Narva Linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat liitus Keskerakonnaga

Tatjana Stolfat

Keskerakonnaga liitus Narva Linnavolikogu esimees ja Narva Sotsiaaltöökeskuse juhataja Tatjana Stolfat, kelle sõnul on praegu peaeesmärgiks COVID-19 kriisi lahendamine, kuid samal ajal tuleb otsustavalt tegeleda ka tulevikuküsimustega.

“Ida-Virumaa on suurte muutuste lävel ning tahan anda oma panuse, et Narva linna areng saaks uue hoo ning elanikke ümbritseks atraktiivne ja kodune keskkond,” lausus Tatjana Stolfat. “Keskerakond on ajalooliselt hoidnud Narvas liidripositsiooni ja minu soov on seda kohalike omavalitsuste valimistel veelgi tugevdada. Meil on ambitsioonikas ja ühtehoidev meeskond, kelle ühine soov on kaasa aidata Euroopa Liidu idapoolseima linna kujunemisele kaasaegseks keskuseks. Mul on hea meel, et ka riiklikul tasandil tehakse suuri pingutusi Ida-Virumaa majanduse ja tööturu edukamaks kohanemiseks.”

Teisipäeva õhtul kogunenud Keskerakonna juhatus võttis vastu 34 uut liiget. Lisaks Tatjana Stolfatile liitusid Keskerakonnaga kaheksa Narva Linnavolikogu liiget: Jekaterina Golubtsova, Galina Vologdina, Jelizaveta Tšertova, Jelena Kavrus, Ants Kutti, Nikolai Burdakov, Vladimir Butuzov ja Jan Saan. Keskfraktsioon on 13 liikmega volikogu suurim jõud. Keskerakonnas on 14 699 liiget.

5 kommentaari
  1. Altkäemaks 3 aastat ago
    Reply

    mõjub!

    • koroona järgmise laine põhjustab Aafrika mutatsioon, mille vastu on vaktsiinide mõju nõrk 3 aastat ago

      Soome enda koroonavaktsiini välja töötav Helsingi ülikooli viroloogia professor Kalle Saksela ütles, et koroona Lõuna-Aafrika mutatsioon põhjustab pandeemia järgmise laine.

      Lõuna-Aafrika mutatsiooni vastu on praegustel vaktsiinidel nõrk toime. Seetõttu peab professor Saksela vajalikuks, et riskigruppi kuuluvad inimesed saaksid pidevalt uusi vaktsiine koroona mutatsioonide vastu, vahendab Iltalehti.

    • Juute ei tohi lasta Eesti poliitikasse.
      Olemas olevad juudid tuleb poliitikast eemaldada.

  2. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Õigesti tegi sest Keskerakond on ainuke erakond mis hoolitseb inimeste heaolu eest ja ei raiska aega valesüüdistuste väljamõtlemisele et saada hääli vaid saab hääli tubli töö eest.. Kahjuks on ka mõned keskerakondlased läinud välispoliitikas teiste riikide siseasjadesse sekkumise teele teades et neist ei olene midagi. Aga neid õnneks pole palju vaid mõned üksikud Aga eks peab alluma ka EL-le ja kuigi tahaks midagi teisiti teha ei lasta. Ma ei tea aga kas meie välisminister on astunud juba Keskerakonda või mitte aga ta oleks seal täisti võõras ja ei sobiks sinna oma valede valikute tõttu välispoliitikas oma kaasatundmiste pärast väljaspoolt saadetud mõnedes riikides mässude organiseerijatele ja rahu rikkujatele.

  3. Igale 3 aastat ago
    Reply

    ostetavale-müüdavale sahkerdajale on keskbande uks valla.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.