on see tühi töö ja meile kasu ei too. Ta ei sobi Keskerakonda.Aga Edgar Savisaarele kõike head ja paljud ausad inimesed pooldavad teda ka praegu.

    • Pätsi pea tuleb minema visata. 3 aastat ago

      Tema ju tegelikult ei olnud Eesti president. Tema oli võimu haaranud vast rahva tahet. President oleks pidanud olema Larka.
      Mälestusmärk pea prügimäele ja Savisaare sammas asemele.
      Viimased vaprad metsavennad olid ju Voitkad. Tänu Merile pandi mehed – kes hullumajja ja kes vangi. Nii käituti meie kangete meestega.
      Elagu endised kommunistid (surnud kui elavad) ja “head” KGB-sed nagu meie esimene president. Olgu temale muld kerge.

  3. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    Ikkagi pole sIkkagi pole lahendatud küsimus, et EDGARILE ANTI 10.10.2021 Toomkirikus Viilma poolt SISULT PEAPIISKOPI ENDALE ALLUTANUD kõrgvabamüürlase, TIIT PRUULI korraldatud VABAMÜÜRLASTE RIST, mis MÄÄRIS selle mainega nii TEDA, kui ka kõiki patrioote ja lihtinimesi, kelle huvide eest on ta suutnud 2016 aasta sügiseni seista nii, et on olnud veerandsajandi jooksul EUROOPA POPIM POLIITIK.
    ………………………………………
    Suve lõpuks 2021 oli
    ………………………………………
    Oravla Vaba Eesti liikumise taaslooja, milles oli 1990 algselt ka Edgar, kes sealt lahkus (et.wikipedia.org), end Loojaks nimetav ja poliit-oligarhide 58 firmat juhtiv ning Golden Stevia suhkruasendajat, mis on magususelt lubatust ca 250 mittemaguseam (Pealtnägija, ETV), oma naise tehtavatesse saiakestesse toppiv ja turundav, laia rahvusvahelise haardega “tankist”,
    ……………………………………..
    Veiko Huuse allutanud endale,
    ………………………………………
    noortele alates veebruarist suunatud internetiajupesu, vabamüürlaste Essu Mõisas toimunud avaürituse (youtube) ja sidemetega oma mentoritele-vabamüürlastele allutatud Rooma klubist, Ülo Vooglaiu (vt youtube, Fonte news usutlused) ja Mercedes Merimaa abiga,
    ……………………………………………
    Toompeal alates kevadest “covid” üle-Maailmse ADL-sionistidele alluvate vabamüürlaste “covid”-kampaania abil rahvusmajanduste varastamise (Jüri Lina, RahvuslikTeataja.ee , 1/2021-1 ; samas 5/2021-12) VASTU
    ………………………………………
    protestivate inimeste mitmed aktivistid,
    ……………………………………………..
    Levitades neile näiteks tema loodud Eesty Coyn(imise) ostu õhutust.
    ………………………………………….
    Samas, kui EESTI on esimene KRÜPTORAHA rahvusvaheliste petufirmade MASS-LUBAJANA, siis Finantsinspektsioon nende sadade viisi keelustaja, kui taolise krüptoraha pettusega on kevadel 2021 püütud Venemaal Baikalitaguses ringkonnas (kus kandis Kaug-Ida ringkonnas asub ka JUUDI AUTONOOMNE VABARIIK, mis ei ole siinjuures vähetähtis) RUBLA SÜSTEEMI HÄVITADA, milles Venemaa uudiste andmetel osales mitusada firmat peamiselt Eestist ja Soomest), nagu siiani kogub samamoodi väidetavalt endale krüptorahaga majandusvõimekkuse taganuna Facebookis populaarsust ANDERO PEBRE.
    ………………………………………
    2021 aprillis sattusin kurikuulsasse, KA APRILLIS POLITSEI ROHEMEHIKESTE LAUSTERRORI ALLA SATTUNUD, TOORMOORI KOHVIK-KLUBISSE (Facebook, Sõõrumaa, FOTO, kus Sõõrumaa ja Janek Mäggi mänguuvad seal oma vabamüürlsate lemmikkohas kabet, kommendid sellele),
    ……………………………………….
