Majandusteadlane Ivar Raig valiti Keskerakonna Saku osakonna juhiks

Fotol: Ivar Raig ja Keskerakonna Harjumaa piirkonna esimees Vladimir Arhipov

Teisipäeval taasloodi Keskerakonna Saku osakond ning selle esimeheks valiti Saku vallavolikogu liige Ivar Raig. Keskerakonna liikmete ja arvukate huviliste koosolekust osavõtjad pidasid tähtsaks, et osakonda hakkaksid juhtima kogemustega poliitikud. Juhatusse valiti veel Daina Jüristo ja Jüri Lang. Aino Kiiver sai revisjonikomisjoni juhiks.

Koosolekul arutati osakonna tegevussuundi. Kavas on osakonna juures käivitada noorte, eakate, naiste ja ettevõtjate kogud, osaleda aktiivselt Eesti riigireformi ettevalmistamisel ja kohalikke omavalitsusi puudutava seadusandluse uuendamisel, eakate ja noorte probleemide lahendamisel ning rohe-, bio- ja ringmajanduse arendamisel.

Ivar Raigi sõnul on Saku valla tunnuslauseks „Läbi rohelise akna“, kuid tegelikkuses pole rohe- bio- ja ringmajanduse arendamisel veel kuigi kaugele jõutud. „Saku vald võiks aga saada keskkonnasõbralike ettevõtmiste teerajajaks kogu Eesti ulatuses,” pakub Ivar Raig.

1 Kommentaar
  1. Miks 4 aastat ago
    Reply

    ma kahtlustan, et see asi käis hoopis teisiti? Ivarile öeldi otse, et kui sa meie bandesse ei astu, siis osakonna juhiks sa ei saa. Ja Ivar valis osakonna juhi ameti.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.