Riik avab Ida-Viru ettevõtluse ja tööoskuste toetuse

Foto allikas: Riigi Tugiteenuste Keskus

Rahandusministeerium ja Riigi Tugiteenuste Keskus (RTK) avavad 19. aprillil Ida-Viru maakonna ettevõtluse ning inimeste tööalaste oskuste mitmekesistamise toetuse taotlusvooru.

Taotlejad saavad toetust küsida 10 000 kuni 200 000 euro ulatuses oma tegevuste arendamiseks või 40 000 kuni 610 000 euro ulatuses põhivarainvesteeringute tegemiseks, teatas RTK.

“Selle aasta taotlusvoorus pöörame rohkem tähelepanu nendele projekte, mis aitavad kaasa maakonnas rohe- ja digipöördele ning naiste ettevõtluse ning oskuste arengule,” ütles riigihalduse minister Jaak Aab.

Ta lisas, et muus osas on toetusmeetme eesmärgid samad, mis möödunud aastal – aidata kaasa tegevustele, mis soodustavad kõrgema lisandväärtusega ettevõtluse arengut Ida-Viru maakonnas.

Toetusmeede on loodud selleks, et laiapõhjaliselt mitmekesistada Ida-Virumaa ettevõtluskeskkonda. Toetust saavad seetõttu taotleda mitte üksikud ettevõtjad, vaid kasumit mitte taotlevad organisatsioonid ja võrgustikud ehk sihtasutused, mittetulundusühingud või avalik-õiguslikud organisatsioonid.

Toetust rahastatakse rahandusministeeriumi Ida-Virumaa programmist. Taotlusi saab esitada 19. aprillist kuni 31. maini.

1 Kommentaar
  1. USA-s puhkesid taas rahutused 3 aastat ago
    Reply

    USA-s puhkesid taas massilised rahutused, kui politsei tulistas Minnesota osariigis Minneapolise ligidal liikluskontrolli käigus surnuks 20-aastase mustanahalise noormehe.

    Juhtum oli Minneapolise lähedal Brooklyn Centeri linnas, kus noormees nimega Daunte Wright peeti kinni regulaarse politsei liikluskontrolli käigus. Siis aga selgus, et mees on tagaotsitav.

    Wright üritas põgeneda ja politsei tulistas teda. Haavatud Wright istus siiski autosse ja sõitis natuke maad edasi, kui põrkas kokku teise autoga. Ta suri sündmuskohal.

    Wrighti ema väitel oli noormees kinni peetud autos olnud keelatud õhuvärskendajate tõttu. Poeg oli emale helistanud seoses auto kindlustusega, siis kõne katkes. Ema helistas mõne minuti pärast tagasi ja telefoni võttis vastu poja pruut, kes ütles, et poega on tulistatud ja ta lamab elutult maas, vahendab BBC.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.