Nõmmel kaasatakse inimesi aktiivsesse poliitikasse

Täna, 21. juunil 2018. a kell 17.30 tehakse Nõmme Sõõrikukohviku peosaalis algust Keskerakonna mõttetalgutega „101 rahvakohtumist“. Rahvakohtumistel kogutud ideed on oluliseks panuseks Keskerakonna valimisplatvormi ja programmi väljatöötamisel.

Keskerakonna Nõmme piirkonna juhi Tiit Teriku sõnul on neljapäeva õhtusel rahvakohtumisel kõigil inimestel võimalik oma ideedega välja tulla, ka neil kes pole varasemalt aktiivses poliitikas kaasa löönud. „Rahvakohtumised on näidanud, et inimestel mõtteid jagub, kuid need vajavad laiemat arutamist ning selleks on laudadesse kaasatud ka oma ala spetsialiste, et väiksest mõttest võiks ühise arutluse käigus sündida suurepärane idee,“ sõnas Tiit Terik.

Nõmmel tulevad arutusele kommunaal-, haridus- ja noorsoo-, ja sotsiaalpoliitika ning ka kodanikuühiskonna teema. „Nõmme on tuntud oma aktiivse kogukonna poolest ning kohale tulijatel on kindlasti palju häid mõtteid, mis aitavad parandada elukeskkonda nii Nõmmel kui ka kogu Eestis tervikuna,“ leidis Tiit Terik.

Keskerakonna poolt korraldatud ürituste sari „101 kohtumist“ leiab aset Eestimaa linnades ja valdades kogu aasta vältel ning tänaseks on rahvaga peetud ligi 50 kohtumist.

Kesknädal

 

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.