    Veiko Huuse krüptoraha esitlusele Toompea protsestijate seltskonnale, kust Huuse püüdis mind 3 korda välja ajada, kuna esitasin talle rahafilosoofilisi ja rahapoliitilisi küsimusi.
    ………………………………………
    Mäletatavasti juunis panin niisuguste krüptopettuste kohta tehtud oma kokkuvõtte mitmeks päevaks Toompea miljonipeldiku pargi reklaamtulba juures oleva pargipingi seljatoele, et inimesi teavitada. Aga VABAMÜÜRLIKU POLIITIKA POOLT on KAHJUKS ISEGI TEADLIKUMAD PROTESTIJAD niivõrd AJUPESTUD, et ei oska taolist teavet adekvaatselt analüüsida ning selle järgi peaaegu üldse orienteeruda ja otsustada, mille abil meid enese riikluse ja I.M.E. VASTU TEGUTSEMA PANNAKSE.
    ……………………………………..
    20.08.2021-ks olid Veiko Huuse ja Meeli Lepson (nn Saagimi poolt ta Savisaare PUUDUTA MIND saate usutluses “Edgari pruudiks” nimetatu, siiani pole mul temalt adekvaatset infot, kuivõrd ta teadis Huuse poolt kavandatud pettustest) leppinud EDGARIGA kokku PROTESTIJATE avaliku KOKKUSAAMISE TOOMPEA LOSSI EES, mis osutus nii oliuliseks, et isegi Buratiina eskort suunati lossist väjuma läbi vastussuunalise läbipääsu (youtube; Ülo kohtumine Savisaarega).
    ……………………………………
    Selleks ajaks ma polnud veel teadlik, et nii Edgar kui Arnold Rüütel on ka Rooma(jate) klubi (omakultuurselt ajusurmatavate?) hingekirjas,
    …………………………………..
    millesse nad suhtuvad ilmselt nii, et nad ise ei ole vabamüürlased, kes Eesti rahvuse ainukest riiki hävitavad, vaid et neil on tipp-poliitikutena vaja saada infot võimalikult esimesest allikast. Millist nendearust nende ses suhtes prillikivisust tõestavad ka faktid, et enne 2001 presidendiks saamist võttis Rüütel EMI instituudis toimunud tudengitega kohtumisel minu soovitust kuulda ja ei lasknud Eesti Energiat NRG-Energy USA tankistifirmale müüa ning et Edgar ostis tagasi veel Eestile, kuni Ansipi ja Venemaa vabamüürlaste poolt kokkumängitud Pronksööd, suurt kasu toonud Eesti Raudtee, küll oli ta sunnitud seda tegema vabamüürlaste meeli rõõmustava mõningase pealemaksmise abil
    …………………………………….
    Seega, kui sekkusin Vaba Eesti 2021 (kuni 2.11.2021) juhtide korraldatud vestlusse EDGARiga 20.08.2021 Toompea lossi ees ja küsisin otse Edgarilt, KAS TA ON VABAMÜÜRLANE, siis TA EITAS seda JA VARSTI PEALE SEDA samas TEHTUD MINU SPONTAASEST USUTLUSEST VEIKO HUUSEGA (youtube: Ülo Almar Veiko, 1. Ja 2. osa) võisid kellelegi selguda ka mõningased selle nüansid.
    ………………………………..
    2021 otoobri alguseks selgus, et Huuse oli sundinud valimiskampaania ajal Edgarit ringivedanuid tooma Edgari 10.10. 2021 Toomkiriku juurde, et korraldada vabamüürlaste ristiga (Huuse ja teda suunavate vabamüürlaste poolt loodetud) tema prillikivi-maine lõplik ühiskonna silmis määrimine.
    ……………………………….
