Ratas: senises koosseisus koalitsioon ei jätka

Jüri Ratas

Kolmapäeva öösel tagasiastumisest teatanud peaminister Jüri Ratase sõnul senise koosseisuga valitsuskoalitsioon uues valitsuses ei jätka, edastas Rahvusringhäälingu uudisteportaal.

“Kui me räägime tagasiastunud valitsusest, siis ma arvan, et on üpris selge, et see koalitsioon, mis oli EKRE, Isamaa, Keskerakond, tänasel poliitmaastikul ei jätka,” ütles Ratas ERR-ile.

“Keskerakond kindlasti peab selles poliitilises olukorras arvestama sellega, et võime olla nii opositsioonis kui ka koalitsioonis. Loomulikult me peame võimalikuks alustada koalitsioonikonsultatsioone kõigi erakondadega. Ja ma arvan seda, et meie jaoks on ka oluline, et see koalitsioon oleks võimalikult laiapindne,” lisas ta.

Ratas avaldas lootust, et uus koalitsioon saadakse kokku võimalikult kiiresti.

BNS

6 kommentaari
  1. Reetur jääb surmani reeturiks. 4 aastat ago
    Reply

    Ratas, Simson ja Reps reetsid Savisaare. Sellel järgnes Eesti rahva reetmine sulides hääletusega, mil kukutati Savisaar. Kutsuti hääletama ainult need isikud, kes olid kindlalt Savisaare vastu. Nüüd näeme, et reetsid nad EKRE. Reetmise jada jätkub.
    Meid valitsesid refid ja varastasid kuidas jaksasid. Nüüd lõi kesikute kamp kokku nendega ja on tulnud välja, et ke nemad vargad, Keskerakonna vargast tehakse peaminister. Näeme nüüd ka seda, et Kersti jääb meile presidendiks edasi.
    Reeturitena surevad Ratas, Simson ja Reps. Näeme ka seda, et edaspidi reedavad nad ikka ja jälle.

    • Kas... 4 aastat ago

      …teie, keskerakondlased, tahate olla koos selliste alatute reeturite ja silmakirjatsejatega, kes nüüdsest koos reformikaakidega toovad meie rahvale ainult häda-oodake, mis nüüd juhtuma hakkab!

    • " Aus ratas" mängis sulimisega oma 4 aastat ago

      munad K. Kallasele pihku. Kaja pigistab ja Ratas teeb või tiritamme. Ootas ees vangla ja sellel korral juba tõega. Et sellest pääseda Ratas jälle oli sunnitud EKRE reetma.
      See ei ole õige, et Ratas ei olnud selle suures rahas osaline. Tema teadmisel see ju sündis. Valimised ees ja raha vaja.
      Kui Ratas ei tee Kaja tahtmist, algab tema suhtes kriminaalasi.
      Erakond aga kannatab.

  2. Ratas pooldab vargust. 4 aastat ago
    Reply

    Repsi tegu oli ju puhtalt vargus. Ratas edutab teda. Varas hoiab varast.
    Maha vargad.

  3. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Kõige hullem on olla koos reformierakondlastega ja valitsuse tagasiastumine on vale. Ehk jäävad ära küll valesüüdistused keskerakondlaste suhtes kui ühinetakse aga võim jääb reformierakondlastele ja see on jube.oleks pidanud ära ootama järgmisi valimisi

  4. nime ei ütle 4 aastat ago
    Reply

    ratas ütleb, et politika on kompromisside kunst. ei! see on reetmise kunst, oli ka enne ratast@co, aga ratasest ei uskunud seda tõesti, ei uskunud sellepärast, et tema IQ ei küündi selleni. eksisin, päris loll polegi

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.