Riigikogu esimeheks valiti taas Jüri Ratas

Jüri Ratas

Riigikogu juhatuse valimistel sai neljapäeval taas riigikogu esimeheks Jüri Ratas.

Tema poolt hääletas 53 riigikogu liiget. Ratase vastaskandidaat Helir-Valdor Seeder sai 36 saadiku toetuse. Kokku osales esimehe valimistel 95 riigikogu liiget. Kuus hääletussedelit olid kehtetud.

Jüri Ratase kandidatuuri seadis üles Eesti Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid. Helir-Valdor Seederi kandidatuuri seadis üles Isamaa fraktsiooni aseesimees Priit Sibul.

4 kommentaari
 1. Jah 9 kuud ago
  Reply

  Mina mõtlesin et miks Ratas pidevalt sõidab müüda maailma ringi ja vestleb teemadel millest meie riigil pole mingit kasu ja ega nende vestluste tagajärjel midagi ei muutu. Liimets teeb sama. Aga eks see pugemine EL-u tegelaste ees luges ka.

 2. Nojah 9 kuud ago
  Reply

  Ma arvan et Keskerakond ei ole palju muutunud vaid lihtsalt mõned keskerakondlased on.

 3. Jane 9 kuud ago
  Reply

  Ratas on palju head teinud sisepoliitikas selles pole kahtlustki ja just sel ajal kui valitsuses polnud reformierakondlasi. Aga eks reformierakondlaste valesüüdistused jõudsid temani ia polnud muud võimalust kui eelmine valitsus laiali saata. Aga ega me pole vabad sest oleme taas liidus ja peame sellega arvestama.Need sanktsioonid puudutavad valusalt Venemaal elavaid rahvusi ja ka meil elavaid venelasi kes ei saa suhelda oma sugulastega, neid ei saa aidata Venemaal elavad sugulased sest rublasid ei vahetata, nad ei saa vaadata vene telekanaleid jne. Ah et propaganda, aga ega meie peavoolumeedia pole ka propagandast vaba, on ju ta olnud pidevalt reformierakonna hääletoru. Aga vene telekanalitelt tuleb häid huumorisaateid, kontserte ja muud huvitavat. õnneks meil pole vene keel keelatud nagu Ukrainas juba palju aastaid, õnneks meil ei ahistata venelasi nii alatul kombel nagu seda on tehtud peale verist ja ebaseaduslikku võimuvahetust Ukrainas aga enne seda oli Ukrainas rahulik elu. Seega pole meol karte midagi.

 4. Janel kõht tühi. 9 kuud ago
  Reply

  Paistab, et Ratas lubas veidi pirukat.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.