Pihlap: uus linnavalitsus jätab munitsipaalkooli ruumikitsikusse

Manuela Pihlap

Tallinna linnavolikogu liige ja endine Põhja-Tallinna linnaosavanem Manuela Pihlap märkis, et uus linnavõim jätab munitsipaalkooli lapsed ruumikitsikusse. 

Pihlapi sõnul jäi sotsist linnapea Jevgeni Ossinovski infotunnis Auna 6 erakoolile hoone ostmise osas vastuseid andes selgelt hätta.

“Sisuliselt on tekkinud olukord, kus Tallinna uus linnavalitsus ostab erakoolile hoone, jättes samal ajal munitsipaalkooli lapsed ruumikitsikusse,” märkis ta.

Pihlap juhtis tähelepanu asjaolule, et antud erakoolis õpivad linnapea Jevgeni Ossinovski ja abilinnapea Madle Lippuse lapsed ning ka Tallinna abilinnapea Kaarel Oja on olnud kooliga tihedalt seotud, varem lausa nõukogu liige ning seal on õppinud ka tema lapsed. “Avaliku võimu kohus on piltlikult öeldes osta siiski jäätis enne teistele lastele ja alles siis vaadata, kas oma lastele jagub.”

“Kalamaja kooli investeeringuteks uus linnavalitsus vahendeid ei planeeri, kuigi need olid sinna keskerakondliku linnavalitsuse poolt varasemalt planeeritud. Ootamatult olid need vahendid suunatud erakooli Avatud kool ostmiseks. Samas Kalamaja kooli ei mahu õpilased ära ning nad peavad õppima osaliselt Salme kultuurikeskuses. Lisaks on Auna 6 erakooli kõrval veel mitmeid erakoole, üks neist on Hilariuse kool, kus õpivad erivajadusega lapsed. Need ruumid ei vasta enam ammu headele tingimustele,” rääkis Pihlap.

“Kui linn ostab ühele erakoolile hoone ja jätab teised erakoolid investeeringutest ilma, siis tekib õigustatud küsimus, miks eelistati just seda kooli? Kuna selles erakoolis on õppinud kolme otsustaja lapsed, siis see asi ei näi aus ja tekitab küsimusi,” märkis Pihlap.

BNS

1 Kommentaar
  1. Nojah 2 päeva ago
    Reply

    Sellelt linnavalitsuselt pole midagi head loota. sotsid pole kunagi midagi head teinud ja on reformierakondlaste mõju all. Möödas on head ajad kui valitsesi keskerakondlased. Meil rahva arvamust ei küsitud tahaks teada mida on head teinud praegune linnapea meie rahvale. Ma ei tea muud kui et ta kunagi taotles tõsta viinahinda, on kõigega nõus mida mõtlevad välja reformierakondlased et meie rahvast vaesemaks teha ja pooldas totrat ühesooliste abielu. Ilusad ajad Tallinnas on möödas. valitsusvahetus pealinnas toimus minu meelest ebaseaduslikult .

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.