Andre Hanimäe püsiva elukoha menetlus

Andre Hanimägi

Täna pöördus kirjaliku taotlusega Pirita Linnaosa Valitsuse poole vandeadvokaat Olavi-Jüri Luik, kes esindab Irina Antonjuk´i. Advokaat taotleb tühistada kohalikul omavalitsusel Andre Hanimägi püsiv elukoha kanne Tallinna linnas, kuivõrd tegemist on mitteaktuaalse kandega RRS § 26 lg 1 p 7 alusel ning see selgelt riivab antud taotluse esitaja Irina Antonjuk´i subjektiivset õigust teostada oma mandaati Tallinna linnavolikogus.

Advokaat põhjendab oma taotlust viidates tunnistaja allkirjastatud päringu vastusele, et Andre Hanimägi reaalselt tunnistajale kuuluvas korteris ei elanud ning tema sissekirjutuse ajal ei elanud korteris ka teisi inimesi. Omaniku poolt antud info tõendab, et registrikanne oli vormistatud fiktiivselt ega vastanud tegelikule püsivale elukohale.

Pirita Linnaosa vanem Kaido Saarniit kinnitab, et laekunud kirjalikku taotlust menetletakse täie tõsidusega. „Kõigil valijatel peab olema õigus saada esindatud elanikelt saadud mandaadi saanud esindajate kaudu. Oma elukoha andmete esitamine vastuolus seadusest tulenevate nõuetega on oht demokraatiale ja kohaliku omavalitsuse elanike huvide kaitsele.“ ütleb Saarniit.

5 kommentaari
 1. Andrele 2 nädalat ago
  Reply

  ei meeldi ju Tallinn, loomulikult ta seal elada ei taha.

  • Bogdan 6 päeva ago

   Üks suller kes reetis ainukese asjaliku ajalehe!

 2. robert 2 nädalat ago
  Reply

  Ja kus te kallid keskerakondlased siis olite kui see härrake alles Kesknädalas kiidulaule laulis Kus te siis olite kui Kajake oma rahaga vene armeed moosis Kus te siis olite kui jeesti dvesti rääbakad ukrainlaste le antud raha valimisreklaamiks kasutasid Alati te jääte hiljaks ja oskate vaid EKRE kallal iriseda Paistab küll kangesti teie erakonna lõpu poole

 3. jaaaa 1 nädal ago
  Reply

  tundub, et vana politseinik Saarniit – ei teagi , mis tal on seal või ei ole ?

 4. Jaak 5 päeva ago
  Reply

  Hanimägi läks minu teada sotsidesse nagu ka Kiik. Tänu Ratase kahepalgelise k
  itumise tõttu sai Keskerakond vähe hääli ja arvatavasti kui Kiik oleks olnud esimees oleks hääli veel vähem. Reeturid on nad ikka ja lihtsalt otsivad parenat teenistust.Ma ei tea kas sotsid on midagi meie rahva heaks teinud sest on olnud vaid kohatäiteks aga ühesooliste abilu seadus andis neile hääli juurde. Ja näe imet mõnedele endistele Keskerakonna poliitikutele see meeldis ka ja nad põgenesid vastaste leeri.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.