Tanel Kiik sai väärika autasu

Foto: Erik Peinar/Riigikogu

Balti Assamblee virtuaalsel 39. istungjärgul pälvisid medali sotsiaalminister Tanel Kiik ja Eesti haigekassa peaspetsialist Eveli Bauer.

Tanel Kiigele omistati Toompea lossi Valges saalis autasu pühendumise ja teaduspõhise lähenemisviisi eest teravate tervishoiu- ja sotsiaalküsimuste lahendamisel ning suutmise eest tulla toime viimaste aastakümnete suurima tervishoiukriisiga (COVID-19) koostöös oma Balti kolleegidega.

Balti Assamblee Eesti delegatsiooni esimees Aadu Must märkis, et tänavust assambleed on märkimisväärselt mõjutanud COVID-19 pandeemia.

“Balti riikide ühtsus ja koostöö on meie jaoks ülimalt olulised ning hoolimata sellest, et isiklikult kohtumisega on seotud raskused ja piirangud, kestavad meie organsatsioonid ja koostöö kindlalt edasi. Oleme tänulikud kõikidele inimestele, kes samamoodi tunnevad ning tegutsevad selle nimel, et meie riigid üksteisele lähemale tuua,” rääkis Must.

5 kommentaari
  1. Vaat 4 aastat ago
    Reply

    see on ime! Mitte midagi teha, mitte millestki aru saada ja kohe autasu! Just Taneli tegevusetuse tulemusel meil satikassenakatumine pidevalt kasvab ja varsti ületab taluvuse piiri. Aga Tanel ei julge mitte midagi satika levimise epatamiseks teha. Peale udujutluste muidugi, kus kõik peavad maske kandma ja 2m kaugusel üksteisest lolli mängima. Õudne mõelda. Pean hoopis järeldama, et sellise tegevusetu nannipunni autasustamine on kellegi poolt hästi kavandatud. Et ta ka edaspidi mitte midagi rahva kaitseks ei teeks. Ju on kellelgi sellest kasu. Ning paisata miljoneid tegevusetusse toob kellelegi sisse sadu miljoneid.
    Ma saaks Tanelist aru siis, kui Martin, Helir ja Jurka on vastu ja värisevad aga Tanel lööb rusika lauale, et PIIRID KINNI! KOLDED SISSE PIIRATA! NAKATUNUD PUURI! LIIKLUS LINNADE VAHEL SEISATA! Siis oleks Tanel juba autasugi ära teeninud. Aga mahlamüts kindlasti mitte.

  2. Tahtmata 4 aastat ago
    Reply

    tuleb silme ette võrdlus USA ninameestega, kes alagatasid sõdu ja siis pidi jalga laskma, kuid lohutuseks said Nobeli rahupreemia. Tanel samuti aitab oma otsustusvõimetusega nakatada ja tappa üha rohkem eestlasi, tasuks muidugi auhind. Veel meenub võimetu Laali Malt, kes majanduse laostamise eest sai mingi paksu rahapataka.

  3. Kahtlane autasu 4 aastat ago
    Reply

    Nad võivad sellele seaduserikkujale ja pedelembile veel kümme ordenit anda, aga asja pole temast muud, kui oma lambalokke lehvitada ja mögiseda, mögiseda…Ei tea küll, miks see Jüri seda poju poputab?

    • Eks 4 aastat ago

      ta ole ju samasugune jahumüts nagu Jurkagi.

  4. millega autasustada 4 aastat ago
    Reply

    MASKE ON VAJA , VIIRUSVASTASI MASKE !!!
    BUSS OLI TÄIS ET INIMESED NÜHKISID ÜKSTEISE SELJAS. VAHE POLNUD MITE 2 m VAID HEAL JUHUL 20 CM: SELLES BUSSIS TULI OLLA tERVE TUND. MITE ÜHELGI POLNUD MASKI. MINUL OLI- SEE SININE TOLMUKAS IKKA, MILLEST KÕIK HAISUD LÄBI TULEVAD, SAATI SIIS VIIRUS.
    LOOMULIKULT TULEB AUTASUSTADA !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.