Jaak Madison: Jüri Ratas ja Riho Terras valetasid enne valimisi

EP-173149C_plenary_8_Auto

Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison toob oma nädalat kokkuvõtvas videopöördumises välja tõsiasja, et Isamaa saadikud Riho Terras ja Jüri Ratas valetasid enne valimisi, kui lubasid, et bensiini- ja diiselautode müügikeeld aastast 2035 tuleb tagasi pöörata.

Tegelikkuses midagi sellist ei juhtu ning Euroopa Komisjoni juhi Ursula von der Leyeni, kes kuulub Terrase ja Ratasega samasse poliitgruppi, juhtimisel minnakse plaaniga rõõmsalt edasi.

Juttu tuleb veel Kaja Kallasest, Euroopa Liidu immigratsioonipoliitikast ja Lähis-Ida kriisist.

Vaata Jaak Madisoni nädala kokkuvõtet SIIT:

3 kommentaari
  1. Svärje böggert 2 päeva ago
    Reply

    Meil Ekres meelt sama on. Kejk olep häe mõtte!

    • Bogdan 15 tundi ago

      Ka iivan makaroof lasi jalga!

  2. ei keegi 10 tundi ago
    Reply

    RAHVUSVAHELISE KOHTU SEISUKOHT IISRAELI REŽIIMI ÜLEASTUMISTEST, MIS ÕPETATUD JURIST MADISONILE ON NAGU VESI HANE SELGA (täpselt nagu sideandmete pikaaegne väärkasutamine Eesti võimude poolt vastu igasugu õigust on nende meelest kõige õigem asi meie paljukiidetud õigusriigis)
    30.12.2022 toimunud ÜRO Peaassamblee täiskogu istungil võeti vastu resolutsioon 77/247 „Iisraeli tavad, mis mõjutavad Palestiina rahva inimõigusi okupeeritud Palestiina aladel, sealhulgas Ida-Jeruusalemmas“ . Resolutsioonis palus Peaassamblee ICJ (The International Court of Justice) hinnata „millised õiguslikud tagajärjed tulenevad sellest, et Iisrael rikub jätkuvalt Palestiina rahva enesemääramisõigust, mis tuleneb tema pikaajalisest okupatsioonist.“

    KOHUS LEIDIS:
    The International Court of Justice (ICJ) said Israel should stop settlement activity in the occupied West Bank and East Jerusalem and end its “illegal” occupation of those areas and the Gaza Strip as soon as possible.

    Moraal on siin selles, et vägivald sünnitab vägivalda ning Hamasi kallaletung Iisraelile oli vaid vastus Iisraeli eelkirjeldatud tegevustele. Millest hr Madison on vait nagu siga rukkis.
    LOE KA: https://www.bbc.com/news/articles/cjerjzxlpvdo
    ICJ says Israeli occupation of Palestinian territories is illegal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.