Haabersti piirkond toetab Keskerakonna esimehena Mihhail Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Haabersti piirkonna juhatuse koosolekul otsustati toetada Mihhail Kõlvarti kandidatuuri erakonna esimehe kohale.

Haabersti piirkonna esimees Marek Jürgenson ütles, et Keskerakond vajab uut hingamist ning Mihhail Kõlvart on end tõestanud Tallinna linnapeana võimeka ja nõudliku juhina. „Keskerakond on Eesti suurim erakond ning vajab tugevat, põhimõttekindlat ja eesmärkidele orienteeritud juhti, kes ühendaks ning viiks erakonna taas tõusuteele,“ ütles Jürgenson ning lisas, et uue esimehe juhtimisel tuleb kohe tõsiselt tööle hakata, et üksmeelselt ja ühiselt tegutsedes oma valijate huve kaitsta.

„Mihhail Kõlvart on väärikas kandidaat Keskerakonna esimehe kohale,“ ütles Haabersti piirkonna juhatuse liige, Keskerakonna asutajaliige Kalev Kallo. „ Keskerakonnal on Eesti poliitikas täita oluline stabiliseeriv roll. Selleks peame tagasi võtma oma tänaseks kaotatud positsiooni Eesti poliitmaastikul. Olen veendunud, et Mihhail Kõlvarti tugev sportlik tahe ja eesmärgikindlus viib erakonna uuele hingamisele ning saame asuda taas ühiselt tööle oma valijate huvide kaitsmisel.

Usun, et Mihhail Kõlvart toob erakonda sõna ja teo ühtsuse; lubatud – tehtud ja iga erakonna liige saab tunda, et on mõttekaaslaste hulgas, kus talle vajadusel abikäsi ulatatakse.“

Keskerakonna Haabersti piirkond esitas erakonna juhatuse liikmeteks järgmised kandidaadid: Marika Tuus-Laul, Yana Toom, Anneli Ott, Lauri Laats, Vladimir Svet, Andrei Korobeinik, Vadim Belobrovtsev, Jaan Toots ja Mihkel Undrest. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ning revisjonikomisjoni kandidaadiks Kalle Jõks.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides.

1 Kommentaar
  1. ? 11 kuud ago
    Reply

    miks mu komment. sisse ei pannud? oh seda naeruväärt viletsust!
    ega mul pole aega teiega siin narri mängida

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.