Pöördumine erakonnakaaslaste poole!

Austatud Eesti Keskerakonna liikmed, kaasvõitlejad ja sõbrad!

Viimased päevad on olnud meie jaoks karmid. Ringkonnakohtu otsus, millega tühistati esimese astme õigeksmõistev otsus Porto Franco asjas, tuli halva üllatusena.

Erakonna juhatus otsustas üksmeelselt pöörduda edasi Riigikohtusse. Selles küsimuses ootab õigusselgust nii erakond kui ka laiem avalikkus. Kuid otsuse saabumine võtab aega. Seniks aga ei jäta konkurendid kasutamata võimalust rünnata erakonda ja seeläbi ka Eesti inimesi, kelle eest me ühiselt seisame. Kurb on aga tõdeda, et häälekamad rünnakud tulevad endiste erakonnakaaslaste poolt. Nende poolt, kes lubasid uut korruptsioonivaba erakonda, ise aga olid erakonna tüüri juures just siis, kui me saime endale kaela uued süüdistused. Erakonna endine esimees Jüri Ratas, kes kirjutas oma kinnisvara enda naise nimele. Erakonna endine peasekretär Andre Hanimägi, kes väidab nüüd et Keskerakonnal pole raha. Nende kommentaare tuleb võtta kui nende uute parteide, meie konkurentide huvides toimuvat.

Ei Tallinna linnapea ega linna ametnike suhtes pole keegi süüdistusi ega kahtlustusi siiani esitanud. Tallinnas on Keskerakonnal tugev mandaat 34 häälega 79-st. Ainuke alternatiiv Keskerakonnale on Tallinna koalitsioon sotsiaaldemokraatide, EKRE, Isamaa, Eesti 200 ja Reformierakonna vahel, mis on mõeldamatu.

Isegi kui ringkonnakohtu otsus jääb kehtima ja erakond peab maksma üks miljon eurot välja, siis Keskerakonna järgmise kolme aasta eelarve on üle 2,4 miljoni euro. Arvestamata liikmemakse ja annetusi. Kuid peame meeles, et meid ühendab maailmavaade, mitte raha. Keskerakond läheb edasi – meil on selleks nii eesmärk, usk, kui ka Eesti parim meeskond.

Usaldame Eesti kohtusüsteemi ja usume, et õiglus võidab!

Mihhail Kõlvart – erakonna esimees

Tiiu Aasa – erakonna asutajaliige

Vladimir Arhipov – Harjumaa piirkonna esimees

Vadim Belobrovtsev – erakonna juhatuse liige, Põhja-Tallinna piirkonna esimees, Riigikogu liige

Valentina Bortnovski – erakonna juhatuse liige

Monika Haukanõmm – Kesklinna piirkonna esimees

Aleksei Jevgrafov – Riigikogu liige

Ülle Juht – erakonna juhatuse liige

Julianna Jurtšenko – Lasnamäe piirkonna esimees

Marek Jürgenson – Haabersti piirkonna esimees

Kalev Kallo – erakonna asutajaliige

Andres Kalvik – Raplamaa piirkonna esimees

Avo Keel – Pärnumaa piirkonna esimees

Villem Kelgo – erakonna asutajaliige

Arno Kirsimägi – Võrumaa piirkonna esimees

Andrei Korobeinik – erakonna juhatuse liige, Riigikogu liige

Anastassia Kovalenko-Kõlvart – Riigkogu liige

Lauri Laats – erakonna juhatuse liige, Mustamäe piirkonna esimees, Riigikogu liige

