Keskhommik 16.10.2024

2 kommentaari
  1. Tähelepanelik Tööline 16 tundi ago
    Reply

    Kõlvarti ning Madisoniga saab üksnes nõustuda.
    Omalt poolt väike täiendav taustajutt ka:
    Meie hädade juurpõhjus on, et riigijuhtimise on manipuleeritavate e-valimiste abil põlistanud isamaarüüstajatest kõlupeade ning endiste punaste koalitsioon pluss aegajalt vahetatav satraapidest satelliitide pundar.
    Selle koalitsiooni valitseva rolli on kahmanud Re ja seda seetõttu, et noororav Taavi Rõivas valiti nukujuhtide poolt e-valimiste sisseviimise projektijuhiks. Hiljem sai premeeritud ka peaministrikohaga ja ilusa sinekuurse ning tasuva töökohaga teadagi kelle juures( vihjena märksõnaks Mercedes Benz ) jne. aga kõigest järjekorras: “2005.a. KOV e-valimiste ja 2007.a. RK e-valimistele eelnes ju see, et Edgar Savisaar ja KE olid populaarsust suurendamas tõusutrendis ja Laaribande oli end milleeniumivahetuseks totaalselt täis teinud . Ka oravabandes valitses paanika sest nad olid nishierakond oma 10% toetusega-mis oli niigi ime. Tahtsivad koos Laaribande lollikestega ikka võimul olla. Paraku nad esindasid ja esindavad ju üksnes 2% ülirikaste huve. Paras dilemma. Inimesed hakkasid sellest silmamoonamisest väga heasti aru. saama..
    Edgar Savisaare ja KE vääramatut ja suurt võitu 2003.a. RK valimistel kardeti nagu vanakurat välku- see pidi olema end täisteinud isamaarüüstajate valitsemise ja libaliberaalse epohhi lõpp …
    Siis valmistati (ühistöös oravatega loomulikult)endale kiirkorras päästepaat nimega Res Publica, “uus jõud” (tegelikult laaribande DNA-ga kloon , laaribande ja Oravabande ristiisadest ühiste omanike uus päästepaat kes jäi valimistel küll 1% ga KE-le alla teiseks aga kombineeriti poliitilise “Jokkeri” -Prsident Meri-(agent Nikolajevi) abiga valitsust tegema) See oli kriisipakett. Loomulikult hävis ka Partsi usalduskrediit aga 2007 .a. valimisteks valmistati
    “kuulikindlam” päästepaat: “võltsimiskindlad” e-valimised. Edasised e-valimised on olnud “Lõputu küünlapäev” kus igale valimispäevale järgneval hommikul kordub ikka ja jälle üks ja seesama: saame teada, et paberhääletusel võitnud erakond saab e-häältega ikkagi RE-lt tappa… mida valimine edasi, seda kindlamalt. Nii igaks juhuks-et ei saaks toimuda anomaaliad a´ la suitsunurga Ossi või Ratta Jürka EKREIKE gambiidid…
    Ja kui e-hääled on kindlad, server kontrolli all,-seega poliitiline kuulikindel teflonrüü selgas-siis võib ju rahvale sirgelt näkku valetada, lolli mängida või lausaliselt ollagi sirgelt loll : öelda nt seda mida sülg parasjagu suhu toob -nagu Kallase Kaja kes ütles lapsesuuga välja: pidimegi valijale valetama: muidu ju poleks valitud!!!
    Kindlust tulevikuks loovad veel õukonnameediaväljaanded kes teevad vajalikul hetkel enne valimisi ilusat Pii Aari, maalivad saatanale ka tiivad selga vajadusel . Angazheeritud klassivennad valimiskomisjonis ning kinnimakstud IT valimisserveri nn patsiga mehed teavad mida teha ning teevadki vajalikku katet. et bosside võim kindlustada .
    Samas üle ka ei pingutata toetusprotsentide mudimise-modimisega: kõik peab olema usutavalt selgitatav. See on iseenesest üsna kaval idee: tuua poliitlavale uusi tegijaid ja neid ning nende juhte siis aeg-ajalt mängu tuua, neile hääli kantida ja siis neid oma korraldatud jamades “”süüdi lavastades” välja vahetada. Nende “uute” tegijate üks tunnus on: kõik nad teenindavad Re-d. Pean silmas Res Publicat, Vabaerakonda, E200 , viimane “uus”on Parempoolsed.Pange tähele, see tuleb ja vahetab 200 kirpu välja. Mõnest ei saa asja nagu RÜE…
    Nojah, ustavad satraabid SDE ja IRL-iga. nemad jäävad , neil on stammvalija neid saab kasutada ka poliitilise “auruventiilina” . ÜEriti kaval on kui üks toetab koalitsioonis ja teine opositsioonis. Sotside valijad (eriti LGBTQ) inimesed tunnevad end turvaliselt: no ei tulda lausa kõri kallale-ei ronita magamistuppa, ei haarata genitaalidest…Samas Re itsitab pihku, laseb pededel abielluda , magamistuppa ei roni… aga köögikapipi klaaspurki-kus on pedede majandusraha-sinna ajab ikka käe põhjani sisse.:)

  2. Tõde 15 tundi ago
    Reply

    Lugesin seda kommentaari ja no nii asjalikku juttu ei oska ka meie tähtsad poliitikud välja manada.Muidugi poliitikud ei tohi ka kõigest ausalt rääkida siis mudi tudiad tühistavad nad ära siit johtuvalt ongi meeldiv just lugeda inimeste selgitavaid kommentaare,kus ei pea arutlema,kas see mees või naine on ika see keda ma pooldaksin kuna seda pooltõde on liigagi palju.See Põhiseadust eirav e-hääletus ei ole muud kui näiliselt oma võite tähistada ja siis jah liitlasi ka kaasata,et riigikogus oleks ikka rohkem omi inimesi.See jant on nii selgesti läbinähtav aga kergeusklikke on jätkuvalt olemas igal ajastul seda kinnitavad ka teaduslikud uuringud ja siin ei omavat üldse tähtsust hariduslik tase…..

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.