Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees külastab Põlva haiglat

Põlva haigla. Foto: Arvo Meeks / Scanpix

Riigikogu sotsiaalkomisjoni juht Tõnis Mölder on täna pärastlõunal Põlvas, kus toimuvad kohtumised Põlva haigla juhtkonnaga ning vallavanema Georg Pelisaarega.

“Sotsiaalkomisjoni on laekunud Põlva Vallavolikogu ja Lõuna-Eesti aktiivsete inimeste pöördumisi, kes pole sugugi rahul ideega, et Põlva haigla sünnitusosakond suletaks. Tegemist on keerulise ja tundliku teemaga, mistõttu on eriliselt tähtis asi põhjalikult läbi töötada ning informatsiooni saada algallikast,” ütles Mölder, lisades, et peale eesootavaid kohtumisi on võimalik edasisi tegevusi planeerida ning kaardistada täpne olukord.

Hetkel on olemas Põlva Haigla nõukogu otsus, et sünnitusabi teenusega jätkatakse kuni käesoleva aasta lõpuni.

2 kommentaari
  1. Öeldi 5 aastat ago
    Reply

    ju selgelt, et edaspidi hakatakse sünnitama põllul. Seal pole vaja hooneid, rajatisi, teenindajaid, alamaid ega ülemaid – milline ropp kokkuhoid võltsvalitsusele!
    Üldse tuleks kõik teised haiglad kinni panna, jätta ainult Tallinna suurhaigla alles. kes elab Tallinnast väljaspool või kaugel, peab kohe ära surema, et temaga igasugu jamasid ja kulutusi poleks.

  2. Põlva 5 aastat ago
    Reply

    haigla seisab nüüd karmi valiku ees: kui nad Tõnisel munad maha võtavad, siis Põlva haigla jääb. Kui mitte, siis kaob ka Põlva haigla. Algul sünnitusosakond, siis suremisosakond, sest koos haiga surmaga pole ka osakonda enam vaja.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.