    Rääkisin sel teemal 2021 valimiste eel Edgarit kärutanud, toona VabaEestisse kuulunud naisega eelmisel õhtul. Ta teatas, et ta läheb hommikul Edgariga Lasnämäe kiriku ette valimislendlehti levitama ja peale kl.10 saadab mulle SMS-i, et kus ma saan Edgariga pool tundi vestelda, enne Toomkirikusse kl.17-ks kavandatud risti üleandmise tseremooniat ning veenda Edgarit sellest ristist loobuma. Ma ei ole kindel, et Edgari kärutajad said aru, et talle tahetakse anda vabamüürlaste risti. Igatahes juhtus arusaamatus ja ma Edgariga enne õhtut ei kohtunud, kuna mina ootasin sellekohast kokkulepitud SMS-i, aga tema kärutaja proovis mulle kohtumisvõimalusest teatada hoopis kõnega, mida mu hommikul väljalülitatud telefon mulle ei edastanud.
    …………………………………
    Läksin siis 10.10.2021 kl 16.45 Toomkiriku juurde, aga kahjuks Edgar mind ära ei tundnud (tutvusime Hundisilma külastuse päeval 29.09.2018) , ehmus ja ei kuulanud mu sõnumit, millega soovitasin tal kaaluda vabamüürlaste risti asemel Eesti Rahva Tänumedali vastuvõtmist (eelmine saaja oli Tiit Madisson). Muidugi oli tegu ka psühholoogiliselt vale lähemenisega, sest oleksin oma pika vardaga vapsilipuga pidanud mitte Edgari kohal seisma vaid kükitama ja muidugi tekitas Edgaris arusaamatust see, kui sõnasin, Edgarile ilmselt kalliks saanud, Veiko Huusele vastu, et ta on ise rott, nagu Huuse oli mind eelmisel õhtul saadetud oma SMS-is püüdnud rotiks tembeldada, et puuda nii enda ja Edgari tegemisest eemale peletada.
    ……………………………….
    Asi pädis toona sellega, et ma oma põhimõttelisuses seisin Toomkiriku pappide ja vabamüürlaste töösissepääsu ette ja üritasin sinna ette kärutatud Edgarile oma sõnumit korrata. Millele segas vahele Huuse, kes mind ilma juttu süvenemata Edgari eest lihtsalt minust raskemana ära sikutas (võibolla leiate: Mihkel Johannes Paimla või MihkelJP Facebookis ja muudes videokeskkondades video, 16.10.2021 nädala kokkuvõtte ja 2021 aasta kokkuvõtte videod), kuna ma ei soovinud Huuset Edgari ees lausa (jalaga kõhtu) lüüa, kui seni Edgarile öelduga polnud mul olnud võimalik teda umber veenda.
    ……………………………..
    Seega kärutasid toonased kamraadid Edgari kirikusse, mina pidasin kiriku ees olnutele kõne, tegelikult vapsidele ja põrismaalastele kuuluvast võimust Lindanisa suvise kalasadama mäel, küsisin kõigilt järgnevatelt kirikusse sisenejatelt, et kas nad on vabamüürlased, et Edgari selle ristiga määrimist toetama lähevad, kuulasin 2 väljakaranud papi poolt palveid kirikust eemale minna,misjärel papid otsustasid selle ukse mõneks ajaks seestpoolt lukku keerata, nagu kirikuro…d, kartes vist, et sisenen ka sinna tegelikult seal võimu omama pidavate õigusi nõudma (toona ma veel ei teadnud, et EW ajal teatud ajani oli see vapside kodukirik). Kuuldavasti oli seal kiriku ees ka mitmeid väliseestlasi, kes aga kahjuks väljendasid enda meelsust sellega, et ei väljendanud enda seisukohta toimuva suhtes. Vaid 1 vanem mees kõnetas mind ja tundis selle vastu huvi.
    ……………………………………………..
