Keskerakond arvas välja Eesti 200 kandideeriva Marek Kullamäe

Eevi Paasmäe

Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi ütles, et erakonna korralisel juhatuse koosolekul arvati erakonnast üksmeelselt välja senine Ida-Virumaa piirkonna juht Marek Kullamägi.

Hanimägi selgitas, et erakonna juhtkonnale sai teatavaks, et Kullamägi on Eesti 200 nimekirjas minemas Riigikogu valimistele. “Kahjuks pidi erakond sellest teada saama flaierilt, mitte inimeselt endalt. Igaühel on loomulikult õigus töötada endale sobiva meeskonnaga, kuid kuna Marek Kullamägi ise ei soovinud seda otsust teha ja toimuv oli valijaid eksitav, tegi erakonna juhatus järgneva loogilise sammu ise,” ütles Hanimägi.

Peasekretär lisas, et Keskerakond läheb valimistele Ida-Virumaal vastu väga tugeva nimekirjaga ning piirkonna esimehe välja arvamine erakonnast ei halvenda kampaaniategevusi ega nimekirjavahelist koostööd. “Piirkonda jääb kohusetäitjana juhtima senine aseesimees ja varasemalt piirkonda juhtinud Eevi Paasmäe,” ütles Hanimägi.

4 kommentaari
 1. Eve 3 päeva ago
  Reply

  Marek Kullamäe on tubli poliitik Mitte mingit põhjust polnud selleks, Välja tuleks vahetada hoopis see õel naine.Vaadake kui hea meel tal endal on et sai ära panna. igatahes ebameeldiv naeratus. Või on tal selle mehe vastu mingi isiklik vimm.

  • Jurakas 20 tundi ago

   REETUR võib ju hea poliitik olla (kuigi väga kahtlen), aga sellisele tuleb siiski kindlalt saapajälg sabakondi peale panna!
   .
   Ning kuhu ta läks!?! Reffide tütarfirmasse Gruz200!!!
   Sellesse kõige-kõige …..

 2. Nii 2 päeva ago
  Reply

  Mina soovitan Keskerakonna peasekretariks panna mõni eine poliitik.

 3. Saapajälg sabakondile Rattale. Reetur jääb alati reeturiks. Keskerakonnas tohid mõelda ainult nii nagu pisike punt ladvikus käseb. 6 minutit ago
  Reply

  Saapajälg Ratta sabakondile. Reetur jääb alati reeturiks. Keskerakonnas peavad kõik tegema nii nagu ratas käseb.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.