Keskhommik 24.04.2024

Keskhommik 24.04.2024

“Keskhommiku” raadiosaates arutlesid Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja saatejuht Janek Mäggi päevakajalistel teemadel.

Juttu tuli julgeolekust, Eesti riigi langevast majandusest, poliitilisest kultuurist riigis ja Tallinna linnas ning peaminister Kaja Kallase visiidist Võrumaale.

6 kommentaari
  1. Eve 3 nädalat ago
    Reply

    Kõlvart on tubli ja hooliv poliitik. Kõik mis ta räägib on õige ja paremat Tallinna linnapead tulemas praegu pole.

    • Sa tule taivas abbi! 3 nädalat ago

      Mida Issand heitab, toda Kesikud kiitavat! Ja jummala radios ni paliitikalinne jutt?
      Midda usulised seda arvavat?

  2. Jaak 3 nädalat ago
    Reply

    Eestimaalased valisid Kõlvarti linnapeaks suure häälteenamusega ja on täitnud oma kohustusi hästi. Igatahes palju paremini kui seda tehakse meie riigis.Seda alatumatena tunduvad Keskerakonda reetnud poliitikud kes oleksid ehk jäänud kui Kiik oleka esimeheks saanud ja leidnud neile ka edaspidiseks tasuvaid ametikohti. Nad läksid viies kaasa hääled mis olid antud Keskerakonnale. Aga Kõlvart on palju parem poliitik kui Kiik ja ma ei teagi mida head ta on teinud meie rahvale. Nüüd näitas ta oma tõelist olemust mus ei väärigi keskerakondlase nime .

    • Eluvaatleja 3 nädalat ago

      Kõlvartist sai Tallinna linnapea ikka tallinlaste mitte eestimaalaste häältega. Mis puutub tema töösse selles ametis, siis selles osas olen sinuga nõus. Muus osas mitte enam nii väga, lähdudes olgu või juba mulle isiklikult elus esmatähtsast põhimõttest: kõigis oma ebaõnnestumistes alusta süüdistamist alati iseendast. Siis on lisaks sellele, et oled tõele lähemal ja õpid nägema ja õieti hindama oma puudusi ja vigu, ka lootust tulevikus varasemast paremini hakkama saada. Ja Kõlvarti viga või nõrkus antud juhul oli oskamatus erakonnasisest reetmist ja selle ulatust piisavalt ette näha ja sellest tulenevalt reetmise ulatust ja mõjusid õigeaegselt kahandada tasemeni, kus see poleks erakonda sisemiselt sedavõrd nõrgestanud, et kaotati isegi varasemad vägagi tugevad positsioonid ja toetus Tallinnas. Kusjuures erakonna tuleviku jaoks pole probleemiks, mitte lahkujate poolt ära viidud hääled, sest need, mis tõesti antud isikute kaudu tegelikult erakonnale anti, tulevad järgmistel valimistel jälle tagasi koju, kuid suuremaks väljakutseks saab kindlasti olema, kust leida selleks ajaks uusi, võimekaid ja erakonna poliitilistele eesmärkidele pühendunud häältemagneteid, et vähemalt reeturite näol kaotatut kuidagi korvata ja valimistel oma varasemad positsioonid olgu siis või osaliseltki taastada. Ja alususeks peaks erakonna nagu ka selle esimehe sõnum olema selgelt eristuv konkurentide omast, mitte sellesse kuidagi sulanduv ja mugavduv kõigis põhiküsimustes Keskerakonna suhtes alati vaenulikkust ilmutanud peavoolumeedia poolt kujundatud nn. “avaliku arvamusega”. Selline pugejalik käitumine võib tuua ehk küll väikseid kiireid positsioonivõite, kuid kindla kaotuse pikemas perspektiivis.

  3. Soo 3 nädalat ago
    Reply

    kõvart sai hääli eestimaalastelt. mina olen eestlane ja kõik mu tuttavad kes on ka eestlased hääletasid tema poolt. Ja kes ei hääletanud tahtis et Tallinnas muutuks elu ka nii ebaõiglaseks javiletsaks reformierakonglaste juhtimisel.Meil on üle 30 rahvuse ja kõigisse tuleb suhtuda võrdselt. Mitte keegi ei sobi praegu paremaks linnapeaks kui seda oli Kõlvart. Praegused ministrid mõtlevad välja mitmesugust tegevust üks hullem kui teine aga seda küll ei taha uskuda et Tallinnas ühendatakse haiglad. Arste on vähe eriti kirurge aga nad on tublid. Peaks andma välja seaduse et Tartu Ülilooli lõpetanud arst peav 3-5 aastat oma kodumaal töötama. meil on ka vene rahvusest tublisid arste.Meil on paljud mitteeestlased siin sündinud ja kasvanud ja peavad Eestit oma kodumaaks.ja need kes on Keskerakonnas on parimatest parimad.

  4. Rinkus 2 nädalat ago
    Reply

    KE ei valitse praegu märkimisväärseid ressursse. Üleriigilisi nende hulgas polegi ja kohalikest on nimetamisväärne ennekõike Maardu. Jah, innovatiivne poliitiline jõud on valmis ja juba hakkab saabuma ka selle etteaste aeg. Samas on kohalike valimisteni poolteist aastat ja sotsiaalmeedias muutub KE kiiresti naljanumbriks: “Mis erakond teil niisugune on, kus esimees on töötu?”

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.