    Seejärel tuli 3 bussi vabamüürlaste Vaheri (RSR-i- ehk nn Keskfraktsiooni liige kinnitas mulle seda) ja Jaani poolt näotustatud poltseinikke, kes poole tunni jooksul kuulasid mu seletusi ja jäid nendega rahule, keelitades mind kirikust eemalduma, aga rahuldudes sellega, et ma seda väga ei teinud. Siis ilmus, minu poolt vabamüürlastena teatutest, minu ette Ruja kitarrist Nõka (Nõgiusto), kes ei vastanud midagi selle paele, et ma väitsin, et 20.augusti aastapäevakontsert Lauluväljakul oli vabamüürlaste poolt nimelt tehtud sõnadeta ilstrumentaalkontserdina, et sülitada nii Eestit omaarust vabaks laulnud patriootidele näkku ja teha selgeks, et vabaks laulmise eelne, sotsiaalselt oluliste laulusõnadega Ruja on nende (Nõgistogi) poolt (Oravla Yoko Alenderi nõusolekul) nüüd suukorvistatud ja tummaks muudetud.
    ………………………………………….
    Kui hakkasin NÕGISTOle seletama, et ta ju kandis Ringvaates nimelt vabamüürlaste malelauavärvilist must-valget kampsunit, kui rääkis pikalt, et kogub raha tegemaks filmi Jaak JOALA (kui eesti patrioodiks osutunu, kes loobus kohe 1980-te lõpul Venemaa kontserditest) RÕVEDA TULBA-KUJUGA RÜVETAJAST, VABAMÜÜRLASEST (leheartikkel mäletatavasti 2012 vabamüürlaste nimistuga) MATI KARMINIST FILMI TEGEMISEKS, siis vastas Nõka, et ta polevat vabamüürlane, aga hakkas ehmunult hoopis minu juttu filmima ning soovitas mul endal Karmini käest küsida vastest mu väitele, et too on vabamüürlane.
    ……………………………………………
    Karmini leidsingi oma seljatagant, aga küsimise peale põgenes too vaikides kirikusse ja Nõka tema järel. Hiljem oleks Karmin peaaegu südamerabanduse saanud, kui ta tuhises must mööda oma autosse, tagurdas selle keset tänavat ja siis nägi mind oma aknale koputamas. Natuke kahju sellistest, aga Joalat ärgu mõnitagu.
    ………………………………………….
    Samas ruttas mu eest seal läbi ka 666-ADL-sionistist Eesti peasaatan ise, Tiit Pruuli, kes levitab oma G.O.(D), (Grand Order of Dominance ehk Suur pärismaalaste üle ADL-sionistide poolt Domineerimise Ordu) GO-3-TV ja Viasat-GO võimulise omanikuna igasugust rahvusmajanduse tapmist “covi”-pandeemialavastuse läbi, on isegi AK jaoks peamine Riigikogulastelt RailBalticu tegemise seadustamise väljaostja (esines saates Pärnu raudtee sulgemisest),
    …………………………………………….
    (selle ESM-isse 7 aasta jooksul riigikogulaste varastatud, Eesti töötajate poolt väljateenitud 16 720 000 000 euo eest, mille Riigikogu omaarust 15.12.2021 oma seadustega 479, 480, 481 Eesti, ADL-sionistlike vabamüürlaste 3-nurkade märkide all end reklaaminud, pankadele kinkis, nagu seda on Luminor, LHV, Coop, Bondora, BIG jm)
    ……………………………………………
    ja läbi ÜRO selle Eestisse tagasipesemise nõustaja, kelle heaks selles töötavad Andreas Anvelt, Marina Kaljurand, ja Siim Kiisler. Pruuli oleks ka ADL-sionistide soovunelmana RBalticu asemel hea meelega SkyWay betoontulpadel võõranastusliku raudtee korrladaja, et pärismaalastel puuduks üldse võime selle abil varastatavate kaupade liikumist takistada või seda maksustada. Samuti võidetavalt SkyWay tehast valgevenes omava Junitski poolt naiteks endisel Tallinna abilinnapeal ja Mõisa-Sõõrumaa-Savisaare KOV valimisliidus 2017 viimasena kandideerinud Maslovil SkyWay ühisrahastuseks lollidelt raha välja petta hea meelega lubaja.
