Tiit Terik: Kiige ja Kõlvarti tandem annab Eestile enam kui Reformierakonna valitsus

Nõmme vapp

Eesti Keskerakonna Nõmme piirkonna juhatus otsustas oma koosolekul toetada esimehe kandidaatidena Tanel Kiike ja Mihhail Kõlvartit. Nõmme piirkonna esimehe Tiit Teriku sõnul on tegemist tugevate ja väärikate kandidaatidega.

“Tanel Kiik on end tõestanud riiklikul tasandil peaministri büroo juhi ja kahekordse ministrina, Mihhail Kõlvarti juhtimisel on Tallinna linn teinud läbi suure arengu,” lausus Tiit Terik. “Kõlvart ja Kiik moodustaksid väga tugeva tandemi, mis veaks Eesti poliitikas ühiskonna jaoks suuri ja vajalikke projekte. Tugev regionaal- ja sotsiaalpoliitika on majanduse kõrval need, mis meie inimeste elujärge parandaks. Kohalike omavalitsuste toetamine, nagu see oli Jüri Ratase ja Jaak Aabi ajal, tooks kindlasti taas lauale Tallinna Haigla rajamise, mille Reformierakond tühistas. Nõmmel on toetajaid mõlemal kandidaadil ja näeme, et hoolimata sellest kumb võidab, peavad nad tegema tugevat koostööd.”

Keskerakonna juhatusse esitas Nõmme piirkond kuus kandidaati: Jüri Ratas, Vadim Belobrovtsev, Anneli Ott, Andrei Korobeinik, Jaak Aab ja Triin Varek.

“Nõmmekad tunnevad suurt uhkust, et meie piirkonna liige Jüri Ratas 2016. aastal Keskerakonna taas valitsusse viis ja peaministri vastutust kandis. Keskerakonna juhina on Jüri Ratas hoidnud üleval Rahvarinde vaimsust ning seisnud erakonna põhimõtete ja väärtuste eest. Oleme veendunud, et juhatuse liikmena jätkab ta aktiivselt Keskerakonna arendamist,” rääkis Tiit Terik.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

4 kommentaari
 1. Uunold Heinoülovello 2 päeva ago
  Reply

  Suurt vahet ei ole kumb etteotsa saab kui erakonna peasekretäriks jääb Hanimägi- täiesti mõttetu jorr. Ma täitsa imestan, et nii suurel erakonnal ei ole sobivamat kaadrit. Peale erakonna esimehe Ratase on just Hanimägi vastutav erakonna kesise valimistulemuse eest. Pidanuksid peale RK valimisi mõlemad Ratasega viivitamatuult vastutuse võtma ning tagasi astuma. Mitte sittagi ei ole paremad Kaja Kallasest. Täpselt sama nõrgad -mis puudutab administreerimist erakonnas ja moraalset kompassi.
  p.s Põhjus nr. 1 miks mina (peale 24 aastat erakonnas) otsustasin KE-st lahkuda oli:
  Jüri Ratas astus väga valel ajal tagasi peaministri ametist , reetes erakonna huvid, eelistades isiklikke(kas lootis Vabariigi presidendiks saada? loogiline , et teda tõmmati KK poolt tillist, tagantjärele ja tänast Stenbocki =hullumaja puhvetit=arvestades väga kahetsusväärne)
  põhjus nr 2. oli see , et KE eriti ei pingutanud e-valimiste kaotamise nimel ning
  põhjus nr.3 oli KE kaadripoliitika: liiga palju küündimatuid, et mitte öelda aktiivseid lolle pugejaid paigutati läbi aegade valedele positsioonidele(see sai kahjuks alguse juba lp. Edgar Savisaare ajal). Kaadrid otsustavad aga kõik ja st, et KE on pöördumatul allakäiguteel ehk marginaliseerub-kui just Kõlvart imet ei tee.
  Kaadripoliitika peaks olema erakonna peasekretäri ülesanne aga ma ei mäleta, et peale K.Arjakase oleks sellel erakonna ühel tähtsamal ametikohal olnud 100% pädev inimene.

 2. Jane 2 päeva ago
  Reply

  Nii see on. Tegelikult on Keskerakonnas palju tublisid poliitikuid aga valitsuses pole mitte ühtegi kahjuks.

 3. Uunold Heinoülovello 2 päeva ago
  Reply

  Paha on ka see, et see KE Edgari broilerifarm -Jüri-Kadri leer ehk nn “roheliste sallide” seltskond – “isatapjad” kes Edgari kukutasid-siblib ja kaagutab samas stiilis edasi. Suht lame konkurendi mustamise ja sitaga ülevalamise värgindus. Ei ole eriti moodne aga ju ajatu klassika mis peaks töötama?
  Ma isiklikult loodan, et siiski mitte. Erakonna ja Edgari pärandi väärtuslikuma osa:-multinatsionaalse rahvapartei pekkikeerajad peaksid tegelema pigem sisekaemusega ja mõtelustega teemal : ” Miks eesti aga sageli ka KE sisedemokraatia on ” Neli hunti ja üks kesik hääletamas lõunasöögi üle ” ?

 4. robert 12 minutit ago
  Reply

  No kuidas ometi sai Igavene ülekargaja ja susserdaja määritud nimega Andres Jaadla revisjonikomisjoni Miks põlati ära Ausameelne tõõkas Triin Varek Esimene ämber on juba ilmsiks

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.