๐—œ๐—ก ๐— ๐—˜๐— ๐—ข๐—ฅ๐—œ๐—”๐—  ๐—˜๐——๐—š๐—”๐—ฅ ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—œ๐—ฆ๐—”๐—”๐—ฅ ๐Ÿฏ๐Ÿญ. ๐— ๐—”๐—œ ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿฑ๐Ÿฌ – ๐Ÿฎ๐Ÿต. ๐——๐—˜๐—ง๐—ฆ๐—˜๐— ๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ

Edgar Savisaar

Tรคna lahkus Eesti Keskerakonna asutajaliige, kauaaegne esimees ning taasiseseisvumisaja รผleminekuvalitsuse peaminister Edgar Savisaar.

Edgar Savisaar mรคngis Eesti poliitikas olulist rolli nii taasiseseisvumise ajal kui Eesti Vabariigi รผlesehitamisel. 1988. aasta kevadel moodustati Edgar Savisaare eestvedamisel Rahvarinne, millest kujunes suurim massiliikumine Eestis. Rahvarindest kasvas vรคlja Eesti Keskerakond, mida Edgar Savisaar juhtis aastani 2016.

Lisaks siseministri ning majandus- ja kommunikatsiooniministri ametile oli Edgar Savisaar ka Tallinna Linnavolikogu esimees (1996-1999 ja 2005) ja Tallinna linnapea (2001โ€“2004 ja 2007-2017).

Edgar Savisaar on pรคlvinud Riigivapi I ja II klassi teenetemรคrgi, Lรคti Kolme Tรคhe ordeni ja Tallinna vapimรคrgi. Ta on olnud Eesti Jalgpalli Liidu, Eesti Sumoliidu ja Eesti Uisuliidu president ning ta on avaldanud รผle kรผmne raamatu.

Keskerakond avaldab Edgar Savisaare lรคhedastele sรผgavat kaastunnet!

Puhka rahus, Edgar Savisaar!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.