    ………………………………………….
    Küsisin Toomkiriku ees Pruulilt, et kas ta kavatseb nüüd kogu Eesti tasuta busside kasumi poliit-oligarhlikult endale osta, mispeale ta muidugi vaikides kiirelt lahkus.
    …………………………………………..
    SESTAP PALUNGI TEID, RSR-I ÜLESOSTETUD SAVISAARELIITLASED, KESKERAKONDLASED JA KESKNÄDALA TEADLIKUD LUGEJAD. KÜSIGE IKKA NEID KÜSIMUSI KA TEIE, LINNA- JA RIIGIJUHTIDELT JA AUESIMEHELT. KUIDAS JA KUI KAUAKS PEAB OLEMA VÕIMALIK, ET ME OLEME SUNNITUD NIIMOODI END TAPMA JA PALJAKS VARASTADA LASKMA, NIISUGUSTE POLIITTANKISTIDE POOLT, NAGU HUUSE JA PRUULI NING NENDE TÖÖANDJATE JA KÄSILASTE POOLT POLIIT-OLIGARHIAS.
    …………………………………………
    Viimatistest Huuse tegevustest tuleb meelde ta järjekindel soov käia vabamüürlaste Rotary klubilise, Karise juures, et järjekindlalt Edgarile ja Arnold Rüütlile järgnevat vabamüürlaste poolt äramäärimise medalit anda, soov sellesse käiku ka teadlasi kaasata. Karisele petitsiooni üleandmine, et Muugal olevat 14 000 tonni ohtlikku väetist, mis võivat kogu Põhja-Eesti õhku lasta (nii, et selleks polegi vaja pikka ja kurnavat vabamüürlaste poolt konstrueeritavat sõda Venemaaga?).
    ……………………………………….
    Seejuures ei ole see käsilaste seltskond ilmselt lugenud UuedUudised.ee-st mäletatavsti Peeter Ernitsa artiklit
    ………………………………………
    (mille alt mu pikk komment on kustutatud alates 2020 septembri keskpaigast, kui EKRE, ilmselt Jeruusalemmas sõpru leidnud, ladvik, lasi kõik sealse oma e-ajalehe kommendid kustutada)
    ………………………………………
    Liibanoni sarnasest, vabamüürlaste poolt pikalt aastaid ettekavandatud operatsioonist, mida ilmselt korraldati ette valmistama ka Eesti sõdurite ESPLA, kuna eesti jalgrattamatkajad sattusid seal eelnevalt piinamisvangi ja kohalikud patriootide grupid ei püüa niisuguseid mitte-suurriikide matkajaid tavaliselt selleks, kui just pole salaja selles kokku lepitud. Aga see püüdmine andis Eesti avalikkusele justkui põhjendatuse vabamüürlasest Terrasel ESPLA Liibanoni saata, ilmselgelt Prantsuse sõjalise RAND-NATO käsilasena, kellel kestab juba 1970-test verine võitlus kohalike pärismaalaste vastu
    ……………………………………………..
    (mäletatavasti 9/2016 ajakiri Imeline Ajalugu, lugu Prantsuse 5-korruselise Liibanoni kasarmu õhkimisest, ilmselt Mossadi Gladio-B enda moolt ; terroritegusid panevad toime võimud ise (antud juhu Beirutit anastav võim), RahvuslikTeataja.ee , 1-7/2017, 2018, 2021, lk.10-11, saadaval Vabaduse väljaku Keskraamatukogu tagumisest uksest sisenedes, keldris Ajakirjade saalis riiulilt ja arhiivist tellides , ka lehe toimetajalt tellides).
    ………………………………………….
    Ja, kas on üllatus, et Liibanoni JALGRATTAPANTVANGIDEST RÄÄKIVA RAAMATU VÄLJAANDJA ON TIIT PRUULI? Liibanonis algas asi sellest et vaidetavalt peeti lihtsalt kinni väga viletsas korras sadama ligidale tulnud mäletatavasti venelastest omanike laev väetiselastiga, mille last unustati väidetavalt erusaamatusest aastateks (pea)sadama lattu, mis on linnas. Kas ei ole liiga palju kokkusattumusi, et Pruulil ja Mossadil oleks seda meile väga lihtne kokku kirjutada?
