Riigikogu liige Aleksei Jevgrafov astus Keskerakonda

Aleksei Jevgrafov

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige, endine Narva Linnapea Aleksei Jevgrafov liitus Keskerakonnaga.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Aleksei Jevgrafovi liitumine on tervitatav ning loogiline samm. “Keskerakonna riigikogu fraktsioon on töötanud ühtselt ja ühiselt väga keerulises kevadjärgus ning mul on hea meel, et see töö on andnud lisakindluse, et just Keskerakond on jõud, mis seisab vajalike põhimõtete ja otsuste eest nii täna kui ka tulevikus,” sõnas Ratas.

Ta lisas, et maaelukomisjonis töötava Jevgrafovi liitumine annab erakonnale veelgi regionaalvaldkonna pädevust ning seda eriti muidugi Ida-Virumaal. “Jevgrafovi kogemused ja töö Narvas ning Ida-Virumaal annavad erakonnale nendes piirkondades kahtlemata jõudu juurde, sh kohalike omavalitsuste valimiste kontekstis.“

Keskerakonnaga liitunud Aleksei Jevgrafov sõnas, et erakond on Ida-Virumaa huvide eest alati seisnud ning teinud reaalseid otsuseid, mis piirkonna inimeste heaolu parandanud. “Ka täna näeme selgelt, et poliitikatel ja erakondadel on vahe. Praegused valitsuserakonnad on näidanud, et lubadused ei kehti ning vastu võetud otsused on selgelt inimeste hakkama saamist halvendavad. Sellisele poliitikale peab vastu seisma ja Keskerakond on selliseks jõuks,” sõnas Jevgrafov.

Aleksei Jevgrafov kandideeris parteituna Keskerakonna nimekirjas Ida-Virumaal.

6 kommentaari
  1. Eve 1 aasta ago
    Reply

    Tubli mees ja õige erakonna valik. kui Keskerakond oleks kogu aeg võimul olnud siis oleks elu Eestimaal inimväärne, edukas. Sisepoliitikas oleks kõik korras. Aga reformierakondlased teevad nii palju vigu et alati peab nende vigu parandama ja edasi minema. Aga näe imet paljudele meeldib et meie riigis läheb elatustase allamäge ega nad muidu ei valinud võimule praegust valitsust. On ju teda et nende valimiseelsed lubadused on valed. juba Ansip lubas meid viia elatustaseme poolest viie rikkama riigi hulka aga viis hoopis viie viletsama ja vaesema riigi sekka. Taevas tule appi ta kaotas isegi arstiabi saamise võimaluse kohapeal . Ja siia ei mahuks selline kommentaar mis väljendaks seda mis on valesti tehtud ja tehakse reformierakondlaste poolt.

    • Tubli eve! 1 aasta ago

      Sa ikka kiida!

  2. Nii 1 aasta ago
    Reply

    Mulle meeldivad sellised poliitikud kes hoolitsevad meie riigi heaolu eest. See mis maailmas toimub ei olene meist ja teiste abistamine ei muuda maailmas midagi, meie abi on nagu tilk ookeani põhja ja pealegi vajame ise abi eriti sellise valitsuse tõttu nagu see praegu on. tublidelt, hoolivatelt ja töökatelt poliitikutekt in võim ära võetud ja algab virelemine, EL-u tegelaste ees pugemine uue hooga. A.Jevgrafov paistab olema tubli poliitik ja edu talle.

  3. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Vaatad keskerakondlaste nimekirja ja kohe on tahymine neid kiita. Mulle on hakanud meeldima ka ekrelase ja mõned isamaalased. Lööd lahti ekrelasre nimekirja ja mitte kedagi ei saa kiita, kiitust pole ära teeninud ka 200 ja sotsid.

  4. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Kiitust pole ära teeninud ka need inimesed kes meile sellise valitsuse valisid.

  5. Almar Glustsenko 1 aasta ago
    Reply

    Ainuke allesjäänud Eesti-Vene(maa?) diplomaatia on nüüd Narva ja Ivangorodi/Jaanilinna kindlusemüüridelt teineteisele näidatavad etendused/plagud 🙂 …ning Aleksei Jevgrafovi ja Madis Kallase dialoogid Riigikogu infotunnis, mis on sisulised.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.