Arnold Lokna – erakonna asutajaliige

Sergei Lopin – Kohtla-Järve piirkonna esimees

Benhard Mustonen – erakonna asutajaliige

Alar Nääme – Valgamaa piirkonna esimees

Anneli Ott – erakonna juhatuse liige, Keskerakonna peasekretär

Eevi Paasmäe – Ida-Virumaa piirkonna esimees

Julia Prokoptšuk – Läänemaa piirkonna esimees

Jaanus Riibe – Kristiine piirkonna esimees

Erki Savisaar – erakonna juhatuse liige, Keskerakonna volikogu esimees

Heinrich Suik – erakonna asutajaliige

Vladimir Svet – erakonna juhatuse liige

Enno Tamm – Pirita piirkonna esimees

Tarmo Tammiste – Narva piirkonna esimees

Jana Toom – erakonna juhatuse liige, Euroopa Parlamendi saadik

Jaan Toots – erakonna juhatuse liige, Tartu piirkonna esimees

Aleksandr Tšaplõgin – Riigikogu liige

Marika Tuus-Laul – erakonna juhatuse liige

Mihkel Undrest – erakonna juhatuse liige, Saaremaa piirkonna esimees

Enn Viidu – erakonna asutajaliige

Toomas Väinaste – Lääne-Virumaa piirkonna esimees

Andres Vään – Jõgevamaa piirkonna esimees

4 kommentaari
 1. robert 4 nädalat ago
  Reply

  Käib poliitiline ajujaht Haavatuid lahinguväljale ei jääta kõik lüüakse maha Sellise räige rünnaku all jääb ellu vaid julge Argpäksid koos Ratasega lasid jalga koos oma pattudega Ei usu neil tulevikku olevat Aeg karastab Keskerakonnata Eesti pole mõeldav see on siililegi selge

 2. Soo 4 nädalat ago
  Reply

  Ringkonnakohus peaks otsima süüdlasi mujalt.. Keskerakondlased on ausad ja tubid inimesed kes tegutsevad selle nimel et meil oleks parem elada. need kes lahkusid erakonnast on alatud reeturid ja tunnevad huvi vaid oma rahakoti paksuse pärast ja läksid sinna kus neil on kasulikum. Keskerakond on ka praegu parim erakond. Isamaa ja sotsid pole meie riigile ega rahvale midagi head teinud on vaid olnud kohatäiteks. Ma pole siiani aru saanud mis roll on Eesti 200-l ja Reformierakond teeb meile vaid halba. Reformierakondlasi ei karistata kunagi ja isegi Kross tunneb seal ennast mugavalt. Tallinnas on olnud pikemat aega parim valitsus aga see ei mahu pähe mõnedele kes on meierahva elujärje viletsusse viimas. Liiga suur kontrast on selles kidas tegutsetakse Tallinnas rahva huvides ja kogu riigis kusvõetakse vastu otsuseid mis viivad meie rahva vaesusesse.

 3. Jaak 4 nädalat ago
  Reply

  Mina olen keskerakndlaste truu sõber ja leian et Keskerakond on parim erakond. Jube mäelda et need erakonna reeturid on ka seal viibinud. Ei tea mida nad loodavad saada erakondadelt kuhu nad põgenesid. eks ikka paremaid teenimisvõimalusi .Läksid parimast erakonnast halvematesse ja selge et nad enam meie rahva heaks midagi teha ei saa olles alluvuses teistes erakondades kus nendega keegi ei arvesta.

 4. Eve 3 nädalat ago
  Reply

  Soovin Kõlvartile edu jaleian et ta on palju parem Eestimaa parima erakonna esimees kui oli Ratas.Ratas käis mööda maailma vaenu õhutamas ehkki sellest midagi maailmas ei muutunud. Nüüd arvatavasti leidis et Keskerakonnas ei paista tal enam tasuvat töökohta ja põgenes uutele jahimaadele. Tema juhtimisel sai Keskerakond vähe hääli ja kui Kiik oleks esimees oleks hääli veelgi vähem Ja nüüd näitas Kiik oma tõelist palet põgeneds sotside juurde.ei ole sotsid ega isamaa erakondlased meie rahva heaks midagi teinud et sinna võis põgeneda.Valitsus tästab aina makse, on osanud peavoolumeedia ja õigusmõistmise enda kasuks keerata. Aga Keskerakpnd jätkab oma ausat ja õiglast tööd sellise tubli esimehe Kõlvarti juhtimisel. Kõlvart on näide sellest milline peab olema tõeline poliitik ja tal on selleks olemas kõik omadused.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.