Algas allkirjade kogumine kollektiivsele pöördumisele “Kaja Kallas peab tagasi astuma!”

Anneli Ott

Alates tänasest saab portaalis rahvaalgatus.ee ( https://rahvaalgatus.ee/initiatives/5dbd52d7-b79c-4d93-8fea-135cecfc7cf9 ) anda allkirja kollektiivsele pöördumisele “Kaja Kallas peab tagasi astuma!”, mille raames saavad inimesed väljendada oma meelsust Reformierakonna lühinägeliku, Eesti majandust kahjustava ja inimeste toimetulekut laastava poliitika vastu.

Eesti Keskerakonna peasekretäri Anneli Oti sõnul on kampaania algatamine tingitud vajadusest anda Eesti inimestele võimalus edastada oma arvamus poliitiliste valikute kohta, mida peaministri eestvedamisel ellu viiakse. “Iga otsuse juures tuleb lähtuda eelkõige Eesti riigi huvidest ja mõista, et tänased valikud avaldavad pikaajalist mõju meie inimeste elujärjele. Kuid kahjuks ei ole sellist lähenemist peaministri tegutsemises näha! Eesti majandus on Reformierakonna juhtimisel langenud seitse kvartalit järjest, töötus on võrreldes mullusega suurenenud 14 000 inimese võrra ning veerand elanikkonnast vireleb osalises või absoluutses vaesuses. Valitsus elab aga justkui kusagil teises maailmas või vaatab kõike teadlikult tegevusetult pealt,” ütles Anneli Ott.

Reformierakonna poliitilised valikud kahjustavad Anneli Oti hinnangul riigi usaldusväärsust meie inimeste silmis, sest tehakse otsuseid, milleks ei ole valijatelt mandaati, mida ei ole enne valimisi ühiskondlikult arutatud või käitutakse lubatule vastupidiselt. “Peaministri Eesti inimeste toimetulekut kahjustavat poliitikat peegeldab hästi maksutõusudele keskendumine ja maksureformi jõustades jõukama ühiskonnagrupi soosimine,” lausus ta. “Peaminister peab nii oma tegudes kui ka väljaütlemistes olema väärikas ja tasakaalukas. Paraku on peaminister Kaja Kallas korduvalt rünnanud nii opositsiooni, ajakirjandust, Vabariigi Presidenti, õpetajaid kui paljusid teisi sihtrühmi. Süüdistada ajakirjandust erapoolikuses, võrrelda opositsiooni tegevust sõjaeelse Venemaa käitumisega ja siduda õpetajate palgatõus automaksu toetamisega – see ei ole peaministrile kohane käitumine.”

Kutsume kaasmaalasi avaldama oma arvamust ning allkirjastama Keskerakonna poolt algatatud kampaania raames kollektiivne pöördumine peaministri tagasi astumise kohta. Lisaks portaalile rahvaalgatus.ee saab pöördumisele allkirja anda üle Eesti toimuvate telgiürituste raames. Kampaania kestab 15. detsembrini.

2 kommentaari
 1. Sergei. 4 päeva ago
  Reply

  Ei väsi kordamast- kogu natsi partei on vedanud Eestit põhja aasta kümneid.
  Aljošake läks Eestile maksma ….. Arnold Rüütel mainis Eesti Maarahva kongressil Eesti riigi eelarve tuludest moodustab kolmandik või neljandik (ei mäleta täpselt) transiit. Näkku sülitamisega kaotasime transiidi tulud. AGA just toonase süsteemi inimelud päästsid Eesti rahva, keele püsima jäämise
  JNE, JNE.
  Kõik kes on hüüdnud vabadus vabadus ja russofoobiaga on vedanud meid teise (te) orjusesse
  Ungari ja mõned veel on juba selja sirgu ajanud euro jamadele.
  Slaavi rahva omavahelise tapatalgutes oleme ka osalised- nii moraalselt, kui ka materiaalselt. Ansipi lõusta näitab meedia ka 2014 a sündmustel Kiievis. ja meie praeguse peaministri irevil nägu euro pededega musitamas.
  IME- pidime kõik ise tegema. Kahjuks oleme võõraste asjakeste imetlejad , tarbijad ja iga vidinakene imeb rahvast
  Oleme nii vaimselt, kui ka materiaalselt vangi pandud.
  Ise oleme kõik selle jama autorid

 2. Tähelepanelik Tööline 2 päeva ago
  Reply

  Selle üleskutsele ehk annaks oma allkirja küll … võibolla. Aga natuke lahja soov.
  Parema meelega annaksin oma allkirja aga üleskutsele .
  “Kaja Kallas peab end põlema panema!”

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.