    ……………………………………
    Mis puutub EESTIst läbiveetavasse Venemaa väetisesse, siis SEE VÄETIS PEAB (EUROEES)KIRJADE JÄRGI OLEMA DEAKTIVEERITUD, MIS EI VÕIMALDA TEDA ÕHKU LASTA. MUIDUGI OLEKS HEA, KUI KANAJEVI SUGUSED, KELLELT SAKSAMAAGA SEOTUD VABAMÜÜRLASED JÕUGA MUUGA TERMINALI ÄRA OSTSID, ET PRUULI TAHTEL AECOMILE RAIL BALTICA TERMINALI LIHTSA POLIIT-ADMIN VAEVAGA OMANDADA JA JUURDEEHITADA SAAKS, LASEKSID NÜÜDSEST OMA MUUGA INIMESTEL IGA VÄETISEPARTII PUHUL VEENDUDA, ET SEE IKKA ON DEAKTIVEERITUD.
    elgevabamüürlase Tiit , miks Edgar võttis vastu sisult

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Eelneval kommentaaril satus korduma pool esimesest reast ja loo lõppu on sattunud mingi (mulle esmapilgul tundmatu) jupp vist kusagilt keskelt. Ma ei tea, kas see on pika jutu puhul siinse elektroonilise programmi trikk või kellegi teise oma. Igatahes, kui see viimane jupp ei ole üleliigne, siis püüdke ta kuhugile teksti sobitada. 🙂

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      JUURDETEKKINUD LAUSE SUHTES SAABUS SELGUS:
      …………………………………………
      “…elgevabamüürlase Tiit , miks Edgar võttis vastu sisult…”
      …………………………………………
      pika eelneva kommentaari lõppu sattunud lausekatke on kopeerimisel ilmselt mustandist kaasa tulnud liigne jupp. Või on tegu ülespanekul “riikliku küberkaitse” poolt vahele pandud jupiga, mida ka mõnikord jooksvalt juhtub.

  4. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    PARANDUS !
    ………………………………………………….
    ÜLALT 27. JA ALT 10. LÕIGU SUHTES, EELNEVAL PIKEMAL KOMMENTAARIL.
    ……………………………………………………
    ÜRO kaudu Eestisse tagasi pesemise heaks EI TÖÖTA Andreas Anvelt. Tema on endine Kesklinna Politsei juht ja nüüd Päästeameti asejuht.
    ………………………………………….
    Vabandan tema ees selle oma eksimuse pärast.
    …………………………………………
    ESM-I RAHA EESTISSE ÜRO KAUDU SISULT TAGASIPESIJANA ON TUNTUD ANDRES ANVELT, ENDINE SDE SISEMINISTER, KES KULUTAS HULGA RAHA (suurusjärgus 10 000- 50 000 eurot), ET POLITSEI TURVAKS 3.07.2107 TALLINNAS TOIMUNUD SUURT SOTSIAASELT PEDERASTIA-HÄLBE ALL KANNATAJATE PARAADI, SELLEKS, ET SEDA PARAADI VASTUSTAMA TULNUD VÄGA PALJUD TERVEMÕISTUSLIKUD KODANIKUD JA PATRIOOTLIKUD OMARAHVUSLIKU IIBE SÄILIMISE POOLDAJAD SAAKSID POLITSEI POOLT SEALT ESIMESEL VÕIMALUSEL INIMRÖÖVITUD. Isegi sellest ülekande teinud Suvereporteri terve saade on arhiivist kustutatud, koos 2 külgneva päeva saatega, kuna avaldasin seal kaamerasse andmed nii poliitikutest kui juht-politseinikest retsidivistlike kriminaalkurjategijate nimed ja seosed.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.