Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna juhiks valiti tagasi Vadim Belobrovtsev

Põhja-Tallinna juhatus

Kolmapäeva õhtul toimunud Eesti Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna aastakonverentsil valiti uus piirkonna juhatus. Piirkonna esimehena jätkab Tallinna abilinnapea, Keskerakonna juhatuse liige Vadim Belobrovtsev.

“Põhja-Tallinn on väga oluline piirkond, kus Keskerakonna positsioonid on traditsiooniliselt olnud hästi tugevad. Viimaste valimiste tulemused näitasid aga, et peame aktiivsemalt oma valijate huvide eest seisma ja nende ootustele vastama,” ütles Belobrovtsev. “Võttes arvesse, et Riigikogu valimised toimuvad juba vähem kui aasta pärast, tuleb selle aja jooksul teha väga palju tööd. Seega on minu jaoks piirkonna esimehe positsioon ühtviisi nii suureks auks kui ka suureks vastutuseks.”

Piirkonna aseesimeesteks said Julia Timerbulatova, Jevgenia Kukk ja Põhja-Tallinna linnaosavanem Manuela Pihlap. Juhatuse liikmeteks valiti lisaks esimehele ja aseesimeestele Peeter Järvelaid, Lylian Altmäe, Sten Svetljakov, Märt Sults, Aleksander Kukk, Pavel Boitsov, Kristi Rüütel ja Reet Trei. Lisaks sai juhatuse liikmeks Põhja-Tallinna noorte organisatsiooni esimees Jevgeni Jermolajev.

Aastakonverentsil valiti piirkonnale ka delegaadid erakonna volikogusse, samuti revisjonikomisjoni liikmed.

2 kommentaari
  1. Soo 2 aastat ago
    Reply

    Väga tore et vahest näeb ka tublisid keskerakondlasi kes tegutsevad meie riigi kasuks.

    • Juhtida südamega meie linna 2 aastat ago

      Olla südamest venelane ja samas hea linnajuht! See on tore, sest varsti oleme sunnitud ka sõpru Ukrainast valima linna juhtima.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.