Eesti Keskerakonna volikogu esimeheks valiti Erki Savisaar

Eesti Keskerakonna volikogu uueks esimeheks valiti Vinni vallavanem Erki Savisaar, aseesimeesteks nimetati Viimsi abivallavanem Annika Vaikla ja Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

“Tänan volikogu usalduse eest, nüüd on aeg tööle hakata. Volikogu peab võtma erakonna seisukohtade kujundamisel suurema rolli,” lausus Erki Savisaar. “Oleme suurim ja vanim erakond ning meie enam kui 12 000 liikmel on hulgaliselt ideid, kuidas lahendada Eesti riigi nii kõik tänased kui ka tulevased väljakutsed. Eesmärk on tagada energeetiliselt sõltumatu riik, kus kõigil on hea elada.”

Keskerakonna esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul omab Erki Savisaar endise keskkonnaministri ja Riigikogu liikmena head ühiskonna tunnetust. “Volikogu on Keskerakonna esindusorgan, kes töötab välja erakonna poliitikat kongressidevahelisel ajal. Volikogu ülesandeks on kujundada sõnumeid erinevates valdkondades ja olen veendunud, et Erki Savisaare eestvedamisel suudame aktiivsust tõsta,” rääkis Mihhail Kõlvart.

3 kommentaari
 1. Eve 4 kuud ago
  Reply

  Kõlvartil on alati õigus ja selline poliitik sobib hästi Eestimaa parima erakonna esimeheks ja pole karta et ta kunagi reedaks oma erakonda. Muidugi on Erki Savisaar õige valik. Ta on tubli ja õiglane inimene.

  • Erki kaalukaotus 4 kuud ago

   Poiss on kovasti kohnem!

 2. Jane 4 kuud ago
  Reply

  Savisaare nimega seoses tuleb mulle meeldeEestimaa parim poliitik meie aja suurkuju Edgar Savisaar.Temale väjamõeldud südistused olid alatud ja tervist rikkuvad. See ,is Edgar Savisaarele tehti meenutab stalinistlikke kuritegusid.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.