Ratas asub riigikogus tööle keskkonnakomisjonis

Jüri Ratas

Valitsusjuhi kohalt riigikokku naasnud Jüri Ratas asub enda sõnul riigikogus tööle keskkonnakomisjonis.

“Riigikogus kavatsen hakata tööle keskkonnakomisjonis, et jätkata alustatut mulle südamelähedases valdkonnas. Keskkond ühendab meid kõiki – selle seisust sõltub, kui hea on elada meil ja järeltulevatel põlvedel. Vastav töö on kõikehõlmav, sest keskkonnaga on otseselt või kaudselt seotud kogu meie argielu,” kirjutas Ratas sotsiaalmeedias.

“Peaministrina seisin muuhulgas selle eest, et Eesti ühineks Euroopa Liidu ülese eesmärgiga saavutada kliimaneutraalsus aastaks 2050. Nüüd panustan, et meie eesmärk oleks veelgi ambitsioonikam: Eesti riik seaks keskkonnapoliitikas esikohale ülemineku taastuvenergiale ja aastaks 2050 kliimaneutraalsele majandusele,” märkis ta.

Tema sõnul hõlmab selleks vajalik rohepööre endas innovatsiooni kõigis eluvaldkondades ning puudutab otseselt kõiki inimesi, elukeskkonda ja tervist.

“Ja veel. Keskkonnakomisjoniga on mul ka väga tugev isiklik side – seal töötas riigikogu XI ja XIII koosseisu liikmena minu isa,” märkis Ratas.

BNS

3 kommentaari
  1. See 4 aastat ago
    Reply

    Üks Eesti kõigi aegade suurim reetur ja alatu äraandja.

  2. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Ma ikka loodan et ratas saab mõne aasta pärast uuesti peaministriks.Leppige ära sotsid ja ekrelased. Keskerakondlased on tublid tegijad eriti sisepoliitikas. Välispoliitika segab end vahele ja tuleb vahest isegi teeselda.

  3. uskmatu-toomas 4 aastat ago
    Reply

    Pole ta mingi reetur vaid seab samme euroopast tulevate nootide järgi ja tulemuseks terendab hästitasustatud ametikoht euroopa bürokraatia aparaadis !
    Rahvamees kuni see kattub isiklike huvidega !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.