Põlvamaa piirkond esitab Keskerakonna uue esimehe kandidaadiks Tanel Kiige

Tanel Kiik

Eesti Keskerakonna Põlvamaa piirkonna juhatus otsustas oma koosolekul toetada esimehe kandidaadina Tanel Kiike. Põlvamaa piirkonna esimehe Ester Tuiksoo sõnul peab juhatus oluliseks, et pärast erakorralist kongressi jätkuks erakonnas normaalne töö ning erakond püsiks ühtse ja väärikana.

“Keskerakond peab jätkama Rahvarinde ja eestluse vaimu kandmist. Samuti on oluline, et erakonna juht oleks valmis kandma peaministri vastutust ning Tanel on oma varasemat töökogemust ja laitmatut mainet silmas pidades tugev kandidaat,” lausus Ester Tuiksoo. “Keskerakond vajab tulevikku vaatavat ja erinevaid piirkondi kaasavat juhti – Keskerakonnast ei tohi kujuneda Tallinna-keskset erakonda.”

Keskerakonna juhatusse esitas Põlvamaa piirkond 12 kandidaati: Jüri Ratas, Ester Tuiksoo, Enn Eesmaa, Jaak Aab, Andre Hanimägi, Triin Varek, Taavi Aas, Maria Jufereva-Skuratovski, Lauri Laats, Anneli Ott, Erki Savisaar ja Jaanus Karilaid. Revisjonikomisjoni liikme kandidaatideks esitati Andres Kalvik ja Eha Võrk ning aukohtu esimehe kandidaatideks Marko Šorin ja Kalle Klandorf.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle
1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.